3 outfits για να περάσεις από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο…με στιλ! (VIDEO)

Mπορεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι να κρατάει πάνω από 3 μήνες αλλά αργά η γρήγορα θα πρέπει να προσαρμόσουμε το στιλ μας ώστε να δείχνει πιο φθινοπωρινό! Αυτός είναι και ο λόγος που σου δείχνουμε σήμερα ένα βίντεο με σύνολα που θα σε βοηθήσουν να υποδεχτείς το φθινόπωρο με ένα πιο χαλαρό και σχεδόν καλοκαιρινό στιλ.

#1. Το αγαπημένο σου λευκό φορεματάκι μπορείς να συνεχίσεις να το φοράς αρκεί να το συνδυάσεις με κάποια πιο φθινοπωρινά αξεσουάρ.

Φόρεσε από πάνω ένα μαύρο δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι μαύρα μποτίνια και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για να κλέψεις τα βλέμματα πάνω σου. Ολοκλήρωσε το outfit με τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου.

#2. Συνδύασε το τζιν σου με ένα λεπτό μάλλινο πουλοβεράκι και μποτάκια. Πρόσθεσε λίγη λάμψη στο σύνολο με ένα statement κολιέ που θα αναβαθμίσει το look σου.

#3. Η animal print φούστα που φόραγες ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι μπορεί να συνδυαστεί τώρα με ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα t-shirt. Φόρεσε από πάνω ένα denim jacket και είσαι έτοιμη!

Δες όλα τα παραπάνω outfits στο βίντεο που ακολουθεί! Εσένα ποιο από όλα σου αρέσει περισσότερο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Follow @ames.ro for more AD 3 transitional autumn outfits @isawitfirst I can’t wait for cardi’s and leather jackets wbu? All items are @isawitfirst and I’ve tagged them all on my blog (bio) Comment below your fave look

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις 3 Σεπ, 2019 στις 12:15 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Αυτό το είδος φλοράλ είναι η μεγαλύτερη τάση!– Δες ποιο είναι και πώς να το υιοθετήσεις!

5 casual outfits για τη δουλειά: Δες τι να φορέσεις για να ξεχωρίσεις (VIDEO)- Τα πιο ωραία looks!

5 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο χρώμα (που είναι must) αυτό το φθινόπωρο!- Eίναι ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα