Τί προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα 2-8.7.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η συγκεκριμένη εβδομάδα σε «προετοιμάζει» για την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού και με τον Άρη ανάδρομο στον Άρη πιθανά να νιώθεις ότι η ένταση ανεβαίνει. Σχέδια και στόχοι πιθανά να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που ήθελες και αυτό μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 σε βγάζει από ανασφάλειες που μπορεί να νιώθεις

και η αισιοδοξία, η γαλήνη, η χαρά που νιώθεις είναι εμφανής. Σημαντικές και θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικονομικών συμφωνιών που πιθανά να σε απασχολούν. Η καλή σου διάθεση βγαίνει στην οικογένεια και είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις φόβους και απωθημένα που είχες.

Την ίδια μέρα η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου ή με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς φαίνεται ότι στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις δεν εξελίσσονται με την ταχύτητα που περίμενες. Αυτό σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία σου, να γίνεσαι νευρικός και επιθετικός, να μην δείχνεις κατανόηση σε σύντροφο ή φίλους. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν προστριβές που θα χαλάσουν το κλίμα στις σχέσεις σου.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 κλείνει την εβδομάδα με αρκετές δόσεις ρομαντισμού, ευαισθησίας, ανάγκης να ταξιδέψεις νοητικά. Η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση που σου δίνει σε βοηθά να εξομαλύνεις και να κατανοήσεις πρόσωπα της οικογενείας σου που μπορεί να είχες τριβές. Συναισθηματικά, μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι και να περάσεις ρομαντικά βράδια για δύο. Η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα είναι μεγάλη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να δώσεις χρόνο σε καινούργιες γνωριμίες να εξελιχθούν, γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί αργότερα να πληγωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η εβδομάδα αυτή «δείχνει» τον δρόμο προς την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού και με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο από την προηγούμενη η ένταση και η νευρικότητα ανεβαίνει, καθώς πιθανά να προκύπτουν εμπόδια στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, να επανέρχονται στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν και η πίεση, η κούραση και το άγχος αυξάνονται.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 σε γεμίζει αισιοδοξία, θετική διάθεση και η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι διάχυτη. Σχέσεις με κοντινά σου πρόσωπα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν δείχνουν να εξομαλύνονται και βρίσκεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Είναι εξαιρετική συγκυρία για νέες θετικότατες συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία. Συναισθηματικά, δείχνεις να επικοινωνείς και να εκφράζεις με άνεση τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή μία νέα γνωριμία μέσα από παρέες, πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που θα βρεθείς, μία σχέση που θα δώσει θετικότατη πνοή στην προσωπική σου ζωή.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε σχέση με επαγγελματικούς στόχους και αυτό είναι αρκετό να ξεσπάσεις σε συνεργάτες και ανωτέρους που πιθανά να θεωρείς υπεύθυνους για τις δυσκολίες ή πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν ελέγξεις τα νεύρα σου θα υπάρξουν συγκρούσεις, που είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι ευνοϊκές για εσένα.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 δίνει έντονη ευαισθησία, ενσυναίσθηση και ανάγκη για τρυφερότητα, κάτι που είναι ιδιαίτερα εμφανές στον τρόπο που επικοινωνείς σε παρέες που θα βρεθείς, σε ομάδες που δραστηριοποιήσε. Η κατανόηση και που δείχνεις εκτιμάται ιδιαίτερα από τους γύρω σου. Σημαντικά μπορεί να βοηθήσει η έντονη διαίσθηση σε θετικές αποφάσεις για την επίτευξη των στόχων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει για την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού και η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο από την προηγούμενη φέρνει καθυστερήσεις σε ζητήματα σπουδών, νομικές υποθέσεις ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η νευρικότητα ανεβαίνει, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 σε βγάζει από ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Τώρα πατάς γερά στα πόδια στο και πιστεύεις στον εαυτό σου, βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον. Εξαιρετικές πιθανά να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό και εργασιακό επίπεδο, καθώς μπορεί μία νέα θέση εργασίας ή μία καλύτερη θέση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου να αποφέρει και την άνοδο του εισοδήματός σου, κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να νιώσεις ασφάλεια.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα σε σχέση με το κοντινό αλλά και το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές και κολλήματα σε νομικά θέματα, ζητήματα σπουδών και ταξιδιών και ο εκνευρισμός σου ανεβαίνει. Πιθανά να θεωρείς κάποιους από το περιβάλλον σου υπαίτιους και αυτό θα σε κάνει απότομο, επιθετικό, εριστικό και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Καλό είναι να δείξεις κατανόηση και να προσπαθήσεις με ηρεμία να δεις την ουσία των καταστάσεων, αποφεύγοντας να ρήξεις ευθύνες.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 εντείνει την φαντασία, την ευαισθησία, την τρυφερότητα και είναι ξεκάθαρό ότι μπορείς να δείξεις την αγάπη και την καλή σου διάθεση σε κοντινά σου πρόσωπα αλλά και σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στις καλύτερες επιλογές στην καριέρα σου, γι’ αυτό εμπιστεύσου την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η ένταση ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα, καθώς η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου, κάτι που ενισχύει τον εκνευρισμό αλλά και η αναδρομή του Άρη στο Υδροχόο από την προηγούμενη σε βάζει σε διαδικασία να μάχεσαι με φόβους και ανασφάλειες, εντείνοντας έτσι την καχυποψία και την νευρικότητα.

Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 ανεβάζει την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου κατακόρυφα. Είναι γεγονός ότι λάμπεις και αυτό είναι εμφανές και στους γύρω σου. Εξαιρετικές εξελίξεις μπορείς να έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και κάνεις σωστές επιλογές. Συναισθηματικά, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου και αυτό σου δημιουργεί την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα έντονα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολλές οι πιθανότητες για νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί ευεργετική για την προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει τον εκνευρισμό λόγω εμποδίων, κολλημάτων και καθυστερήσεων που μπορεί να προκύπτουν σε ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Δεν θα διστάσεις να επιρρίψεις ευθύνες και να φερθείς απότομα και επιθετικά, όμως η πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να δείξεις κατανόηση και ψυχραιμία για να δεις τις υποθέσεις σου να κυλούν.

Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σου δίνει έντονη διαίσθηση σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου και που θέλεις να κατευθυνθείς. Ζητήματα νομικά, επιμορφωτικά ή ακόμα και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο και έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις καλύτερες δυνατόν επιλογές. Συναισθηματικά, μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ρομαντισμού δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες και άφησε τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού και η ένταση αυξάνεται, κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος. Παράλληλα με τον Άρη στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία, καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 φέρνει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που έχουν σχέση με την οικογένεια. Τώρα νιώθεις αισιόδοξος ότι μπορείς να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχεις πληγώσει και να κάνεις πράγματα θετικά, απαλλασσόμενος από βάρη του παρελθόντος. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν να είσαι και πάλι στην ζωή τους. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να εξελιχθούν ευνοϊκά, καθώς οι όποιες σου επιλογές έχουν θετικό αντίκτυπο.

Προσοχή μόνο την ίδια μέρα, καθώς η αντίθεση Ερμή στο ζώδιό σου και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σου, καθώς δείχνεις να θεωρείς υπεύθυνους τους άλλους για παραλήψεις, καθυστερήσεις ή κολλήματα που παρουσιάζονται σε σχέση με το επάγγελμα ή την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και να μπεις σε ήρεμο διάλογο με τους εμπλεκόμενους, διαφορετικά θα βρεθείς να αντιπαρατίθεσαι έντονα, εγείροντας προβλήματα λόγω επιθετικότητας και εριστικής συμπεριφοράς.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σε βοηθά να ασχοληθείς με τον εσώτερο εαυτό σου και να μπεις στην διαδικασία να αντιμετωπίσεις φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα. Η διαίσθηση, η ευαισθησία και η τρυφερή σου διάθεση μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν μάταια. Ο ρομαντισμός βγαίνει έντονα και στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου. Προσοχή εσύ που δεν έχεις ταίρι, γιατί πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να σου ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία, μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Τα ζητήματα στόχων και συλλογικών δράσεων σε απασχολούν και αυτή την εβδομάδα. Λίγο πριν την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού η νευρικότητα ανεβαίνει και με τον Άρη στον Υδροχόο ανάδρομο βλέπεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που σε αγχώνει, κάτι που σου δημιουργεί άγχος και τάσεις επικριτικότητας.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 δίνει μία μεγάλη ανάσα αισιοδοξία σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία που θα σε βοηθήσουν να βρεθείς πιο κοντά στους σχεδιασμούς σου. Οι φιλικές σου σχέσεις εξομαλύνονται και προσπαθείς να διασκεδάσεις με παρέες και φίλους που σημαίνουν πολλά για εσένα. Φλερτάρεις και οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

Προσοχή θα πρέπει όμως να δείξεις την ίδια μέρα σε ότι αφορά ζητήματα εργασίας ή καθημερινότητας, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα, να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και να ρίξεις ευθύνες για αναβολές και καθυστερήσεις στον εργασιακό χώρο σε άλλους. Καλό είναι να δείξεις κατανόηση και διάθεση για ήρεμο διάλογο για να μπορέσεις να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σε «εφοδιάζει» με έντονη διαίσθηση, που θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που να σταθούν δίπλα σου σε όποιο στόχο έχεις θέσει. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι διάχυτη στην σχέση σου και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του, μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα και άσε τον χρόνο να περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Λίγο πριν την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού η νευρικότητα ανεβαίνει και έρχεσαι αντιμέτωπος με σημαντικά ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο σε βάζει σε αναθεωρήσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από αυτή, εντείνοντας τον εκνευρισμό.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 σου δίνει μοναδικές στιγμές χαράς, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας για να επιδιώξεις την πολυπόθητη για εσένα αναγνώριση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα έχουν εξαιρετικό οικονομικό όφελος για εσένα. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και θα πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Φροντίζεις να περνάς καλά με δικά σου πρόσωπα και να απολαμβάνεις ήρεμες βραδιές που σε γεμίζουν ψυχικά.

Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα σε ότι αφορά τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις, σε στόχους και ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο σε κάνεις εριστικό και επιθετικό με πρόσωπα που θεωρείς υπεύθυνα για την εξέλιξη σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις το κλίμα με φίλους ή με το ταίρι σου λόγω έντονου εκνευρισμού, γιατί είναι κάτι που πιθανά θα μετανιώσεις αργότερα. Σκέψου καλά πριν εκφράσεις αυτά που θέλεις, ο τρόπος θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σε βοηθά να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα μέσα από ψυχική ηρεμία αλλά και έντονη διαίσθηση που διαθέτεις. Επιλογές που θα πρέπει να κάνεις για ζητήματα που έχεις αναλάβει θα έχουν θετική πορεία, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Η ευαισθησία και η τρυφερότητά σου είναι εμφανής και στο κοινωνικό σου περιβάλλον και αυτό κάνει θετική εντύπωση στους πάντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο να δημιουργεί εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο και την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού να πλησιάζει η νευρικότητα ανεβαίνει και καλείσαι να κρατήσεις χαμηλούς τόνος σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα αλλά και να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς την πορεία ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στο ζώδιό σου στις 05.07 δίνει ώθηση σε σπουδές, φιλοσοφικές αναζητήσεις, νομικά ζητήματα και ταξίδια, καθώς η αισιοδοξία που έχεις είναι τέτοια που νιώθεις ότι δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα στο μονοπάτι της ζωής που έχεις επιλέξει. Είναι γεγονός ότι βλέπεις σχέδια για συνεργασίες να ευνοούνται, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και κάνεις τις σωστότερες επιλογές. Συναισθηματικά, αισιοδοξία και διασκέδαση δίνουν μοναδικές στιγμές σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχει ταίρι, ευνοούνται πολύ οι νέες γνωριμίες μέσα από κύκλους που έχεις με κοινούς φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις όμως την ίδια ημέρα σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια και σε οικογενειακές υποθέσεις, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει την νευρικότητα, την διάθεση για αντιπαράθεση, την επιθετικότητα και την εριστική στάση, αφού θεωρείς υπεύθυνους τους γύρω σου για τυχόν ανατροπές στις εξελίξεις των θεμάτων που σε απασχολούν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο πως εκφράζεσαι, γιατί τα σκληρά λόγια που μπορεί να πεις θα έχουν κόστος.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 ανεβάζει την διάθεση για ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς την συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την σχέση σας και κάνοντας τα συναισθήματα εντονότερα. Τέχνη και έρωτας μπορεί να δώσουν υπέροχες βραδιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Έντονη εβδομάδα αυτή, με την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού να πλησιάζει και να δονεί τον τομέα των οικονομικών σου αλλά και τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο να εντείνει τις αντιπαραθέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και να φέρνει καθυστερήσεις και ανατροπές σε σχέδια για εμπορικά ζητήματα ή κοντινά ταξίδια.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 μπορεί να σου δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τώρα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να λύσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο. Μπορείς να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Σημαντικά ψυχολογικά ζητήματα αντιμετωπίζονται με θετικότητα και δείχνεις πια να απαλλάσσεσαι από απωθημένα και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούσαν.

Καλό είναι όμως την ίδια μέρα να δείξεις προσοχή σε ζητήματα που πιθανά να προκύψουν με πρόσωπα του κοντινού ή του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος γιατί η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο σε ωθεί σε επιθετική και απότομη συμπεριφορά και δεν θα διστάσεις να πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις, αλλά μπορεί να είναι αργά. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό και την ένταση να επικρατήσουν και σκέψου καλά πριν εκφραστείς για να μην χαλάσεις το κλίμα σε σημαντικές σχέσεις τις ζωής σου. Δυσκολίες θα υπάρξουν και σε πιθανά σχέδια για ταξίδια.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σε γεμίζει με τρυφερότητα και ρομαντισμό, κάτι που μπορεί να εκδηλώσεις στην σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Δεν φοβάσαι τα βαθύτερα συναισθήματά σου και αφήνεις στην άκρη τις ανασφάλειές σου, δίνοντας προτεραιότητα στο πάθος και στον ρομαντισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού αγγίζει ένα σημαντικό τομέα της ζωής σου και η ένταση που θα προκαλέσει γίνεται αισθητή από αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης με την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο δυσκολεύει την κατάσταση γιατί σε φέρνει αντιμέτωπο με προσωπικές ανασφάλειες και έξοδα που καλείσαι να διαχειριστείς.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 σου δίνει την ευκαιρία για πολύ θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες, σε στόχους που έχεις θέσει, σε ομαδικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Είναι ξεκάθαρο ότι η αισιοδοξία και η θετική σου στάση είναι σημαντικές για την εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν και η τύχη είναι με το μέρος σου σε όποιες επιλογές κάνεις. Θετικός είναι ο αντίκτυπος και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου που πιθανά να έχουν θετική πορεία.

Την ίδια μέρα η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο δονεί για τα καλά τον τομέα των οικονομικών σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στο πως θα συμπεριφερθείς και θα διαχειριστείς συζητήσεις που έχουν σχέση με το εισόδημά σου ή με τράπεζες και Δημόσιο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις επιθετικές και εριστικές τάσεις και να σκεφτείς καλά πριν εκφραστείς γιατί με το να μπεις σε έντονες αντιπαραθέσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγεις χαμένος και να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σου δίνει έντονη διαίσθηση και θα είναι ότι καλύτερο να την εμπιστευτείς σε ότι αφορά συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι επικοινωνείς μοναδικά με το ταίρι σου και ο ρομαντισμός είναι κύριο συστατικό που δίνει πνοή στην σχέση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες που μπορεί να εξιδανικεύεις, γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε ζητήματα καθημερινότητας και η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού αγγίζει τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, κάνοντας αισθητή την ένταση από αυτή την εβδομάδα. Αυτό γίνεται εντονότερο και με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου που σε οδηγεί στο να συγκρούεσαι και να ξεσπάς, πολλές φορές άδικα, σε συνεργάτες και σύντροφο.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες εργασιακές που μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχεις εξαιρετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προτάσεις στην ήδη υπάρχουσα εργασία ή νέες προτάσεις μπορούν να σου δώσουν φτερά, αφού αισιοδοξία και τύχη είναι με το μέρος σου και οι επιλογές που θα προκύψουν θα είναι οι καλύτερες δυνατές. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει θετικό αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο.

Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός την ίδια μέρα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές σε ότι σε ενδιαφέρει και να παρασυρθείς ρίχνοντας τις ευθύνες στους άλλους. Πρόσεξε καλά πριν εκφράσεις την άποψή σου γιατί η επιθετικότητα και η εριστική σου διάθεση θα σε φέρουν τελικά σε δύσκολη θέση. Δείξε υπομονή και κατανόηση στους γύρω σου και δεν θα χάσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 08.07 σε βγάζει από τις ανασφάλειες και σου δίνει την διαισθητικότητα να κάνεις σημαντικές επιλογές σε ότι αφορά την εργασία σου. Άγχος και ένταση μπαίνουν στο περιθώριο και αυτό είναι αρκετό για να εξομαλύνεις την καθημερινότητα. Δείχνοντας κατανόηση και σύμπνοια στους συναδέλφους σου φτιάχνεις μία εξαιρετική καθημερινότητα. Το παν είναι ότι νιώθεις πια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις μόνο γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο κάνει πιο έντονη την ενασχόληση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν, εντείνοντας την απογοήτευση, την κυκλοθυμία, την οργή που νιώθεις. Παράλληλα, η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού πλησιάζει, καλώντας σε να αντιμετωπίσεις ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να σε πονούν, κάτι που γίνεται αισθητό από αυτή την εβδομάδα.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 05.07 φτιάχνει την διάθεσή σου, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και αντιμετωπίζεις τον έρωτα με χαρά, διάθεση για παιχνίδι, κάτι που είναι έντονο πια στην σχέση σου. Θετικές εξελίξεις μπορείς να έχεις σε ότι αφορά ζητήματα δημιουργικότητας, σπουδών, ταξιδιών ή νομικών υποθέσεων που τυχόν σε απασχολούν. Το κέφι και η χαρά που αποπνέεις σε κάνει το επίκεντρο στις παρέες που θα βρεθείς.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις την ίδια μέρα είναι ζητήματα εργασιακά και τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς η αντίθεση Ερμή στον Λέοντα και ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο βγάζει στη επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να εκτονώσεις με οργή, επιθετική και εριστική διάθεση στο εργασιακό σου περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον θυμό αλλά και να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν και θα χαλάσουν το κλίμα με τους συναδέλφους σου.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου στις 08.07 δημιουργεί παραμυθένιο κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς έχεις την διάθεση να δείξεις στο ταίρι σου όλη την τρυφερότητα, την κατανόηση και τον συναισθηματισμό που διαθέτεις. Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά σκηνικά έρωτα και να απογειώσεις το συναίσθημα σε άλλο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς τα πρόσωπα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα σε πληγώσουν.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα 2-8.7.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, εβδομαδα, νέα, τραπεζες, αρης, συγκεκριμένο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, δυνατα, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, πιεση, τυχη, ωθηση, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βραδια, βρισκεις, γεγονος, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δωσει, ευκαιρια, εκλειψη, εκνευρισμος, εκφρασεις, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, υπομονη, ηρεμια, θετικο, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαθος, λογια, μικρο, μπορεις, μυστικα, νευρα, οικογενεια, ουσια, οφελος, παθος, περιβαλλον, πιθανοτητες, πνοη, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, συγκεκριμένο, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τονος, φαντασια, φαινονται, φοβασαι, φτερα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, ιδιαιτερα, κωδικες, νιωθεις, ομαδες, οργη, παιχνιδι, ποδια, σκηνικα, θεματα, θεσεις, θετικα, υπεροχο
Τυχαία Θέματα