Ποιο λάθος κάνουμε συχνά στα ρούχα μας και φαινόμαστε μεγαλύτερες;

Αυτό που όλοι θεωρούμε σωστό είναι τελικά το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε με τα ρούχα μας.

Και ποια δεν θα ήθελε να είναι η Ines De La Fressange; Ανεξαρτήτου στιλ, ύφους και ηλικίας, μία από τις πιο κομψές και ελκυστικές γαλλίδες που είδαμε ποτέ αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα fashion icons που έβγαλε ποτέ η χώρα της.

Μοντέλο, σχεδιάστρια, συγγραφέας και παντοτινή γκουρού της μόδας, η Ines κυκλοφόρησε πρόσφατα το τελευταίο της βιβλίο με τον τίτλο “The

Parisian Chic Look Book: What Should I Wear Today?”, το οποίο αποτελεί συνέχεια της πολύ πετυχημένης κυκλοφορίας του 2011 “Parisian Chic”. Κάτι μας λέει ότι θα θέλετε να τα διαβάσεις.

Στη νέα της κυκλοφορία και μεταξύ άλλων η De La Fressange μοιράζεται μαζί μας μία πολύ χρήσιμη συμβουλή ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μία πολύ χρήσιμη παρατήρηση. Ποιο είναι το ένα πράγμα που συχνά κάνουμε οι γυναίκες και το οποίο μας κάνει τελικά να φαινόμαστε μεγαλύτερες;

Η Ines εξηγεί ότι το καλό και ακριβό ντύσιμο δεν μπορεί να κρυφτεί και είναι αυτό που ξεχωρίζει από μακριά πάνω σε μία γυναίκα. Την ίδια στιγμή όμως είναι και αυτό που την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη.

Ακόμα λοιπόν κι αν σας αρέσουν τα ακριβά κομμάτια σχεδιαστών και έχετε την τύχη να τα έχετε στη ντουλάπα σας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τα συνδυάσετε με ένα χαλαρό κομμάτι, όπως ένα φθηνό T-Shirt ή ένα απλό τζιν. Με αυτόν τον τρόπο το στιλ θα ισορροπήσει σε κάτι πιο φρέσκο και νεανικό. Δοκιμάστε το.

The post Ποιο λάθος κάνουμε συχνά στα ρούχα μας και φαινόμαστε μεγαλύτερες; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα