Το απόλυτο μυστικό για να χάσετε βάρος, χωρίς δίαιτα!

Κάντε σύμμαχο το κινητό σας και χάστε βάρος!

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, σε συνδυασμό με γυμναστική και άσκηση. Εκτός όμως από το να κόψετε τα γλυκά και τα αναψυκτικά και αυτό το μυστικό μπορεί να σας βοηθήσει:

Φωτογραφίζετε κάθε γεύμα που τρώτε. Οι έρευνες δείχνουν ότι είναι το Νο 1 όπλο για να χάσετε βάρος μια και καλή. Το να ελέγχετε τι τρώτε είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε. Αν το ακολουθήσετε δεν θα κάνετε τόσο εύκολα παρασπονδίες στη διατροφή σας. Αυτός ο τρόπος είναι ακόμα καλύτερος από το να σημειώνετε τι τρώτε,

γιατί απλά μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Αν το ακολουθήσετε πιστά, θα δείτε ότι θα επιλέγετε πιο υγιεινά γεύματα και σνακ.

Φωτογραφίζετε οτιδήποτε τρώτε τουλάχιστον για πέντε συνεχείς μέρες, μία εκ των οποίων Σάββατο ή Κυριακή. Είναι αρκετός χρόνος για να προσδιορίσετε τις διατροφικές σας συνήθειες που σαμποτάρουν το στόχο αδυνατίσματος. Κοίταξέ τες μετά από τις τρεις μέρες (ή στο τέλος κάθε βδομάδας) και ψάξτε για διατροφικές συνήθειες. Δείτε πότε παίρνετε το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων. Υπάρχουν πολλές γυναίκες, μάλιστα, που θεωρούν χρήσιμο να κρατούν ημερολόγιο μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους.

The post Το απόλυτο μυστικό για να χάσετε βάρος, χωρίς δίαιτα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα