Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Διακοπές στο Παρίσι -Αγκαλιασμένοι μπροστά στον Πύργο του Άιφελ (Φωτογραφίες)

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και πλέον δεν το κρύβουν! Η γνωστή ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, όμως προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Η σχέση τους έγινε γνωστή το περασμένο Φθινόπωρο μέσα από ένα δημοσίευμα, ενώ λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησαν και κοινές τους φωτογραφίες.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε στη Γαλλία για τον αγώνα της εθνικής

μας ομάδας, όμως κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τη σύντροφό του.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο αγαπημένος της έκαναν μια πολύ όμορφη βόλτα στην πόλη προκειμένου να δουν τα αξιοθέατα και να περάσουν μαζί χαλαρές στιγμές. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στα social media και κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει και στην αγκαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Κάβουρα

View this post on Instagram

A post shared by Βίκυ Κάβουρα (@vicky_kavoura)

«Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου μέσα από το Instagram σημαίνει ότι δεν κρύβω κάτι αλλά δε θα το συζητήσουμε κιόλας. Ότι ήταν να πω το είπα μέσα από την πρώτη ανάρτηση. Είμαι ευτυχισμένη», είχε πει η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Νέλλη Γκίνη: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς ποτέ με αυτή τη σκέψη»

Μάρκος Σεφερλής: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα