10 Ελληνίδες supermodels που λατρεύουμε το στιλ τους! (και συμβουλές για να το αποκτήσεις κι εσύ)

Oι Ελληνίδες supermodels δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ξένες σε ό,τι αφορά το στιλ τους! Γι’αυτό τον λόγο επίλεξα 10 μοντέλα με ωραίο στιλ και παρακάτω θα δεις τι φοράνε αλλά και tips για να υιοθετήσεις κι εσύ το υπέροχο στιλ τους.

Katerina Evangelinou
Τη γνωρίσαμε…ως Miss Hellas 2007

Το στιλ της Κατερίνας είναι εκπληκτικό και θα μπορούσε άνετα να κάνει μεγάλη καριέρα και ως influencer στο εξωτερικό, καθώς δεν

έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Leonie Hanne, για παράδειγμα, η οποία έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο instagram.

Στο look της φωτογραφίας η Κατερίνα είναι το απόλυτο girl boss και επιλέγει ένα μάλλινο πουλόβερ με ζώνη, καρό φούστα με ασυμμετρίες και τρακτερωτά combat boots, που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

View this post on Instagram

On my way to the next show. #pfw #paris

A post shared by katerina_evangelinou (@kathrinevangelinou) on Oct 1, 2019 at 10:12am PDT

Βρισηίδα Ανδριώτου
Τη γνωρίσαμε…στο My style rocks 2017

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν ένα από τα μοντέλα που ξεχωρίσαμε στο My Style Rocks το 2017. Από τότε έχει αποκτήσει το κοινό της στα κοινωνικά δίκτυα και ταυτόχρονα συνεχίζει την καριέρα της ως μοντέλο. Το στιλ της είναι πολύ ιδιαίτερο, της αρέσει να πειραματίζεται με αυτό και δοκιμάζει πολλές φορές διαφορετικά looks στην καθημερινότητά της.

Στο look της φωτογραφίας η πανέμορφη Βρισηίδα επιλέγει ένα στενό ζιβάγκο φόρεμα που το συνδυάζει τέλεια με camel coat, φουλάρι Gucci και μποτάκια σε nude χρώμα. Η λεπτομέρεια που με κερδίζει είναι το oversized hair clip στα μαλλιά της.

View this post on Instagram

Don’t tell people your plans Show them your RESULTS . Dress @lolitasofficial

A post shared by Βρισηίδα Ανδριώτου® (@vrisiida_andrio) on Oct 10, 2019 at 5:49am PDT

Georgia Vaina
Τη γνωρίσαμε…ως Superstar Playmate 2007

Όσοι έχετε την τύχη να δείτε την Τζώρτζια Βαϊνά να περπατάει στην πασαρέλα θα γνωρίζετε ότι είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα στη χώρα μας. Μπορεί πλέον να κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές καθώς εργάζεται και ως Fashion Director σε περιοδικό, αλλά όποια συνεργασία και να κάνει καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τον επαγγελματισμό της.

Στο look της φωτογραφίας η όμορφη Τζώρτζια αποδεικνύει πως είναι girl boss και στον τομέα του styling! Η ίδια φοράει λευκό πουκάμισο και oversized blazer και ολοκληρώνει το look της με cow boots. Η λεπτομέρεια που μας κερδίζει είναι τα σηκωμένα μανίκια στο σακάκι για να φαίνεται από μέσα το πουκάμισο! Δοκίμασέ το κι εσύ…

View this post on Instagram

Drop everything now…meet me in the pouring rain #blazer #oversized #mensblazer #whiteshirt #bigsleeves #chelseaboots #stylish #instafashion #instapic

A post shared by ɢ ᴇ ᴏ ʀ ɢ ɪ ᴀ ᴠ ᴀ ɪ ɴ ᴀ (@georgiavaina) on Nov 8, 2019 at 8:06am PST

Efi Anastasopoulou
Τη γνωρίσαμε…στο My Style Rocks 2018

Όσοι τη γνωρίζουν δηλώνουν πως είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα καθαρόαιμο top model με όλη τη σημασία της λέξης, και μια γυναίκα που της αξίζει η καριέρα που έχει κάνει στο εξωτερικό, καθώς επίσης της αξίζουν και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο outfit της φωτογραφίας η εντυπωσιακή Έφη επιλέγει μίνι δερμάτινη φούστα που συνδυάζει τέλεια με πουκάμισο, headband, πορτοκαλί γυαλιά ηλίου και μπότες.

View this post on Instagram

The secret to modeling is not being perfect …What one needs is a face that people can identify in a second .. You have to be given what what’s needed by nature and what’s needed to bring something new .. Thank you for the great collaboration : @billpatrick1964 #fashionphotographer #photographer #athens .. My #outfitinspo : @roberto_cavalli @justcavalli_official #shirt #skirt #bag #borsa @prada #shoeslover @luigi_studio @luigi_footwear • • • #gntmgr #modellife #model #fashionmodels #modelfashion #stylish #womanstyle #italianfashion #fashionbloggers #stylebloggers #lifestyleblogger #streetstyle #streetstyles #streetwearbrand #streetwear #topmodel #photoshooting #pradabag #modellife #cavalli #ootdfashion

A post shared by Efi Anastasopoulou (@anastasefi) on Nov 4, 2019 at 10:56am PST

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Τη γνωρίσαμε…στο My Style Rocks 2017

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και πλέον έχει πάνω από 240.000 followers στο instagram. Θυμάμαι όταν την είχα πρωτοδεί από κοντά να περπατάει σε μια από τις επιδείξεις της AXDW είχα εντυπωσιαστεί με το πόσο εξωπραγματικά όμορφη είναι.

Στο look της φωτογραφίας η εντυπωσιακή καλλονή επιλέγει καρό κοστούμι, μια από τις top τάσεις της σεζόν και το συνδυάζει τέλεια με λευκό top και λευκά mules. Υπάρχει πιο ωραίο girl boss look από αυτό;

View this post on Instagram

Be the woman you needed as a girl! . . Set @alexandras_boutique_ @vasileiosf

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) on Sep 15, 2019 at 10:49am PDT

Yβόννη Ντόστα
Τη γνωρίσαμε…στο My Style Rocks 2017

H Yβόννη Nτόστα είναι ένα ακόμα μοντέλο που είχαμε ξεχωρίσει στο πρώτο My Style Rocks. Το γνωστό μοντέλο έχει πλεόν αποκτήσει και τη δική της σειρά με μαγιό και αποτελεί ακόμα μια γυναίκα-πρότυπο που εκτιμάμε εδώ στο FashionWay. Η ίδια διαθέτει υπέροχο μίνιμαλ στιλ και ξεχωρίζει για τις πολύ κομψές επιλογές της. Σαν μοντέλο έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους οίκους μόδας όπως Hermes, Giza και Gianfranco Ferre.

Στο look της φωτογραφίας η Υβόννη μας αποδεικνύει πως έχει το στιλ μιας super κομψής Γαλλίδας και ας μην έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη συγκεκριμένη χώρα. Όπως θα ξέρεις οι Γαλλίδες είναι οι πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο και η Υβόννη διαθέτει κάτι από τη γοητεία και το στιλ τους.

View this post on Instagram

HALLO #germany #october #travel #travellers #autumn #love

A post shared by Yvonni Ntosta (@yvonni.ntosta) on Oct 23, 2019 at 11:47am PDT

Bασιλική Ρούσσου
Τη γνωρίσαμε…στο My Style Rocks 2017

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνώρισε την Βασιλική Ρούσσου ύστερα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks αλλά όσοι από εσάς ασχολούνται με τη μόδα θα την έχετε δει σίγουρα να περπατάει σε πολλά shows γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών. Η ίδια είναι ένα αληθινό Girl Boss καθώς έχει δημιουργήσει το δικό της brand με αξεσουάρ, το Marivee.

H Bασιλική είναι boho girl και στο στιλ της ακολουθεί πιο εναλλακτικά μονοπάτια που μου αρέσουν πολύ! Στο look της φωτογραφίας το γνωστό μοντέλο φοράει καμπάνα και δερμάτινο jacket που ενισχύει με τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

View this post on Instagram

I will never get bored with that classic click @glo_greece italian tour #again #milan #travel #duomo #italy #love #job #smile #happiness #style #memories #newera #shooting #glogreece #glolive #myglo #discoverglo #chooseglo #glo

A post shared by Vassiliki Roussou (@vassiliki_roussou) on Oct 20, 2018 at 7:33am PDT

Kλέλια Ανδριολάτου
Τη γνωρίσαμε…ως ηθοποιό του Μπρούσκο

Η Κλέλια Ανδριολάτου ασχολείται με το μόντελινγκ αρκετά χρόνια και παρόλο που έγινε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Μπρούσκο, η ίδια έχει κάνει πολλές συνεργασίες με γνωστά brands και θεωρείται μια από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες influencers.

Στο look της φωτογραφίας η πανέμορφη Κλέλια υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο office look, που είναι η καρό μίντι φούστα. Μάλιστα επιλέγει έντονο κόκκινο καρό σχέδιο κάνοντας τη διαφορά!

View this post on Instagram

Το τέλος της μικρής μας πόλης • @theofilostsimas

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou) on Nov 13, 2019 at 1:46am PST

Ισμήνη Νταφοπούλου
Τη γνωρίσαμε…ως Star Hellas/ Miss Universe Greece 2014

Η Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μανούλα πριν λίγες ημέρες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τα τελευταία χρόνια η ίδια ασχολείται με το blogging και μας δίνει tips για το πώς να γίνουμε ακαταμάχητες με το σωστό μακιγιάζ.

Στο look της φωτογραφίας η Ισμήνη ποζάρει ως το τέλειο Girl Boss με σατέν πουκάμισο (που είναι η τελευταία λέξη της μόδας φέτος), τζιν και statement γυαλιά ηλίου. Ακολούθησε κι εσύ το παράδειγμα της Ισμήνης και συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν με σατέν πουκάμισο για ένα πιο Girl Boss approved styling.

View this post on Instagram

Καλημέρα.. Καλό μήνα! #springmood #aprilfools

A post shared by Ismini Dafopoulou Angelaki (@is__mini) on Apr 1, 2018 at 2:05am PDT

Ευτυχία Λαζάρου
Τη γνωρίσαμε…ως Β Σταρ Ελλάς 2012

H Eυτυχία είναι ένα από τα Girl Bosses που θαυμάζω γιατί έχει καταφέρει βήμα βήμα να δημιουργήσει σπουδαία πράγματα στον χώρο της μόδας, και όχι μόνο. Η ίδια έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση, το Ellyz Athens, ενώ ταυτόχρονα κάνει διάφορες συνεργασίες που αποδεικνύουν πως εκτός από μια πανέμορφη γυναίκα είναι και ένα επιχειρηματικό μυαλό.

Στο look της φωτογραφίας η όμορφη Ευτυχία μας δείχνει πώς μπορούμε να φορέσουμε το τζιν μας ακόμα και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού!

View this post on Instagram

GIVEAWAY Ήρθε η ώρα για φθινοπωρινά look και σας έχω το καλύτερο δώρο !! Μια τυχερή θα κερδίσει τα μαύρα μποτάκια @bozikis_shoes Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό : 1 κάνε follow @eutuxialazarou & @bozikis_shoes 2 Κάνε tag όσες φίλες θέλεις ! Καλή επιτυχία Photo @kleoniki.visuals

A post shared by Greece (@eutuxialazarou) on Oct 7, 2019 at 4:15am PDT

Δείτε ακόμα περισσότερες Ελληνίδες girl bosses με υπέροχο στιλ στο fashionway.gr ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα