Ξεκινούν τον Ιανουάριο τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Εάν στους στόχους της νέας αυτής χρονιάς είναι να απελευθερωθείτε από τον παλιό σας εαυτό, να αποκτήσετε περισσότερη ενσυνειδητότητα και να υποδεχτείτε ένα ολοκαίνουριο εαυτό, απαλλαγμένο από περιττά κιλά και συναισθηματικά εμπόδια, αυτά τα σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα που διοργανώνουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος είναι για σας!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ο Νέος Κβαντικός Τρόπος
Υπάρχει ο παλιός τρόπος απελευθέρωσης κιλών και ανάκτησης καλής υγείας και καλής ψυχολογικής

κατάστασης, ο οποίος γινόταν με συνεχή πίεση του εαυτού μας και υπακούοντας συνεχώς στα πρέπει μας. Τώρα υπάρχει ο ΝΕΟΣ ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ που εμπεριέχει επαναπρογραμματισμό και νέα ρύθμιση του υποσυνείδητου μας! Αυτόν τον ΝΕΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ τρόπο θα ξεδιπλώσουν στα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος! Ο νέος Κβαντικός τρόπος προέρχεται από το CHOPRA University και βασίζεται στη ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Deepak Chopra.

Ο συγγραφέας και συνδημιουργός των σεμιναρίων Χάρης Παπαδόπουλος

Σε αυτά τα ΚΒΑΝΤΙΚΑ σεμινάρια διατροφής και ψυχολογίας η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος θα δώσουν πολύτιμη, εφαρμόσιμη εμπειρική γνώση, δεξιότητες και σπουδαία θεραπευτικά εργαλεία, για να αποκτήσετε και να έχετε μόνιμα ένα επιθυμητό σώμα με υγεία, ευεξία και διαρκή νεότητα.

Οι ασθένειες καθώς και τα περιττά κιλά που εμφανίζονται στη διάρκεια της ζωής μας έχουν συναισθηματικές ρίζες! Και αφού οι ρίζες βρίσκονται σε συναισθηματικό επίπεδο, χρειάζεται να θεραπευτούν στο επίπεδο αυτό.

Με τα ΚΒΑΝΤΙΚΑ αυτά σεμινάρια δίνονται μαθήματα συναισθηματικής διαχείρισης. Η συναισθηματική διαχείριση είναι το μέλλον της υγείας, γιατί τα συναισθήματα μας είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα της υγείας μας!

Με τα σεμινάρια αυτά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος προσφέρουν ΑΛΛΑΓΗ τρόπου σκέψης και ζωής!

Πρώτο Σεμινάριο: 7 Κβαντικά Μυστικά Απελευθέρωσης Κιλών

Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν όλες οι λεπτομέρειες των σεμιναρίων.

The post Ξεκινούν τον Ιανουάριο τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα