4 τρόποι για να κρατήσεις την τσάντα σου σαν influencer αυτή τη σεζόν !

O τρόπος που θα κρατήσεις την τσάντα σου είναι το ίδιο σημαντικός με το είδος της τσάντας που θα φορέσεις. Παρακάτω θα δεις τέσσερα τρικς για να δεις πώς θα κρητήσεις την τσάντα σου με στιλ.

#1. Οι τσάντες που μοιάζουν με oversized πορτοφόλια είναι must και τα it girls την κρατάνε στο χέρι τους, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: @thestreetpie MFW FW2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις 24 Φεβ, 2020 στις 2:51 μμ PST

#2.

Οι oversized τσάντες μπορούν επίσης να κρατηθούν με τον ίδιο τρόπο αρκεί να μην την έχεις παραφορτώσει με πολλά πράγματα. Δες στη φωτογραφία παρακάτω, πώς κρατάει την τσάντα της η Leonie Hanne.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: @streetstylespy MFW FW2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις 24 Φεβ, 2020 στις 4:21 μμ PST

#3. Tα pouch bags κρατιούνται είτε κάτω από τη μασχάλη είτε στο χέρι. Μάλιστα αυτές οι τσάντες είναι από τις πιο must της σεζόν και θα τις φορέσεις εύκολα με κάθε σου outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: @thestyleograph MFW FW2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις 20 Φεβ, 2020 στις 7:13 μμ PST

#4. Tα messenger bags είναι επίσης hot τάσεις αυτή τη σεζόν και σε αυτές θα πρέπει να προσέξεις το ύψος της αλυσίδας τους. Μην επιλέγεις πολύ μακριές αλυσίδες και προτίμησε τις πιο κοντές που φτάνουν στο ύψος της κοιλιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: @cgstreetstyle LFW FW2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις 18 Φεβ, 2020 στις 9:38 μμ PST

Διαβάστε ακόμα: Ποια bold χρώματα μπορείς να συνδυάσεις μεταξύ τους μέσα στον Μάρτιο;- Δες εδώ τις επιλογές που μπορείς να κάνεις

5 αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν!- Τα πιο hot κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Οι Bella Hadid, Gigi Hadi και Kendall Jenner μας δείχνουν τις νέες τάσεις της άνοιξης- Πρωταγωνιστούν σε γνωστή καμπάνια

Keywords
Τυχαία Θέματα