Τι προβλέπουν τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 08.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα συναισθηματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις ή να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσουν. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον

Άρη στις 09.07 ενισχύει σημαντικά την ένταση που εκδηλώνεται άμεσα στη συναισθηματική σου ζωή και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου δεν αποκλείονται, λόγω εριστικής και επιθετικής συμπεριφοράς. Ζητήματα με παιδιά μπορεί να εντείνουν τον εκνευρισμό.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες και καλείσαι να διαχειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς είναι πιθανό να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις που όμως δεν σε ευνοούν και τελικά να υπάρξει απογοήτευση για την εξέλιξη των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια την έντονη ανάγκη χειρισμού που μπορεί να υπάρχει στο οικογενειακό περιβάλλον. Τα εξουσιαστικά παιχνίδια φέρνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους και είναι πιθανό να συγκρουσθείς μετωπικά με όποιον επιχειρήσει να σε ποδηγετήσει. Προσοχή και σε οικονομικά θέματα γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο που να μην είναι προς όφελός σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ξαφνικές εξόδους και διασκέδαση που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη διάθεσή σου. Σημαντικές γνωριμίες μπορεί να έρθουν αιφνίδια που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ξαφνικά ταξιδάκια και εκδρομές μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεσή σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση και δυσκολία στην επικοινωνία με οικογενειακά σου πρόσωπα και καλά θα κάνεις να περιορίσεις εκνευρισμό και εριστική συμπεριφορά, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουσθείς με τους οικείους σου. Δείξε ηρεμία σε καθυστερήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά να υπάρξουν.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες που σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα γνώσεων και να καταφέρεις να ασχοληθείς με ότι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Προσοχή δείξει σε εμπορικές συμφωνίες και σε ότι αφορά τις δημόσιες σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ιδανικές κάποιες προτάσεις αλλά στο τέλος να ανακαλύψεις ότι δεν είναι. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει ένταση και προστριβές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς πιθανά να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Απέφυγε τις συγκρούσεις και άκουσε την έντονη διαίσθησή σου για το πώς πρέπει να κινηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και που αιφνιδιαστικά μπορούν να πάρουν θετική τροπή. Ξαφνικά κέρδη ή αποδοχές από τα δουλειά που δεν περίμενες έρχονται για να σου δώσουν ανάσα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 μπορεί να φέρει σημαντικά ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, δείξε ψυχραιμία και κατανόηση για να ξεπεράσεις ότι προκύψει χωρίς αρνητικές προεκτάσεις. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε εμπορικές συμφωνίες ανεβάζουν την ένταση, με καλή οργάνωση και ήρεμη σκέψη θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα πάντα.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένο πλαίσιο για οικονομικές εξελίξεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, όμως καλά θα κάνεις να δεις ρεαλιστικά τις προτάσεις αυτές γιατί δεν αποκλείεται να υποκρύπτονται όροι που δεν είναι ευνοϊκοί για εσένα. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και δεν αποκλείεται αυτά να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή με απότομο και επιθετικό τρόπο δημιουργώντας καυγάδες που προτιμότερο είναι να αποφύγεις. Κτητικότητα και εξουσιαστικές διαθέσεις δεν θα βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οι ευκαιρίες να πρωταγωνιστήσεις στην προσωπική σου ζωή είναι πολλές, καθώς πιθανά να θέλεις να ανατρέψεις τη ρουτίνα της σχέση σου και να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου θετικά δείχνοντας το δυναμισμό και τη διάθεση για να πάρεις πρωτοβουλίες. Πιθανές είναι οι κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα εντείνουν το καρδιοχτύπι. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς έξοδα και λογαριασμοί του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ανεβάζουν κατακόρυφα τις ανασφάλειες. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί οι φόβοι εντείνουν την κτητικότητα και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τους καυγάδες, καθώς παρερμηνείες και επιθετική διάθεση δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σου, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, πρόσεχε όμως γιατί πιθανά να μην βλέπεις καταστάσεις και συμπεριφορές ξεκάθαρα και αυτό να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σου όταν το συνειδητοποιήσεις. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί κλίμα για έντονες συγκρούσεις τόσο με το σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σου αφού πιθανά να εκδηλωθούν υπόγεια παιχνίδια, τάσεις χειρισμού και ανταγωνισμού που θα σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς με σκληρούς όρους. Επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές μόνο καυγάδες θα φέρουν, προσοχή δείξε και στο παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο προετοιμάσου για την επάνοδο προσώπων του παρελθόντος και πάλι στη ζωή σου, που έρχονται αιφνιδιαστικά για να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα. Πιθανές είναι οι εκπλήξεις που θα εντείνουν την ευαισθησία, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και θα απογειώσουν τον αισθησιασμό στη σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 δεν βοηθά να εκφραστείς και να κινηθείς με ήρεμο και δομημένο τρόπο, δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο λόγω παρερμηνειών, νεύρων, εριστικών συμπεριφορών και ξεσπασμάτων που μπορεί να έχεις. Δείξε ψυχραιμία και σύνεση για να αποφύγεις αρνητικές καταστάσεις.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες πιθανά να φέρει εξελίξεις στη καθημερινότητα και στην δουλειά, καθώς πιθανά να προκύψουν εμπόδια και δυσκολίες που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις άμεσα και εν τέλει να σε απογοητεύσουν ή να ψυχρανθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους σου. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη και είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα δουλειάς, λόγω ανταγωνιστικών και εριστικών συμπεριφορών που μπορεί να δέχεσαι. Η διαίσθηση και η διεισδυτικότητά σου μπορούν να σε καθοδηγήσουν στο πώς να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να υπάρξουν ξαφνικές προσκλήσεις από παρέες που μπορείς να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου. Μπορείς ακόμα να κάνεις την ανατροπή και να ξαφνιάσεις το ταίρι σου με εξόδους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 εντείνει την εσωστρέφεια και την επιθυμία να απομονωθείς από το περιβάλλον σου. Γεγονός είναι ότι πληγές και καταπιεσμένη οργή έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείονται τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα δονήσουν για τα καλά σχέσεις με τους γύρω σου.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες πιθανά να φέρει στο προσκήνιο στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις, είναι σημαντικό να μην ωραιοποιείς την όποια κατάσταση, καθώς μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν έβλεπες ξεκάθαρα πως έπρεπε να κινηθείς και να βρεις εμπόδια και δυσκολίες που να σε κουράσουν ψυχολογικά. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με ανταγωνιστικές συμπεριφορές και χειριστικές διαθέσεις φιλικών προσώπων ή του συντρόφου σου, που αν δεν καταφέρεις να χειριστείς με ψύχραιμο και ρεαλιστικό τρόπο μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία, καθώς πιθανές προτάσεις να σε αιφνιδιάσουν που σου δίνουν την ευκαιρία να προβληθείς και να βελτιώσεις τις οικονομικές σου απολαβές. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα της ζωής σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 μπορεί να φέρει αναστάτωση και καθυστερήσεις σε ότι αφορά την εξέλιξη των στόχων σου, κάτι που ανεβάζει τη νευρικότητα κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε φιλικά σου πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Ηρέμησε και σκέψου για δεύτερη φορά πριν εκφραστείς.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες μπορεί να δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις και πίεση στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που σε αγχώνουν αλλά η ανάγκη για προβληθείς να μην σου επιτρέπει να το δεις ξεκάθαρα. Πρόσεχε σε πιθανές προτάσεις που πιθανά να μην εξελιχθούν όπως φανταζόσουν. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να μην γίνεις εριστικός και επιθετικός γιατί οι εντάσεις θα δυναμιτίσουν το κλίμα και οι συνέπειες μπορείς να είναι εξαιρετικά αρνητικές για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει ξαφνικές εξόδους με παρέες που έχεις καιρό να βρεθείς και ξεφάντωμα που λειτουργεί άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Οι ξαφνικές γνωριμίες είναι πιθανές που θα εντείνουν το πάθος και θα εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό στα ύψη ανατρέποντας τις μέχρι τώρα σταθερές της προσωπικής σου ζωής. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση και ασυνεννοησία στην επαγγελματική σου ζωή και καλά θα κάνεις να περιορίσεις νευρικότητα και εριστική συμπεριφορά, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουσθείς με τους ανωτέρους σου. Δείξε ψυχραιμία σε καθυστερήσεις που πιθανά να υπάρξουν.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πιθανά όνειρα για σπουδές πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ανοίγοντας έτσι ένα σημαντικό μονοπάτι για νέους πνευματικούς ορίζοντες. Προσοχή σε νομικά θέματα που σε απασχολούν, καθώς πιθανά να περιμένεις εξελίξεις που δεν θα έρθουν και να απογοητευτείς. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια παρασκήνιο από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τάσεις χειρισμού που μπορούν να σε οδηγήσουν σε έντονους καυγάδες. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις σε επιχειρηματικές δράσεις που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Το πάθος κυριαρχεί και οι κεραυνοβόλοι έρωτες μπορεί να προκύψουν που θα κόψουν την ανάσα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 πιθανά να φέρει εμπόδια σε ταξίδια ή υποθέσεις νομικής φύσεως που έχεις και αυτό ανεβάζει τον εκνευρισμό και τις απότομες αντιδράσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να κάνεις τους καλύτερους δυνατούς σχεδιασμούς, μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι προκύψει.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανές οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί οι εξελίξεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να προκαλέσει παρασκήνιο και ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε επιχειρηματικά και οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Πρόσεχε γιατί τάσεις επιβολής και η εριστική συμπεριφορά θα επιτείνουν το πρόβλημα αντί να το αμβλύνουν. Ζήλια και καχυποψία στη σχέση οδηγήσει σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα, μετουσίωσε την τόση ενέργεια σε πάθος για να ξεπεράσεις τις κόντρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα δώσουν νέες συνεργασίες και θετικές οικονομικές εξελίξεις ή σημαντικά νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν το ρου στα συναισθηματικά σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 εγείρει ανασφάλειες, φοβίες και καχυποψία σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές, επιχειρηματικές δράσεις και προσωπική ζωή, αφού πιθανές παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν αιτία συγκρούσεων που θα οδηγήσουν σε πιθανές αρνητικές εξελίξεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου γιατί μόνο έτσι μπορείς να ξεπεράσεις τις σκοπέλους και την οξυθυμία.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες δημιουργεί συνθήκες για νέες συνεργασίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να απατούν και αυτό να σου προκαλέσει κατήφεια, μελαγχολία και απογοήτευση. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εκτοξεύει την ένταση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις, λόγω ανταγωνιστικών συμπεριφορών, χειριστικών διαθέσεων και εξουσιαστικών τάσεων που μπορεί να εκδηλωθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και η ψυχολογική ένταση μεγάλη για να σε οδηγήσει ορθά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τις πιθανότητες για θετικές ανατροπές στην καθημερινότητα και στην εργασία, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στη δουλειά που να σε ικανοποιούν παρότι μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 εγείρει έντονο εκνευρισμό και κόντρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, που εντείνονται λόγω ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων που προκαλούν προβλήματα. Προσοχή γιατί η δυσκολία στην επικοινωνία σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και οι συγκρούσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Προσοχή και στη σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία γιατί η οξυθυμία μπορεί να οδηγήσει σε περιττά νεύρα που θα κοστίσουν.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες πιθανά να θολώνει τη σκέψη σε εργασιακά ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή πρόσωπα που λειτουργούν εις βάρος σου δυσκολεύοντας την εργασιακή σου πορεία. Προσοχή σε νέες προτάσεις για δουλειά που μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το παρασκήνιο στη δουλειά που θα οδηγήσει σε ένταση, εξουσιαστική τάση και ανάγκη ελέγχου των καταστάσεων. Πρόσεχε γιατί οι κόντρες δεν θα λείψουν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά σου.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει τη χαρά, τη διάθεση για διασκέδαση και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες που θα αλλάξουν άρδην την προσωπική σου ζωή. Οι εκπλήξεις στο ταίρι σου θα βοηθήσουν να ανανεώσουν τη σχέση και να εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη στις 09.07 μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο λόγω καθυστερήσεων ή εμποδίων και ασυνεννοησία που πιθανά να υπάρξει. Κράτησε χαμηλούς τόνους, διαφορετικά η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε ρήξεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου πιθανά να εξιδανικεύσει καταστάσεις με το σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που να οδηγήσουν τελικά στην απομάκρυνση και την απογοήτευση. Δημιουργικές δράσεις μπορείς να προωθήσεις, καθώς έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα στο εδώ και τώρα. Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά στη σχέση σου, καθώς εντείνεται η ανάγκη για έλεγχο και επιβολή που μπορεί να νιώθεις ότι επιδιώκει το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία και να αντιδράσεις σφοδρά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται και εσύ να επιδιώξεις να χειριστείς τον άνθρωπό σου, με ψύχραιμη σκέψη και ωριμότητα θα βοηθήσουν στο να διατηρήσεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα