Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα ωραιότερα και πιο διασκεδαστικά trends που έρχεται κατευθείαν από τα 80’s και δεν είναι άλλο από τα φουσκωτά μανίκια. Το λατρεύουμε γιατί χωρίς καμία προσπάθεια, επιλέγοντας απλά ένα πουκάμισο, μια μπλούζα ή ένα φόρεμα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα εξαιρετικό look τόσο για το γραφείο, όσο και για τα βραδινά μας looks. Αυτό δηλαδή που όλες μας θέλουμε, όταν επιθυμούμε να κάνουμε μια έξοδο κατευθείαν μετά τη δουλειά και δεν έχουμε χρόνο να πάμε σπίτι και να φορέσουμε κάτι διαφορετικό.

Σε αυτό λοιπόν το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για

την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα, συνδυασμένη με ένα λευκό πουκάμισο με έντονα φουσκωτά μανίκια. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το κερδίσετε κάντε κλικ ΕΔΩ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μοβ ψηλ0τάκουνες γόβες, από σουέντ με διαφάνεια, Maria Kotsonas Shoes. Εδώ να συμπληρώσουμε πως το χρώμα αυτό θα μας απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα και σε ρούχα και σε αξεσουάρ.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα τα μάζεψε σε ένα ponytail και τα διακόσμησε με ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν που δεν είναι άλλο από την λεπτή μαύρη κορδέλα.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα τα πουκάμισα και τις μπλούζες με τα φουσκωτά μανίκια και τις μίνι δερμάτινες φούστες αγαπημένες celebrities, fashion bloggers αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας που θέλουν να διαφέρουν στυλιστικά από το μέσο όρο και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Το Fashion Tip της ημέρας:

Επειδή το πάνω μέρος της σιλουέτας είναι πολύ έντονο με τα φουσκωτά μανίκια, φροντίζουμε στο κάτω να επιλέγουμε ρούχα χωρίς όγκο. Έτσι θα κρατήσουμε την ισορροπία και θα πετύχουμε ένα άψογο look. 

Πηγή φωτογραφιών: Getty Images

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/9

Keywords
Τυχαία Θέματα