Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 ως 10.1.2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Άρης αφήνει το ζώδιό σου, μετά από την πολύμηνη παραμονή του και περνάει στον Ταύρο στις 07.01 επικεντρώνοντας την ενέργειά σου στην κάλυψη των προσωπικών του αναγκών. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη

ευκολία σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις με φιλικά πρόσωπα. Προσοχή στην υπερένταση και σε επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν και να οδηγήσουν σε κόντρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, καταλυτική μετακίνηση για εσένα είναι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου στις 07.01 που αυξάνει κατακόρυφα την ενέργειά σου και σε βγάζει από την εσωστρέφεια. Παράλληλα, ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που πιθανά σε απασχολούν. Προσοχή σε ατέρμονες κόντρες καθώς είναι εύκολο να εκνευριστείς και να αντιδράσεις σπασμωδικά δημιουργώντας προβλήματα και κόντρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο συναισθηματισμός αυξάνεται κατακόρυφα αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης περνάει τον Ταύρο στις 07.01 και φέρνει στην επιφάνεια πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης που κεντρίζουν τις πνευματικές σου ανησυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, στροφή στο φιλικό σου περιβάλλον θα πραγματοποιήσεις αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/3 και σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου μία δύσκολη περίοδο στην επαγγελματική σου ζωή. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής καθώς απομακρύνεσαι για να παρατηρήσεις πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι και τι σκέφτονται.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, αυξάνονται σημαντικά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις από αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 07.01 και λειτουργεί πιεστικά. Επωμίζεται περισσότερες ευθύνες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αναδειχθούν οι ικανότητές σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις τις ισορροπίες όμως ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 07.01 και ενισχύει την ανάγκη να κυνηγήσεις επιθυμίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση, το εξωτερικό, τα ταξίδια. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 και σε βοηθά να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις γρήγορα και εύκολα. Προσοχή σε σπασμωδικές συμπεριφορές και αντιδράσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με τους συναδέλφους σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ενισχύεται η ένταση και η ανασφάλεια σε βαθύτερο επίπεδο καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 07.01 και σε καλεί να αντιμετωπίσεις φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την κρίση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αρχές της εβδομάδας αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να επηρεάσει σημαντικά οικογενειακές υποθέσεις και συζητήσεις. Στις 08.01 άλλωστε ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σε βοηθά να ξαναβρείς την θετική σου διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Άρης περνάει στο πολικό σου ζώδιο, τον Ταύρο, στις 07.01 και σε δραστηριοποιεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα καθώς εκδηλώνονται ανταγωνιστικά απέναντι σου. Στις 08.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σε καλεί να λύσεις ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον που σε φορτίζουν συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα αυξάνονται καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 07.01 και σε επιβαρύνει με περισσότερες αγγαρείες και υποχρεώσεις. Το πρόγραμμά σου μπορεί να γίνει ασφυκτικό για αυτό οφείλεις να φροντίσεις να είναι πολύ καλά δομημένο. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 του δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα συζητώντας μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα λεγόμενά σου στις αρχές της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 04.01 μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κουβέντες που θα πληγώσουν. Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο από τις 07.01 έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με δημιουργικά ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικές δράσεις που σε εκφράζουν. Αποφορτίζεσαι συναισθηματικά και νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Στις 08.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 07.01 και επικεντρώνεις την δράση σου σε ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε εργασίες μπορεί να προκύψουν σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς απαιτείται προσπάθεια και κόπος από την πλευρά σου. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 08.01 και σε βοηθά να εκφραστείς με αμεσότητα, παρορμητισμό ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, αυξάνονται σημαντικά η ενεργητικότητά σου με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο στις 7/3 και να δημιουργεί την επιθυμία για δραστηριοποίηση σε ζητήματα παιδείας που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το κοντινό σου περιβάλλον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 08.01 βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και σε πληγές του παρελθόντος που ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 ως 10.1.2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα