4 τρόποι για να φορέσεις το απλό λευκό t-shirt σου! (VIDEO)

Μπορεί να πλησιάζουμε στο τέλος του Σεπτεμβρίου αλλά το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και εμείς σας έχουμε σήμερα ετοιμάσει ένα άρθρο που θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τα t-shirt σας έξυπνα.

Αν βαριέστε να φοράτε πάντα τα t-shirt σας με τον ίδιο τρόπο παρακάτω θα δείτε 4 ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν και θα ανανεώσουν το στιλ σας.

#1. Δέστε το t-shirt κόμπο μπροστά δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο crop top. Συνδυάστε το t-shirt με τζιν

παντελόνια και sneakers για ένα casual και πολύ καθημερινό look.

#2. Δέστε ένα φουλάρι ή μαντήλι στις άκρες του t-shirt και δημιουργήστε ένα διαφορετικό σχέδιο στο μπλουζάκι σας, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

#3. Περάστε τη μια άκρη του t-shirt μέσα από τη θηλιά του τζιν παντελονιού σας και δέστε τις άκρες μεταξύ τους.

#4. Μαζέψτε το t-shirt εσωτερικά ώστε να στερεωθεί στο σουτιέν σας και φορέστε μια ζώνη για να αναδείξετε καλύτερα το στιλ σας.

Δείτε όλες τις παραπάνω ιδέες στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Which look: 1-4?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style (@style) στις 18 Σεπ, 2019 στις 10:30 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 5 hacks για τέλειο styling της ζώνης σου! (VIDEO)- Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να εκμεταλλευτείς ακόμα καλύτερα τις ζώνες σου

H Lily James υιοθετεί το look που θα θέλεις να φοράς καθημερινά στο γραφείο- Μπορείς να το δεις εδώ και θα σε εντυπωσιάσει!

H Emily Ratajkowski φοράει τις top τάσεις της σεζόν στις τελευταίες 5 εμφανίσεις της- Ποιες από αυτές θα υιοθετήσεις κι εσύ;

Keywords
Τυχαία Θέματα