Τι προβλέπουν τα ζώδια γι’ αυτήν την εβδομάδα

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ερωτικό επίπεδο σε ότι αφορά το σύντροφο, καθώς για εσένα αποτελεί φάρο στη ζωή σου και αυτό φροντίζεις να το δείξεις με κάθε τρόπο. Αυτό που κυρίως θα επιδιώξεις το επόμενο διάστημα είναι στιγμές για δύο μακριά από την έντονη πολυκοσμία για να απολαύσεις το ρομαντισμό και την ονειρικότητα της σχέσης σου. Προσοχή σε επιστροφές

του παρελθόντος ή νέες γνωριμίες που μπορεί να θέλουν να έχουν παρόν στη ζωή σου αλλά δεν έχουν ξεκάθαρες επιδιώξεις. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνοντας την αίσθηση του αιφνίδιου και του κεραυνοβόλου στην ερωτική ζωή που θα δημιουργήσει εκρηκτικά ερωτικές συνθήκες αλλά και τάσεις ελευθερίας στη σχέση σου.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και είναι γεγονός ότι σε βγάζει από μία περίοδο έντονης αδράνειας. Τώρα επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι ότι δείχνεις διάθεση για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή εκτοξεύοντας τον ερωτισμό και τη διασκέδαση. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τη μεταβαλλόμενη ψυχολογία σου και την τάση να ασχολείσαι με πολλά αλλά να μην ολοκληρώνεις τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις το να συνεργάζεσαι και να δρας μαζί του σαν ομάδα. Έντονη είναι η τάση ανεξαρτησίας που σε διακρίνει και μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα στη σχέση σου, καθώς δείχνεις να αποστασιοποιείσαι και να απολαμβάνεις τον δικό σου χώρο. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, όπως επίσης και να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από αυτά. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την αντιδραστικότητα και την έντονη ελευθερία που δείχνεις να χρειάζεσαι για να μην προκύψουν προβλήματα με τον άνθρωπό σου. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί της προϋποθέσεις για αιφνίδιες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή από συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις που θα σε συναρπάσουν.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στο να δράσεις μεθοδικά και υπεύθυνα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και την αύξηση του προϋπολογισμού σου. Είναι γεγονός ότι δεν θα βιαστείς να αποφασίσεις ή να κινηθείς επιλέγοντας έτσι την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα, πρόσεξε μόνο την τάση για υπερβολική συντήρηση ή σπατάλη σε επίπεδο εξόδων που μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο. Το πάθος στη σχέση σου απογειώνεται, άφησε στην άκρη την ακαμψία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και γίνεται εντονότερη από ποτέ η ανάγκη σου για να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας έτσι μία ιδανική εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή σου η επιδίωξη δεν σε αφήνει να έχεις έντονους συναισθηματισμούς και δεν αποκλείεται να παραμελείς τη σχέση σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στην καριέρα σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην εγκλωβίζεσαι στην εικόνα γιατί χάνεις την ουσία. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε απογειώσουν.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα καθώς βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, μοναχικότητας και έντονου συναισθηματισμού και περνάς δυναμικά στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι επιδιώκεις πια να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό και επαγγελματικό. Το έντονο πάθος που σε διακρίνει, ο δυναμισμός και η αστείρευτη ενέργειά σου δεν αφήνουν περιθώρια για αποτυχίες, μόνο που θα πρέπει περιορίσεις τις έντονες εγωιστικές τάσεις και τον υποκειμενισμό για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, καθώς η αισιοδοξία, το κέφι και η ανάγκη για έντονο ερωτικό παιχνίδι σηματοδοτεί αυτή την περίοδο της ζωής σου. Είναι ξεκάθαρο ότι η διασκέδαση και η διάθεση να βρίσκεσαι σε παρέες με τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα είναι κύρια χαρακτηριστικά σου και αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και ρουτίνα, κάτι που όμως μπορεί να σου προκαλέσει έντονα προβλήματα. Τα ταξίδια με το ταίρι σου λειτουργούν απογειωτικά για την σχέση. Οι νέες γνωριμίες προβλέπονται πολλές. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από παρέες ή το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα είναι κεραυνοβόλες και έντονες.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης νευρικότητας, καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε ταλανίζουν ακόμα. Το ζήτημα είναι σε αυτή την περίπτωση να τα αντιμετωπίσεις μέσω της πνευματικής διεξόδου, όπως εσωτερισμός, διαλογισμός, τέχνη παρά να τα αφήσεις να λιμνάσουν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και θυμό που δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις. Προσοχή γιατί η θλίψη ελλοχεύει αν δεν δράσεις μέσα από το να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και εντείνονται τα συναισθήματα, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να νιώθεις έντονα την ανάγκη για συγχώνευση με το ταίρι σου, για πάθος και απόλυτο ερωτισμό που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Όμως είναι πολύ έντονη η πιθανότητα της καχυποψίας και της ζήλιας, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να λειτουργήσεις εξουσιαστικά και χειριστικά στο σύντροφό σου. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι αυτές που θα σου κόψουν την ανάσα, πρόσεξε μόνο γιατί εμμονές και φόβοι λειτουργούν σαν τροχοπέδη. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να προκύψουν κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά, αρκεί να διαχειριστείς το έντονο ψυχικό δυναμικό που προκύπτει.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την ενέργειά σου σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να συμμετέχεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, το φιλικό σου περιβάλλον και τι μπορεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργεί καλύτερα σε συλλογικό επίπεδο, προσπάθησε όμως να μην εκδηλώνεις αποστασιοποίηση και ψυχρότητα ιδιαίτερα στη σχέση σου, αφού το πιθανότερο είναι υπάρξουν προβλήματα και συγκρούσεις που δεν θα βοηθήσουν. Θέσε κοινούς στόχους με το σύντροφό σου και δεν θα χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και σηματοδοτεί για εσένα την έναρξη μίας περιόδου έντονης κοινωνικότητας και φλερτ, καθώς η ανάγκη να αρέσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα είναι έντονη. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς έχεις την δυνατότητα μέσα από τις συνεργασίες σου να έχεις σημαντικές απολαβές. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι καθοριστικές για την πορεία της προσωπικής σου ζωής, όπως επίσης έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες του παρόντος συντρόφου σου. Καλό είναι βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε ότι εσύ ζητάς για να μην εκτονωθείς απότομο αργότερα. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και εντείνει τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε ότι αφορά την καριέρα και την πορεία που θέλεις να έχεις σε αυτή. Η αντοχή, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα που δείχνεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αδιάλλακτος και άκαμπτος γιατί το πιθανότερο είναι με αυτή σου την συμπεριφορά να προκαλέσεις αντιδράσεις και να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην δουλειά σου, καθώς μέσα από αυτή δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα, να προσφέρεις τα μέγιστα σε εργασιακό επίπεδο και να νιώσεις μέσα από αυτό γαλήνη και ηρεμία. Έχεις τώρα την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους που μπορεί να έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, πρόσεξε όμως γιατί επικριτικότητα, εμμονές, γκρίνια και άγχος θα δημιουργήσουν προβλήματα. Σημαντικό είναι επίσης το να περιποιηθείς το σώμα σου, μη αποκλείοντας το να αγοράσεις προϊόντα για να νιώσεις όμορφα. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει ξαφνικές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την εργασιακή σου θέση αλλά και έρωτες που θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους απογειώνοντας την αισιοδοξία, τη χαρά, την επιθυμία να διασκεδάσεις, να επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους από τα παλιά ή πρόσωπα που μοιράζεστε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα. Τα ταξίδια, κυριολεκτικά και νοητικά, αποτελούν για εσένα μοναδική διέξοδο και δεν θα διστάσεις να πραγματοποιήσεις αποδράσεις στην ύπαιθρο που σε ηρεμούν. Το πάθος στον έρωτα αναζωπυρώνεται και δημιουργεί ένα μοναδικό κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στον έρωτα, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να νιώσεις υπέροχα μέσα από την προσωπική σου ζωή και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στο σύντροφό σου. Μοναδικές είναι οι στιγμές διασκέδασης και χαράς που μπορείς να περάσεις μαζί του, αρκεί να περιορίσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μόνο ζητήματα θα δημιουργήσει μεταξύ σας. Νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στην ζωή σου, καθώς μαγνητίζεις με την προσωπικότητα και την χαρά που εκπέμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν μοναδικές κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα πάντα στην προσωπική σου ζωή, εκτοξεύοντας το πάθος κατακόρυφα.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους κάνει εντονότερη από ποτέ την διάθεση να κινηθείς δυναμικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Είναι δεδομένο ότι το ένστικτό σου λειτουργεί μοναδικά και οι αποφάσεις σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην όποια θετική εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν. Ο έρωτας αποκτά μοναδική διάσταση, καθώς η επιθυμία να συγχωνευτείς με το ταίρι σου είναι έντονη, πρόσεξε μόνο γιατί ανασφάλειες και εμμονές μπορεί να σε ωθήσουν σε συγκρούσεις που μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς στρέφοντας τις ανάγκες σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την ασφάλεια που θέλεις να νιώσεις μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον και κυρίως το ταίρι σου. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα έντονα ρομαντικό και ιδεατό σκηνικό για εσένα και το σύντροφό σου και να επιδιώξεις να έχεις στιγμές για δύο όπου θα απολαύσεις τον έρωτα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την διάθεση σου μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσεχε μόνο γιατί με το να ασχοληθείς με την διακόσμηση του χώρου σου μπορεί να ξοδέψεις αλόγιστα και αυτό να σου κοστίσει. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση και τον εκνευρισμό στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε ανταγωνιστικές διαθέσεις ή δέχεσαι ανάλογες συμπεριφορές και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση. Σημαντικό είναι να μείνεις μακριά από εγωιστικές και υποκειμενικές συμπεριφορές γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Δράσε έντονα στον έρωτα και κινήσου προς κάθε επιθυμία σου και αυτό είναι που θα αποδώσει τα μέγιστα τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς εκτοξεύοντας την θετικότητα και την χαρά, κάτι που θα γίνει έντονα αντιληπτό τόσο στον κοντινό σου περίγυρό, όσο και στο ταίρι σου. Είναι πραγματικότητα ότι το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά καθώς νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και να λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου, καθώς είναι αυτές που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το έντονο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σε οδηγήσει σε παράλληλες καταστάσεις που θα φέρουν μπελάδες. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή μέσα από το στενό σου περιβάλλον ή κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να συμμετέχεις.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους κάνοντας πιο έντονη την καθημερινότητα και την ρουτίνα, καθώς δεν αποκλείεται να φορτωθείς αγγαρείες και υποχρεώσεις που πιθανά θα σε αγχώσουν και θα σε οδηγήσουν σε έντονο εκνευρισμό και συγκρούσεις. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ένταση σε καθημερινή άσκηση γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις αποφεύγοντας τα νεύρα και τις αντιπαραθέσεις. Σημαντικό είναι ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσεις να δείξεις την υπευθυνότητα που σε διέπει, την τελειομανία και την δυνατότητα να δίνεις λύσεις σε ότι δύσκολο προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις ήρεμες και όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν το πάθος και τον ερωτισμό. Σημαντικό είναι ότι νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για ότι εκπέμπεις και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση σου. Σπατάλες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τον καλλωπισμό και τις ανάγκες σου, καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να τις περιορίσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Απέφυγε την ακαμψία και την κτητικότητα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στην σχέση σου. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί την καταλληλότερη ατμόσφαιρα για να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα στην προσωπική σου ζωή.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και η επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις τόσο στο ερωτικό παιχνίδι, όσο και σε δημιουργικές δράσεις είναι έντονη. Ο ερωτισμός και το φλερτ είναι καταλυτικά αυτή την περίοδο και σε ανεβάζουν κατακόρυφα, καθώς ο δυναμισμός και η γοητεία σου δείχνουν ικανά για να κατακτήσεις ότι πραγματικά επιθυμείς. Σημαντικό είναι να αφήσεις στην άκρη όποιες εγωιστικές και εγωκεντρικές τάσεις μπορεί να υπάρξουν για να μην δημιουργηθούν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, τόσο με το ταίρι σου, όσο και με πιθανή νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και εκτοξεύει την γοητεία σου, αφού βγαίνεις από μία περίοδο έντονου συναισθηματισμού και μπαίνεις δυναμικά στη δράση σε ότι αφορά το ερωτικό παιχνίδι αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορείς να είσαι πολύ ευνοημένος. Προσπάθησε να μην γίνεσαι επιθετικός, επιτακτικός και υποκειμενικός γιατί είναι οι τρεις συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η κοινωνικότητά σου αποδίδει τα μέγιστα και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αρκεί να έχεις την διάθεση να ακούσεις και τον άλλο για να αποδώσουν καρπούς. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και υπάρχουν πια οι προϋποθέσεις για νέες κεραυνοβόλες γνωριμίες που μπορεί να σου κόψουν την ανάσα και να σου δώσουν φτερά.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την δράση σου σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται συναισθήματα θυμού και καταπιεσμένης οργής να έρθουν στην επιφάνεια και αυτό να οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις με οικογενειακά σου πρόσωπα. Είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα νεύρα σου και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να λύσει ζητήματα του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Η άσκηση θα είναι ότι καλύτερο αυτή την περίοδο.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια γι’ αυτήν την εβδομάδα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, εβδομαδα, αρης, λύση, θλίψη, φλερτ, νέα, δραση, μετρο, Καλή Χρονιά, φωτια, επιθυμιες, διακοσμηση, θλίψη, αφροδιτη, δουλεια, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, φλερτ, ψυχολογια, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, απωθημενα, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δεδομενο, δεχεσαι, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ειναι στιγμες, εκρηκτικα, εκφρασεις, ελευθερια, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, επιθυμια, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηρεμια, θυμασαι, εικονα, κυρια, κλιμα, λύση, μακρια, μπορεις, μυστικα, νευρα, ομαδα, παντα, οικογενεια, ουσια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, συντηρηση, σωμα, ταξιδια, ταση, φτερα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, ερωτες, ιδιαιτερα, νιωθεις, παιχνιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα