Το καλοκαίρι φέτος απαιτεί μαγιό μόνο Pretty Me

Η ανεμελιά της ζωής δίπλα στη θάλασσα προτάσσει mix&match διαφορετικών bikini top που συνδυάζονται εναλλακτικά με 2 ή περισσότερα bottom, θηλυκά ολόσωμα ή one-piece!

Γίνε κι εσύ ένα πραγματικό Pretty Me girl κάνοντας τον δικό σου μοναδικό συνδυασμό μαγιό και beachwear σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ! Φέτος η πρωταγωνίστρια της παραλίας θα είσαι εσύ!

Για εμάς τις γυναίκες ένα μαγιό δεν είναι ποτέ αρκετό.

Απίθανα σχέδια, funky χρώματα, ιδιαίτερες γραμμές σχεδιασμένες ιδανικά για να κολακεύουν κάθε σωματότυπο, πάντοτε στην καλύτερη ποιότητα υφασμάτων συνθέτουν τη νέα συλλογή μαγιό Pretty Me, ενώ μαζί της λανσάρεται και μια ειδική capsule συλλογή, η Pretty Me Cosmic, που θα σε συναρπάσει με τον ονειρικό χαρακτήρα των σχεδίων της αλλά και τις καταπληκτικές υφές των υλικών που τη συνθέτουν.

Το τέλειο beach outfit ολοκληρώνεται από τη συλλογή ένδυσης Pretty Me, που περιλαμβάνει πολύχρωμα καφτάνια, φορέματα για την παραλία, σειρά αξεσουάρ και μπιζού, τσάντες, πετσέτες αλλά και αξεσουάρ για τη θάλασσα.

Οι καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στο νησί ή την πόλη έχουν την υπογραφή Pretty Me!

Αν είσαι μανούλα και θέλεις να κάνεις την κόρη σου να τρελαθεί από τη χαρά της, επίλεξε το ίδιο μαγιό Pretty Me για εσένα και εκείνη!!!

Καλές βουτιές Pretty Me girls!!!

SHOP ONLINE
WWW.PRETTYMESWIMWEAR.COM

Τα βρίσκετε σε όλα τα καταστήματα Hondos Center αλλά και σε επιλεγμένες boutique σε δημοφιλείς νησιωτικές προορισμούς και εμπορικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα για τη δική σας περιοχή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Find Petty Me on social media:
Facebook: Prettymeswimwear
Instagram: prettymeswimwear
Twitter: prettymePRgirl
Youtube: Pretty me swimwear

The post Το καλοκαίρι φέτος απαιτεί μαγιό μόνο Pretty Me appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika