Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Eυχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.grΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Φίλοι μου Κριοί το πλανητικό σκηνικό σας υποστηρίζει! Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον βελτιώνονται και η ψυχοσύνθεσή σας βρίσκεται στο καλύτερα επίπεδά της. Βγείτε διασκεδάστε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αισθανθείτε για τα σχέδιά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα παρατηρηθεί μία αύξηση των ικανοτήτων σας στην εργασία. Οι επαγγελματικές επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Το διάστημα αυτό μπορείτε να επεκτείνετε τις

δραστηριότητές σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η γοητεία σας η παρόρμησή σας να εκφραστείτε και το κλίμα εμπιστοσύνης που δημιουργείτε με τη στοργή σας προς το σύντροφο δεν μπορεί να παρά να φέρουν τη σχέση σας στα επίπεδα που επιθυμείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συμβουλευτείτε το λογιστή σας για την πορεία της επιχειρήσεως που έχετε και φροντίστε να τακτοποιήσετε το συντομότερο τα χρέη σας προς το Δημόσιο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αστάθμητοι παράγοντες εμφανίζονται το διάστημα αυτό στο προσκήνιο προβληματίζοντας τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου. Βρισκόσαστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ανασκόπησης που θα σας ωθεί να διορθώσετε συμπεριφορά και λάθη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τώρα θα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει σε βάθος και θα θέλετε να αναλύετε κάθε κατάσταση. Μπορείτε να ασχοληθείτε σε μία έρευνα για τη δουλειά σας, ενώ παράλληλα δεν θα σας λείψει και η δημιουργική φαντασία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας με το σύντροφο. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να μην σας αφήνουν χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η οικονομικά σας κατάσταση συνεχώς και βελτιώνεται. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις και οι χρονίζουσες επαγγελματικές εκκρεμότητες φαίνεται να σας δημιουργούν οικονομικά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στο σπίτι.
Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, προβλέπονται αρκετά ήρεμες σε γενικές γραμμές και ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες αυτού του διαστήματος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στηριγμένοι σε συνειδητοποιήσεις αλλά και ευκαιρίες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της βδομάδας ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο στον επαγγελματικό τομέα που κατευθύνεται μπροστά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μία ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σας που εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον σας.
Για τους αδέσμευτους η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή, καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Για να καλύψετε έκτακτα έξοδα, αναζητάτε κάποια χρήματα επιπλέον που εύκολα θα τα εισπράξετε αυξάνοντας τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πλανητικό σκηνικό των δύο πρώτων ημερών συνηγορεί φίλοι μου στο να σκηνοθετήσει ένα παρασκήνιο κάποιων που επιβουλεύονται τη θέση σας και φέρνουν εμπόδια στα σχέδιά σας.
Οι σχέσεις, στο πέρασμα των ημερών, με το περιβάλλον σας θα είναι αρμονικότερες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας για μία προσωρινή διασκέδαση με φίλους ή εραστές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσεγγίστε τους πελάτες σας και ενημερωθείτε για τυχόν παράπονα των εργαζομένων σας και όλα θα πάνε καλύτερα. Οι πλανητικές θέσεις και όψεις αυξάνουν την παραγωγικότητα σας και σας βοηθούν να τακτοποιήσετε και τις φορολογικές σας υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφός σας θέλοντας να αμβλύνει τις διαφορές του μαζί σας και θα σας πλησιάσει με φιλικό πνεύμα. Κάποια απροσδόκητα γεγονότα πιθανόν να λάβουν χώρα στα αισθηματικά σας τις πρώτες δύο μέρες της βδομάδας που πολλοί από εσάς θα εντυπωσιαστούν από κάποια καινούργια γνωριμία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα σας ολοένα και αυξάνονται και ιδιαίτερα τα έξοδα που δαπανώνται για τις μεταφορές και τις επικοινωνίες σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο πολλοί από εσάς θα βρουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύουμε μία αρκετά δύσκολη εποχή αγαπητοί μου φίλοι που η υπομονή σας, σας βοηθά να αντισταθείτε στις περιστάσεις που σας παρουσιάζονται. Το πλανητικό σκηνικό στα μέσα της βδομάδας είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιδράσει αρνητικά τόσο στις σχέσεις σας με το περιβάλλον όσο και στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρκετά καλή εποχή για να βάλετε τις ιδέες σας να δουλέψουν πάνω σε ορισμένα θέματα.
Διατηρήστε στις αρχές της βδομάδας τις σχέσεις σας με συναδέλφους υφισταμένους και ανώτερους στα επίπεδα που πρέπει και αποφύγετε να αναμιχθείτε στις ενέργειές τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή εξακολουθεί να είναι σε πρώτο πλάνο και αναζητάτε έναν έρωτα γεμάτο αισθηματικές συγκινήσεις.
Κάποιοι από εσάς παρασύρονται αναπτύσσοντας δεσμούς που ξεφεύγουν απ’ τα πρότυπά τους και κάποιοι άλλοι αισθάνονται ανασφαλείς στην ήδη υπάρχουσα σχέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας ενισχύονται. Οι υλιστικές σας διαθέσεις γίνονται έντονες στα μέσα της βδομάδας και σας παρασύρουν σε διάφορες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να ξεφύγετε απ’ τους προβληματισμούς σας. Ίσως να είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρετε την άδειά σας. Τα σπορ θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και αν λάβετε μέρος σε κάποιο αγώνισμα πιθανόν να διακριθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό κινηθείτε ‘σιωπηλά‘ στην εργασία σας και αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας και περιμένετε μέχρις ότου ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί τα συναισθηματικά – ερωτικά σας να δείχνουν ένα χάος. Είναι όμως ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, αυτοκριτική και αξιολόγηση. Ότι αξίζει θα ανανεωθεί. Το διάστημα αυτό θα ανακαλύψετε ένα βαθύ τρόπο να προσεγγίζετε κάποιες μυστηριώδης αλήθειες για την αισθηματική σας ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό αναλαμβάνετε οικονομική δράση. Μετακινείστε και συσκέπτεστε αναφορικά με κάποιες συμβάσεις και παράλληλα φροντίζετε να τοποθετήσετε το περίσσευμά σας σε ασφαλείς επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν τις μέρες αυτές όπως και οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σας ωθήσουν να διδαχθείτε και θα δοκιμάσουν φίλοι μου την υπομονή σας. Στις αρχές της βδομάδας βρείτε τρόπους να ξεδώσετε και εξωτερικεύστε επιθυμίες και καταπιεσμένα συναισθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Για να διεκπεραιώσετε κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά σας, καλό θα είναι να είστε συνεργάσιμοι με τους συναδέλφους σας ώστε η ροή της εργασίας να σας είναι ευχάριστη και αποδοτική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μία ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σας που εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιπλέον έξοδα καλείστε να αντιμετωπίσετε το διάστημα αυτό ενώ μετά τις 4 Ιουλίου ‘ανοίγεστε‘ σε δαπάνες και αγορές καταναλωτικών αγαθών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αγαπητοί φίλοι Σκορπιοί θα πρέπει να πειθαρχήσετε και να οργανωθείτε για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Οι κινήσεις και οι σκέψεις σας θα επηρεαστούν περισσότερο από την παιδική σας ηλικία και κάποια βιώματα. Αποφύγετε να εκδηλώσετε τις ευαισθησίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ανάληψη ευθυνών και ύπαρξη αρκετών εμποδίων σας περιμένουν κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Εσείς φίλοι μου καλείστε να αποδείξετε το πόσο καλοί επαγγελματίες είστε και να είστε προσγειωμένοι στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή θα κυμανθεί σε πολύ καλά για την εποχή επίπεδα. Οι πλανητικές όψεις στις αρχές και στα τέλη της βδομάδας σας υπόσχονται ένα αρμονικό κλίμα με το σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες για να αναπτύξουν ένα δεσμό διαδέχονται η μία την άλλη!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα που θα κάνετε τις ημέρες αυτές τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι φυσικό να σας βγάλουν από την οικονομική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις με γονείς και μεγαλύτερά σας πρόσωπα αυτή τη βδομάδα. Οι μέρες αυτές φαίνεται να ‘φορτίζουν‘ τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου με αρνητικά συναισθήματα και να αφυπνίζει φοβίες απ’ το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Η τύχη φτάνει μέσα από την υποστήριξη ενός συναδέλφους που είχατε βοηθήσει στο παρελθόν. Κάντε κινήσεις κλειδιά και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα σας φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σας. Αναμένεται μια διαφοροποίηση στον τρόπο που εκδηλώνετε το πάθος σας. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται οι ερωτικές σας επιθυμίες να γίνουν σφοδρότερες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε τις αγορές αυτή τη βδομάδα και τακτοποιείστε τα χρέη σας. Αξιοποιείστε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και να εξασφαλίσετε ακόμα περισσότερα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αυτή τη βδομάδα επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν στο περιβάλλον σας και φέρνουν πλαγιομετωπικές συγκρούσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τη στάση κάποιων υφισταμένων σας. Ενώ είστε σχεδόν έτοιμοι να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες κάτι αλλάζει στις αρχές της βδομάδας και ματαιώνονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πάρτε πρωτοβουλίες όσον αφορά τα αισθηματικά σας και απελευθερώστε την αυτοέκφρασή σας. Σε αναζήτηση απολαύσεων θα βρίσκεστε οι περισσότεροι Αιγόκεροι αυτή την εποχή. Κάποιοι από εσάς αναπτύσσουν νέες γνωριμίες από τυχαία μηνύματα ή τηλέφωνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες στιγμές θα θελήσετε να ζήσετε πιο άνετα και εσείς αυτή την περίοδο και δεν θα πρέπει να στενοχωρηθείτε εάν ξοδέψετε και μερικά χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αναμένεται υποτονική φίλοι μου κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας. Δεν θα πρέπει να αφήνετε τις καταστάσεις τα συμβάντα και τα διάφορα πρόσωπα να σας ρίξουν ψυχολογικά. Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε έχοντας ήσυχη τη συνείδηση σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχετε ανάγκη από διακοπές και καλό θα είναι να τις προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατόν, αφήνοντας κάποιες δουλειές στους συνεργάτες σας. Αποφύγετε κάθε έντονη δραστηριότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καινούργιες γνωριμίες θα παρουσιαστούν αυτή την εποχή και κάποιες απ’ αυτές θα αφυπνίσουν αυτό που ονομάζουμε συναίσθημα. Ένα λάθος τηλεφώνημα… μπορεί να είναι η αιτία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κρίση που υπάρχει στην αγορά θα ξεπεραστεί και η εργασία σας θα αποδώσει και πάλι κέρδη.
Οι δαπάνες σας γενικότερα και τα έξοδα για διασκέδαση συνεχίζονται αμείωτα και αυτή τη βδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι καταστάσεις που εμφανίζονται αυτό το διάστημα φέρνουν αρκετές διακυμάνσεις το σκηνικό της ζωής σας μεταλλάσσοντας σας καταλυτικά. Οι ανακατατάξεις και οι δεσμεύσεις ζητούν από σας προσαρμογή και υπευθυνότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχετε ανάγκη από διακοπές και καλό θα είναι να τις προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατόν αφήνοντας κάποιες δουλειές στους συνεργάτες σας. Τις μέρες αυτές αποφύγετε κάθε έντονη δραστηριότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα προβλέπονται να εξελίσσονται ομαλά αυτή την εποχή ενώ κάποιο πρόσωπο απ’ το χώρο της εργασίας ενδέχεται να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με κάποιες χρονίζουσες εκκρεμότητες δημιουργούν ανοίγματα στον οικονομικό τομέα των ωροσκοπίου σας και ψυχολογικές πιέσεις.

The post Εβδομαδιαίες προβλέψεις appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα