Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Αυλαία έριξε το Σάββατο 24/6 η εκπομπή «Open Weekend» που κρατούσε συντροφιά τα Σαββατοκύριακα στους τηλεθεατές. Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους συνεργάτες της, όντας φανερά συγκινημένη.

Μάλιστα, μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια του Open τόνισε ότι δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί και πως μπορεί να μην ξαναβρεθεί με κάποιους από τους συνεργάτες της -τηλεοπτικά τουλάχιστον.

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη στην τελευταία εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

«Σας ευχαριστώ

μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε τη δυνατότητα να κάνω αυτό το ταξίδι, να ζήσω αυτές τις πανέμορφες στιγμές που δεν φαντάστηκα ποτέ μου ότι θα ζήσω. Μου έχετε γεμίσει την ψυχή μου με εικόνες. Σας ευχαριστώ γιατί χωρίς να μας ανταμείβατε εσείς, δεν θα ήμασταν εμείς εδώ», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη προς τους τηλεθεατές.

Όσο για τους συνεργάτες της, είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Αυτή είναι μια αλήθεια γιατί μετά από εδώ ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Μερικοί θα ξαναβρεθούμε, μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε, μπορεί με άλλους να τα πούμε στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει».

Και κατέληξε λέγοντας πως «ήταν μια χρονιά που εμένα με ωρίμασε και με δυνάμωσε πάρα πολύ και σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γι’ αυτό».

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη) βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων καθώς πολλά είναι τα σενάρια που τον θέλουν εκτός OPEN από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ οι φήμες λένε πως θα «μετακομίσει» στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Νέλλη Γκίνη: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς ποτέ με αυτή τη σκέψη»

Μάρκος Σεφερλής: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα