Στην Ελευσίνα κάτι αλλάζει…

Το νέο Menu στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας φέρνει ξανά γύρω από το τραπέζι, στο ELEFSINA HOTEL

Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL, το εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου και μας συγκεντρώνει ξανά γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουμε τις μεσογειακές του γεύσεις!

Ανοιχτό από το μεσημέρι και με πιο χαλαρή διάθεση, μας καλεί δίπλα στην πισίνα να απολαύσουμε συναρπαστικά new entries όπως

την Πράσινη σαλάτα

πανδαισία με παστράμι, γραβιέρα Κρήτης και βινεγκρέτ πετιμέζι με τρίχρωμα τοματίνια

τις Γαρίδες σωτέ με σουμάκ σε σαλάτα πλιγούρι με αβοκάντο, φρέσκα μυρωδικά και κουλί από πιπεριά Φλωρίνης

το Ριζότο παντζαριού με κατσικίσιο τυρί lime, καρύδια και τηγανητά φιλέτα γαύρου.

Καθώς ο ήλιος πέφτει μεταφερόμαστε στην ταράτσα του YK Roof Bar Restaurant για να έχουμε και τη θέα… στο πιάτο και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις μοναδικές προτάσεις του νέου καταλόγου όπως

Λιγκουίνι με κρέμα καβουριού αρωματισμένη με τσίπουρο, μάραθο και τσίλι

Κότσι αρνιού κοκκινιστό με λιαστή τομάτα και πουρέ μελιτζάνας

Φιλέτο Σολομού στη σχάρα με λαχανικά και σάλτσα από σόγια με πορτοκάλι και τζίντζερ.

Το γλυκό φινάλε στο γεύμα ή στο δείπνο σας έχει τη γεύση από Τιραμισού με άρωμα Kahlua

Ανανά ψητό με παγωτό βανίλια και butter scotch

Κρέμα ροδάκινο σε μπισκότο κακάο.


Το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL παρέχει και υπηρεσίες catering, καλύπτοντας όλα τα είδη και ύφη εκδηλώσεων. Συνδυάζοντας το πάθος της ομάδας του ELEFSINA HOTEL για τις γαστριμαργικές εμπειρίες και την τεχνογνωσία οργάνωσης εκδηλώσεων, εστιάζουν στις διαφορετικές ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Από ένα εταιρικό coffee break που θα φέρει το προσωπικό πιο κοντά, μέχρι ένα κοινωνικό event με γεύσεις και σέρβις υψηλών απαιτήσεων, το Στάχυ Catering Services υπογράφει γευστικά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και δημιουργεί αυθεντικές και εμπνευσμένες εμπειρίες σε γεύσεις και διακόσμηση (για σερβιριστό μενού, buffet ή finger food cocktail). Αναλαμβάνουν την οργάνωση ενός event, που μπορεί να περιλαμβάνει τη μουσική επένδυση, τη διακόσμηση του χώρου, το σέρβις και τα εδέσματα.

Ποιοτικός Έλεγχος
Αξίζει να σημειωθεί πως η προσοχή στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνεται και από τις πιστοποιήσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL, ISO 22000 για τη διασφάλιση της ποιότητας των γεύσεων αλλά και ISO 9000 για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών.

www.elefsinahotel.gr

The post Στην Ελευσίνα κάτι αλλάζει… appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα