5 αποτελεσματικά tips για να απαλλαγείς από τα κουνούπια αυτό το Καλοκαίρι!

Έχεις κουραστεί κάθε Καλοκαίρι να μην απολαμβάνεις τα βράδια στον κήπο ή τις εξόδους σου με τους φίλους σου λόγω των εντόμων και κυρίως των κουνουπιών;

Αν ναι, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές που θα σε βοηθήσουν αρκετά να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά κουνούπια!

#1. Κάτσε κοντά σε έναν ανεμιστήρα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μην σε τσιμπήσουν κουνούπια αφού θα δυσκολεύονται να σε προσεγγίσουν κοντά σε έναν ανεμιστήρα που φυσάει δυνατά.

#2. Απέφυγε να στέκεσαι κοντά

σε στάσιμο νερό. Ακόμα και η υγρασία που συσσωρεύεται στα φυτά προσεγγίζει τα έντομα.

#3. Χαλάρωσε. Θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ… Έρευνες έχουν αποδείξει πως μερικά κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα. Μείωσε λοιπόν τις εκπομπές του, αποφεύγοντας την άσκηση τις βραδινές ώρες!

#4. Βρες το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό για σένα. Υπάρχουν πολλά εντομοαπωθητικά στην αγορά οπότε μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσεις διάφορα μέχρι να βρεις αυτό που σε προστατεύει καλύτερα.

#5. Φόρα συνθετικά μακριά ρούχα. Τα κουνούπια εύκολα μπορούν να διαπεράσουν τα βαμβακερά και λινά υφάσματα, οπότε επέλεξε με προσοχή το ντύσιμό σου τα βράδια για να το αποφύγεις.

Ακολούθησε τις συμβουλές μας – ναι, είναι πραγματικά σωτήριες- και πέρνα το ωραιότερο και πιο ξέγνοιαστο Καλοκαίρι της ζωής σου.

Φωτογραφίες: Unsplash 

Μια ματιά ακόμα:

7 μέρες -7 smoothies: Το υγιεινό διατροφικό πλάνο που σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το Καλοκαίρι

Κορμός σοκολάτας -ΒΙΝΤΕΟ!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Τι ανακυκλώνεται τελικά και τι όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα