MasterChef 4: Η Κατερίνα πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια και το Twitter δίκασε

14:28 25/2/2020 - Πηγή: People

Πολλοί ήταν οι τηλεθεατές και οι χρήστες των social media ενοχλήθηκαν με την κίνηση της διαγωνιζόμενης του MasterChef, Κατερίνας Λένη να πετάξει στα σκουπίδια το πιάτο που είχε ετοιμάσει και στο πλαίσιο δοκιμασίας δημιουργικότητας.

Τόσο οι συνδιαγωνιζόμενοι της στο μαγειρικό show, όσο και κάποιοι από τους κριτές θεώρησαν ότι η παίκτρια κάνει κακή χρήση της χρυσής ασυλίας που έχει εξασφαλίσει και έτσι ένιωσε πολύ πιο άνετη να πετάξει ένα μέτριο πιάτο, από το να μπει στη διαδικασία της κριτικής.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε λόγο για

μαγειρική κίνηση, όμως, ούτε ο Σωτήρης Κοντιζάς και πολύ περισσότερο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα την απόφαση της παίκτριας να κρίνει μόνη της, να αποφασίσει μόνη της και τελικά να πετάξει το πιάτο στον κάδο των σκουπιδιών.

Η ίδια δικαιολόγησε την κίνησή της, ως περηφάνια, ότι δηλαδή δεν ήθελε να σερβίρει ενα πιατο κατώτερο των προσδοκιών και των ικανοτήτων της.

«Η εύκολη επιλογή θα ήταν να το φτιάξω όμορφο, τουλάχιστον οπτικά, γιατί γευστικά δεν ήταν άσχημο και να το διακινδυνεύσω. Να πάω δηλαδή μπροστά και να μου πουν ή ότι είναι κάτι καλό ή να μου πουν ότι δεν είναι αυτό που θέλουμε εμείς, οκ βγαίνω στον τάκο. Γιατί να το κάνω αυτό; Σέβομαι πάρα πολύ και τους τρεις κριτές και σέβομαι πάνω απ’ όλα τον εαυτό μου», είπε η παίκτρια.

Ωστόσο, μετά τη σκληρή κριτική των τριών σεφ και φυσικά τα σχόλια που ακούγονταν, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα. Το Twitter πάντως δεν πείστηκε από τις προθέσεις της Κατερίνας και είχε να πει τα δικά του, αναφορικά με την αναπάντεχη κίνηση της.

Ασχολούμαστε τόσες μέρες με τη ψωνισμενη Κατερίνα .και επειδή κανει νούμερα θα την κρατήσουν μεχρι Τέλος. Άντε γεια ρε #MasterChefGR

— μιστα μπομπαστικ_ λοβα, λοβα (@annoula1_maria) February 25, 2020

Δε μας χεζεις ρε Κατερίνα; κάνεις- δε κανείς χρηση της καρτας! Πεταξες το Φάγητο γιατί ειχες καβατζα τη καρτα! το δηλωσες και στην αρχη της μαγειρικη σου ! Μπήκες για να κάνεις σόου ξεκάθαρα! Πόσα σου ταξανε;;;; #MasterChefGR

— μιστα μπομπαστικ_ λοβα, λοβα (@annoula1_maria) February 25, 2020

#MasterChefGR η Κατερίνα χθες είπε ότι δεν θα κάνει χρήση της κάρτας, σκέφτεται την αποχώρηση γιατί δεν της αρέσει ότι γίνεται στο σπίτι…..μετά ότι το σκέφτεται πάλι,τελικά θα κάνει χρήση της κάρτας μάλλον.. για να δούμε…

Nikos Antoniou (@Sofokles6) February 25, 2020

Ας μην είχε τη κάρτα η Κατερίνα και σου έλεγα αν θα πέταγε το πιάτο της!!!!#MasterChefGR

— κριτσι κριτσι (@F9Qp5FcAxYt3EBI) February 25, 2020

Της Κατερίνας άμα δεν της πετύχει κάποιο κούρεμα τι κάνει δηλαδή; Κόβει το κεφάλι; #MasterChefGR

— Ναυσικααα (@Nausicaaa2) February 24, 2020

Περηφάνεια δεν είναι να πετάς ένα πιάτο επειδή φοβάσαι μη σε κρίνουν και βγάζουν σκάρτο το φαγητό σου. Περηφάνεια είναι να πας το πιάτο σου, να το δοκιμάσουν και να δεχτείς την ήττα σου. Ολα τα αλλά είναι μπούρδες και αερολογίες. #MasterChefGr

— iγουστεριτσας (@gousteritsas) February 24, 2020

#MasterChefGR Μόλις αρνήθηκε την αγκαλιά του Κοντιζα. Παιδιά η κοπέλα είναι ηλίθια. pic.twitter.com/E4rrywrWHE

— ChristiS (@ChristiWishee) February 24, 2020

the eyes chico they never lie #MasterChefGR pic.twitter.com/OOJhGs8dHd

— ΡοκαΒλον (@rokavlon2) February 24, 2020

Κάντε του χρόνου ένα allstar να καεί το πελεκούδι#MasterChefGR pic.twitter.com/KpIzFbZ86i

— Χιούμο Ρίστας® (@humo_ristas) February 24, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα