Setting spray: Το προϊόν που θα κρατήσει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο!

Το Καλοκαίρι και ειδικά τις μέρες με υπερβολική ζέστη το μακιγιάζ σας νοιώθετε να λιώνει στην επιδερμίδα σας. Το φον ντε τεν και το blush εξαφανίζονται, το μολύβι δημιουργεί στα μάτια σας ένα smudge αποτέλεσμα που δεν μοιάζει καθόλου μ’ εκείνο που βλέπετε στις πασαρέλες και η μάσκαρα μία από τα ίδια.

Ναι το γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα τις περισσότερες φορές και κάποιες από εσάς απλώνετε και primer. Aλλά αν κινείστε στην πόλη, τις μέρες που η ζέστη είναι υπερβολική δεν μπορούν κι αυτά

να κάνουν θαύματα. Υπάρχει ένα προϊόν βέβαια που θα κρατήσει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο όλη μέρα ακόμη κι αν έχει καύσωνα. Το αποκάλυψαν οι φίλοι μας οι make up artists κι εμείς με τη σειρά μας σ’ εσάς. Πρόκειται για το setting spray. Το αγαπημένο των επαγγελματιών. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν πάνε ποτέ πουθενά χωρίς αυτό. Αφού ουσιαστικά είναι το μοναδικό που σετάρει (όπως μαρτυρά και η ονομασία του) το μακιγιάζ ώστε να είστε σίγουρες και ήσυχες.

Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν τις φόρμουλες που είναι κατάλληλες για τους καλοκαιρινούς μήνες. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αφού ολοκληρώσετε το make up θα ψεκάσετε σε όλο το πρόσωπο και είστε έτοιμες.

MAC Prep+Prime Fix: Απαλό και δροσερό όπως ένα face mist. Με μια βασική διαφορά βέβαια αφού σταθεροποιεί τέλεια όλα τα προϊόντα που έχετε εφαρμόσει στο πρόσωπο σας.

Urban Decay All Nighter Setting Spray Summer Solstice Edition: Είναι τόσο ελαφριά και απαλή φόρμουλα που δεν καταλαβαίνετε καν ότι την έχετε χρησιμοποιήσει. Είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι αφού θα κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα.

Lancome Fix It Forget It Setting Spray: Η ονομασία του τα λέει όλα. Ψεκάζετε και ξεχνάτε τα πάντα μέχρι την ώρα του ντεμακιγιάζ. Επίσης είναι ιδιαίτερα πρακτικό αφού χάρη στη μικρή του συσκευασία μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray: Διακριτικό, ανάλαφρο και με υπέροχο άρωμα. Μην σας προβληματίσει η sparkling όψη του, δεν γυαλίζει καθόλου και αυτός είναι ο λόγος που μπορούν να το χρησιμοποιήσετε άφοβα ακόμη κι αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας τέλεια!

Αν έχετε κοντά και curly μαλλιά πρέπει να δείτε τα ωραιότερα hairstyles του φετινού Καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα