5 αδιάβροχα φον ντε τεν που θα φορέσετε το φετινό Καλοκαίρι!

Κάθε πρωί, τώρα που η θερμοκρασία είναι υψηλή,  λίγο πριν απλώσετε το φον ντε τεν μία είναι η σκέψη σας: Ότι θα παραμείνει στην επιδερμίδα για λίγο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να το ανανεώσετε μέσα στη μέρα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο ειδικά αν μένετε στο γραφείο πολλές ώρες. Παράλληλα όλες μας γνωρίζουμε ότι για να γίνει σωστή δουλειά θα πρέπει να κάνουμε ντεμακιγιάζ και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι αδιάβροχες φόρμουλες που θα σας σώσουν ακόμη κι αν έχει καύσωνα. Όσο υψηλές κι αν είναι

οι θερμοκρασίες παραμένουν αναλλοίωτες, στη θέση τους για ώρες. Παράλληλα προσφέρουν υψηλή κάλυψη κάτι που δεν μπορεί να σας χαρίσει η ενυδατική σας ή αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα για εσάς. Φον ντε τεν που μπορείτε να απλώσετε ακόμη κι αν έχετε σκοπό να κολυμπήσετε. Χάρη στη σύνθεση τους χαρίζουν λάμψη και απομακρύνουν τις γυαλάδες ενώ ταυτόχρονα βοηθούν τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ να εφαρμοσθούν με μεγαλύτερη ευκολία και να έχουν διάρκεια.

Estee Lauder Double Wear Stay-In- Place Makeup: Πρόκειται για ένα θρυλικό προϊόν που αγαπούν πολύ οι make up artists. Το απλώνετε μετά την ενυδατική σας κρέμα και ξεχνάτε τα πάντα για το υπόλοιπο της ημέρας.

Dior Backstage Face & Body Foundation: Έγινε η μεγάλη λατρεία των Γαλλίδων και όχι μόνο από την πρώτη κιόλας μέρα λανσαρίσματος. Αφήνει σε πρόσωπο και σώμα ένα ματ φινίρισμα και παραμένει αναλλοίωτο κάτω από τα δυνατά φώτα της πασαρέλας αλλά και του ήλιου.

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation: Μια φόρμουλα που χαρίζει τέλεια όψη ακόμη και στις επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από σημάδια ακμής. Προσφέρει απόλυτη κάλυψη και πλούσια ενυδάτωση.

L’ Oreal Paris Infallible 24H Fresh Wear Foundation: Είναι ιδιαίτερα απαλό και ρευστό και απλώνεται με νωπό beauty blender. Φιξάρετε το αποτέλεσμα ψεκάζοντας με setting spray. Το αποτέλεσμα είναι διάφανο και τέλειο.

Tom Ford Full Coverage Waterproof Concealer and Foundation: Κατάλληλο για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών. Προσφέρει υψηλή κάλυψη ακόμη κι αν έχετε σκούρες κηλίδες και πανάδες.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να σώσετε το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ από τη ζέστη

Glossy hair: Το μοναδικό προϊόν που χρειάζεστε για να πετύχετε το look!

Keywords
Τυχαία Θέματα