Ο Σωτήρης Καλυβάτσης θέλει να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή-Όσα είπε on camera

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι Yes” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, “Αν ήμουν πλούσιος” αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στα κανάλια για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. Μάλιστα, ανέφερε πως πρόκειται για μια σατιρική εκπομπή.

“Κι εγώ δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Αν μπορεί ο άλλος να ανταπεξέλθει με γεια του με χαρά του. Μια τηλεοπτική

εκπομπή είναι μέσα στα σχέδιά μου και ευελπιστώ ότι μέχρι το Πάσχα θα είμαι έτοιμος με μια πρόταση. Πού θα τη δούμε αυτή και αν θα τη δούμε, θα δείξει. Σίγουρα θα έχει σατιρικό περιεχόμενο, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα όπως ήταν τα παλιά!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε και για τον θάνατο, τονίζοντας: “Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα που πετυχαίνει στη ζωή μας. Άμα είναι να ανησυχώ για κάτι που θα πετύχει σίγουρα, μάλλον δεν θα είναι καλά τα μυαλά μου. Μπορούμε να αγχωνόμαστε και να ανησυχούμε για τη ζωή μας και να ζούμε την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορούμε. Ο θάνατος μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, ακόμα και τώρα που μιλάμε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η σχέση του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου….” 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του! 

Συγκινεί η Βάνα Μπάρμπα: “Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ δύσκολα για μας”  

Keywords
Τυχαία Θέματα