Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 5-11.6.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή να μην δημιουργήσετε συγκρούσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ανταγωνισμός. Η στάση σας θα είναι συναισθηματική, άμεση, και μαχητική, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από φοβίες ή εξαρτήσεις που περιορίζουν τη δημιουργικότητα σας. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ταύρο, στον ερωτικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική

σας πορεία, κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους και την Πανσέληνο στον Τοξότη, με δικές σας πρωτοβουλίες θα ανοίξετε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, προχωρήστε τις οικονομικές σας συμφωνίες θα τα πάτε πολύ καλά. Με τον Δία να επιστρέφει στον Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σας για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και την Αφροδίτη στον ζώδιο σας, στον ερωτικό σας τομέα οι τολμηρές σας προτάσεις θα αλλάξουν την όψη του δεσμού σας, το ταίρι σας θα δεχτεί αυτό που θα προτείνετε, περνάτε σε περίοδο σταθερότητας ίσως και δέσμευσης. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους σε επαγγελματικές ομιλίες ή συζητήσεις θα διαπρέψετε, πειστικότητα θα έχουν τα λόγια σας, τεκμηριωμένα θα είναι τα επιχειρήματα σας. Άνοιγμα καταφθάνει σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό σας θέμα, ταχτοποιείτε εκκρεμότητες , ώριμη και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας. Η επιστροφή του Δία στον Ζυγό σε ορθοδρόμη πορεία φέρνει συμφιλιώσεις και αποκατάσταση σχέσεων. Στον ερωτικό σας τομέα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα περάσετε σε πράξεις που ως τώρα προσπαθούσατε να τις τρενάρετε λόγω ανασφαλειών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει την δυναμικότητα σας, τώρα θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές αναστολές. Οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές, θα αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής σας, οι υποσχέσεις που θα δώσετε στον εαυτό σας θα τηρηθούν. Με την εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο σας οξυδέρκεια θα έχει η αντίληψη σας, η φαντασία σας θα είναι εμπνευσμένη, στις συνομιλίες σας θα καταφέρετε να υπερισχύσετε. Σε επικοινωνιακά θέματα, είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον ερωτικό, θα τα πάτε πολύ καλά, τυχόν προοδευτικές προτάσεις θα γίνουν άμεσα αποδέκτες. Προτείνετε στο ταίρι σας αυτό που πιστεύετε πως μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας και τις μεταξύ σας επαφές, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη κάτι θα επιχειρήσετε να αλλάξετε και θα το καταφέρετε. Ίσως να αφορά ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, ίσως όμως να αφορά απόφαση δεσμευτικής ερωτικής εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας φέρει αντιμέτωπους με την σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας σας, κάποιες συγκεκριμένες σας ενέργειες θα θελήσετε να τις κρατήσετε μυστικές, ενδεχομένως να οχυρώσετε την καρδιά σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τάσεις καχυποψίες, περιορίστε την μυστικοπάθεια σας, ανοιχτείτε στα κοντινά σας πρόσωπα. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο, ισορροπία θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση, κατανόηση και συμπαράσταση θα βρείτε από το ταίρι σας, καλό θα είναι η συμπεριφορά σας να μην είναι απόμακρη. Η εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λύσετε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Η επιστροφή του Δία στον Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία θα φέρει άνοιγμα επικοινωνίας με ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως διακόπηκαν οι επαφές σας. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε τους λόγους που σας απομάκρυναν, ουσιαστικά θα σας δοθεί ευκαιρία επανένωσης.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό ενδεχομένως να ενισχυθούν οι ανταγωνιστικές σας διαθέσεις, μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον στόχο θα βάλετε να υπερισχύσετε, ωστόσο προσοχή να μην μετατραπεί η ορμή σας σε εμμονή. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα τονώσει τον ερωτισμός σας, με το ταίρι σας θα ζήσετε στιγμές έντονης και αμοιβαία έλξης. Συμβιβαστική στάση θα κρατήσετε στα δύσκολα θέματα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τη σχέση σας. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, τώρα θα την φιλοσοφήσετε την κατάσταση, θα εστιάσετε στο παρόν, δεν θα φορτώσετε τη σκέψη σας με αγχωτικές έγνοιες για την μελλοντική σας πορεία ερωτική ή επαγγελματική. Με την επιστροφή του Δία στον Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες εγωιστικές κινήσεις που έγιναν απ πλευρά σας στην προηγούμενη περίοδο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε, θα διορθώσετε τα παλιά λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα καταλαγιάσει τις αντιδράσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι η ασφάλεια, η ισορροπία και η σταθερή μελλοντική πορεία. Ενδεχομένως να είστε αρνητικοί στις ανατρεπτικές ή ριζικές αλλαγές, κύριο μέλημα σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα εξασφαλίζοντας μονιμότητα. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα μιλήσετε για δεσμεύσεις, το ταίρι σας θα έχει θετική στάση, οι απαντήσεις που θα σας δώσει θα είναι άμεσες και ειλικρινείς. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους, εκφραστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, διαύγεια θα έχει η σκέψη σας, ο λόγος σας θα είναι ευθύς. Με την επιστροφή του Δία στον Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία αποκτάτε επαφές με πρόσωπο που στον παρελθόν υπήρχαν παρεξηγήσεις ή εγωιστικές κόντρες, συμφιλιώνεστε, αποκαθίστανται οι μεταξύ σας σχέσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε για το μέλλον σας, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, οι διανοητικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με το σωστό σας ένστικτο θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο στον ερωτικό σας τομέα θα αναζητήσετε σταθερότητα, είναι πολύ πιθανό να δείξετε ενδιαφέρον σε πρώην ερωτικό σας ταίρι. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, η στάση σας θα είναι θετική και συγκαταβατική. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο των Διδύμων ευνοούνται ζητήματα επικοινωνιακής φύσης, αν το επάγγελμα σας συσχετίζεται με δημόσιες σχέσεις ή με ομιλίες θα τα πάτε πολύ καλά, θα υπάρξει ευχέρεια και δυναμική προφορικού λόγου. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη ανανεώνεστε ψυχολογικά, η διάθεση σας να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις θα διαφοροποιήσει την οπτική σας γωνία, τώρα θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από συναισθηματικές εξαρτησεις. Με τον Δία στο ζώδιο σας να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία παίρνετε δεσμευτικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον ζώδιο σας αποφασιστική θα είναι η στάση σας, έντονη η αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας δεν πρόκειται να σας προδώσει. Στρατηγική και μέθοδο θα έχουν οι κινήσεις σας, προσοχή σε διαθέσεις ανταγωνισμού καλό θα είναι να αποφύγετε την πώρωση ή την υπερβολή. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, εσείς που είστε απογοητευμένοι από το παρελθόν σας παίρνετε απόφαση να διαγράψετε οριστικά τα παλιά, τώρα θα είστε σε θέση να βγάλετε από τη μνήμη σας τις αρνητικές αναμνήσεις. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στόχο βάζετε την ανανέωση και την προσωπική βελτίωση, θα προβείτε σε αγορές, θα ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ο Δίας στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τυχόν λάθη ή αποτυχημένες ενέργειες της προηγούμενης περιόδου τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να τις διορθώσετε, έρχονται επαναπροσδιορισμοί και συμφιλιώσεις φιλικές και ερωτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα σας θα είναι κοινωνική, θα θελήσετε να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να συνευρεθείτε. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους και την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, με διαφόρων ειδών πρόσωπα θα συναναστραφείτε, φιλικά, συναδελφικά και ερωτικά. Επιθυμία σας θα είναι δραστηριοποιηθείτε, βγαίνετε από την αδράνεια ή τη ρουτίνα, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε χωρίς ταίρι θα την κυνηγήσετε την νέα γνωριμία, τα συμβάντα θα είναι τυχερά, με το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα υπάρξει δυνατότητα προσωπικών επαφών. Για εσάς που χωρίσατε έρχονται επαναπροσδιορισμοί, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Δία στον Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία θα επανεξετάσετε το θέμα της επανασύνδεσης, τώρα αλλάζετε οπτική γωνία, βρίσκετε λύση στο ζήτημα που πάγωσε τα αισθήματα και έφερε απόσταση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω αναλαμβάνετε νέα επαγγελματικά ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το εμπιστευτείτε σε θέματα νέων επαγγελματικών προτάσεων ή σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες. Φεύγουν αναστολές και επιφυλάξεις, δυναμωμένες θα είναι οι εσωτερικές σας άμυνες, αυτή τη φορά δεν θα παρασυρθείτε από υποσυνείδητες φοβίες ή από προκατειλημμένες απόψεις. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους με σαφήνεια και ευφράδεια θα εκφραστείτε, η διπλωματική σας συμπεριφορά θα φέρει ισορροπία σε εργασιακά θέματα που απαιτούν συναδελφικό ή ομαδικό πνεύμα. Οι συνεργασίες σας θα είναι εποικοδομητικές, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη ανανεώνετε τους στόχους σας, προγραμματίζετε και επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Με την επιστροφή του Δία στον Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία η σκέψη σας ίσως να γυρίσει πίσω σε ενέργειες ή επιλογές που έγινε στο προηγούμενο στάδιο, κάτι θα επιχειρήσετε να διορθώσετε, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε ερωτικά θέματα, σε ζητήματα που έχουν επίδραση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε περίπτωση που βιώνετε χωρισμό με δική σας πρωτοβουλία θα γίνουν κινήσεις επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, αν κινηθείτε και μιλήσετε με ειλικρίνεια το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους θα είστε σε θέση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, θα καταφέρετε να βρείτε τα σωστά λόγια και να πείσετε. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αλλάζετε απόψεις και συναισθηματική τοποθέτηση, τώρα θα συνειδητοποιήσετε, θα βρείτε που φταίξατε και τι πρέπει να κάνετε για να διαφοροποιήσετε τα τυχόν αρνητικά δεδομένα. Ο Δίας στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία καταλαγιάζει ο εγωισμός και η αντίδραση, τώρα θα σκεφτείτε λογικά θα πράξετε ισορροπημένα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω μια επαγγελματική σας ενέργεια θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό δυνατό θα είναι το προαίσθημα σας, έντονη η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε αυτό που θα νιώσετε θα είναι σωστός οδηγός σε ζητήματα επίλογων και αποφάσεων. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα ακολουθήσετε τη ροη των καταστάσεων χωρίς να έχετε τη διάθεση να αλλάξετε ή να αντισταθείτε. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση με παθητικότητα θα χειριστείτε τις τυχόν δύσκολες καταστάσεις, μειωμένη θα είναι η διάθεση σας για διεκδίκηση. Ουσιαστικά κύριο μέλημα σας θα είναι η σταθερότητα και η ηρεμία, θα αποφύγετε τις συναισθηματικές ταραχές. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη ανέμελη θα είναι η στάση σας, ο φιλοσοφημένος τρόπος σκέψης σας θα σας γλυτώσει από εξάρσεις και αντιδραστικές ή βεβιασμένες ενέργειες. Με τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας.

The post Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 5-11.6.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εμφάνιση, συγκεκριμένο, εκκρεμότητες, μονιμοτητα, διαυγεια, πώρωση, μνήμη, νέα, λύση, ειλικρίνεια, ροη, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, οξυδερκεια, μνήμη, το θεμα, αφροδιτη, γωνια, εγωισμος, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, οψη, ωθηση, αδρανεια, αμοιβαια, αναμνησεις, αυτοπεποιθηση, βρειτε, γεγονοτα, γνωριμια, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δοθει, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελξης, εβδομαδα, εμμονη, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επιθυμια, ερχονται, ζησετε, ζωδιο, ζωης, υπηρχαν, ηρεμια, ισορροπια, κυκλος, λαθη, λύση, λογια, μυστικα, ξεκινημα, οδηγος, ορμη, ουσιαστικα, περιβαλλον, ροη, συγκεκριμένο, φαντασια, φοβιες, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, ψυχολογικα, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, ευχερεια, ειλικρινεις, καρδια, πώρωση, σωστο, σωστος, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα