Τί προβλέπουν τα ζώδια από 9-15.4.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής αγαπημένε Κριέ είναι η επιστροφή σε ευθεία πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να επικοινωνείς με ευκολία, να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να είχες στον νου σου τον τελευταίο καιρό.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας είναι άκρως βοηθητικό, καθώς μπορείς

με ευκολία να συντονίσεις ανάγκες και επιθυμίες και να δραστηριοποιηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο έντονα, άλλωστε οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Η θετική σου διάθεση, η αισιοδοξία που νιώθεις είναι καταλυτικά συστατικά για να «κερδίσεις» τον επαγγελματικό περίγυρο και, γιατί όχι, να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν στην αύξηση του εισοδήματός σου ή σε κάποιο bonus. Συναισθηματικά, ερωτισμός και έντονη ενέργεια μπορεί να δώσει φτερά στην σχέση σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές και γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Μην βιάζεσαι μόνο να βγάλεις συμπεράσματα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και απωθημένα, κυρίως σε σχέση με τον επαγγελματικό χώρο, που πιθανά να σε οδηγήσουν σε εκρήξεις που δεν θα έχουν θετικό αντίκτυπο. Εξουσιαστικές και ελεγκτικές τάσεις θα προκαλέσουν έντονες δυσαρέσκειες, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος, να καταλαγιάσεις την οργή που πιθανά να έχεις μέσα σου και να βρεις δίαυλο επικοινωνίας με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου στις 15.04 βοηθώντας σε στο να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, απόψεις και θέλω που πιθανά τον τελευταίο καιρό να είχες στο μυαλό σου. Είναι επίσης κατάλληλο διάστημα για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα συνεργασιών ή σχέσεων που μπορεί να σε ταλάνιζαν. Η δυσκολία στην επικοινωνία παύει να υπάρχει, το μόνο που θα πρέπει να έχεις στον νου σου είναι οι απότομες συμπεριφορές που μπορεί να εκδηλώσεις και η τάση του να παρεξηγείσαι εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε και είναι πιθανό να θέλεις να εκφράσεις ότι σε ταλαιπωρούσε από παρελθούσες καταστάσεις και σε πλήγωνε. Η εσωστρέφεια δεν σε εγκαταλείπει, ο έντονος συναισθηματισμός αλλά και η τάση να μην σκέφτεσαι ξεκάθαρα θα πρέπει να προσεχθεί.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας είναι ευεργετικό τόσο για την διάθεσή σου, όσο και για την πορεία αυτών που θέλεις να κάνεις, καθώς σου δίνει την γοητεία, την ενεργητικότητα και την αισιοδοξία να κυνηγήσεις ότι επιθυμείς. Είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε παρέες, καθώς το χιούμορ και το κέφι σου είναι στα ύψη και μπορείς να παρασύρεις τους γύρω σου στο να απολαύσουν όμορφες στιγμές. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι το πάθος και ο ερωτισμός πάνε μαζί και συνεργάζονται στο να μπορέσεις να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις και να «προκαλέσεις» έντονες στιγμές, ανανεώνοντας την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς και αυτό έχεις σαν αποτέλεσμα να έχεις πολλές κατακτήσεις. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός και να μην σπεύσεις να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί αργότερα πιθανά να απογοητευτείς.

Καλό επίσης θα είναι να προσέξεις εντάσεις, νευρικότητα και απωθημένα του παρελθόντος, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ενοχές και φόβους από παλαιότερες καταστάσεις και να εκδηλωθούν σε παρέες που μπορεί να βρεθείς. Να θυμάσαι ότι ο φανατισμός και η οργή με την όποια πιθανά να εκδηλωθείς θα χαλάσουν τις ευχάριστες στιγμές και θα δημιουργήσουν κόντρες. Μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 βοηθώντας σε στο να εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν από παρελθούσες καταστάσεις, προσπαθώντας έτσι να λύσεις εκκρεμότητες ή να εκδηλώσεις ότι σου έχει στοιχίσει. Καλό θα είναι να προσπαθείς να έχεις ξεκάθαρη σκέψη, γιατί ο έντονος συναισθηματισμός και η αφηρημάδα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα, γιατί το μυαλό «ταξιδεύει» και μπορεί να υποπέσεις σε λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική αστρολογική εξέλιξη γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι αγαπημένε Δίδυμε η επιστροφή του Ερμή σε ευθεία πορεία στον Κριό, που θα είναι άκρως βοηθητική για εσένα στο να προωθήσεις σχέδια και στόχους που έχεις ή στο να δρομολογήσεις νέα. Καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία που μπορεί να σε εμπόδιζαν ξεπερνιούνται με μεγαλύτερη ευκολία.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συμφωνίες που πιθανά να προέρχονται από το παρελθόν που θα μπορούν να εξελιχθούν για εσένα με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς έντονα, καθώς έχεις την διαίσθηση που χρειάζεται για να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Είναι αλήθεια επίσης ότι δείχνεις να μπορείς να συμβαδίσεις μέσα σου την ανάγκη για δοτικότητα, ρομαντισμό και συναισθηματικότητα με την επιθυμία για πάθος, κάτι που εκδηλώνεται μοναδικά στο ταίρι σου, οδηγώντας έτσι την σχέση σου σε μοναδικές στιγμές που θα σε στιγματίσουν. Η εκ βαθέων εξομολόγηση των συναισθημάτων θα συνεπάρει τόσο τον σύντροφό σου, όσο και εσένα και να φέρει έντονα χτυποκάρδια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι γεγονός ότι γοητεύεις με το πέπλο μυστηρίου που δημιουργείς γύρω σου και που είναι αρκετό για να φέρει ανθρώπους κοντά σου. Να είσαι όμως προσεκτικός, γιατί η τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει κόντρες σε φιλικό επίπεδο, καθώς τάσεις ελέγχου, απωθημένα και ανασφάλειες που πιθανά να εκδηλώσεις είναι ικανά να δυναμιτίσουν τις φιλικές σου σχέσεις. Γι’ αυτό δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 και η επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον αποκαθίσταται σιγά σιγά. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να δρομολογήσεις στόχους που μπορεί να καθυστερούσαν τον προηγούμενο καιρό ή να λύσεις παρεξηγήσεις και να εκφράσεις σκέψεις σε φιλικά σου πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική είναι η επιστροφή του Ερμή σε ευθεία πορεία στον Κριό για εσένα αγαπημένε Καρκίνε, καθώς λειτουργεί ευεργετικά στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις δείχνουν πια να μην αποτελούν εμπόδιο και είναι πια η κατάλληλη περίοδος για να εκφράσεις τα σχέδιά σου και μπορείς να δώσεις λύσεις με ευκολία σε ζητήματα που μπορεί μέχρι πρότινος να μην έδειχναν εύκολες.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να απολαύσεις όμορφες και χαρούμενες στιγμές με τα φιλικά σου πρόσωπα αλλά και με το ταίρι σου. Είναι επίσης ευκαιρία να προωθήσεις συνεργασίες που μπορεί να σου αποδώσουν οικονομικά. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο δείχνουν να πιστεύουν στους στόχους σου και να σε εμπιστεύονται, καθώς δεν λείπει από εσένα η αποφασιστικότητα και η αισιοδοξία. Συναισθηματικά, είναι χρυσή ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου, αφού ξέρεις τι θέλεις και τι έχεις πραγματικά ανάγκη και αυτά συμβαδίζουν με απόλυτο τρόπο. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η πρωτοτυπία θα δώσει νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η γοητεία σου είναι στα ύψη, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να σε πλησιάσουν πρόσωπα που δεν δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σε φορτίσει με νευρικότητα, άγχος και εμμονές και αυτό να εκτονωθεί τόσο στον επαγγελματικό τομέα και στις συνεργασίες σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μην χαλάσεις το όμορφο κλίμα που υπάρχει, προσπάθησε να ελέγξεις νεύρα και ανασφάλειες.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 βοηθώντας σε να προωθήσεις τα σχέδιά σου στον επαγγελματικό τομέα. Δείχνεις υπευθυνότητα, σοβαρή και δομημένη σκέψη και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται. Παρανοήσεις και καθυστερήσεις δείχνουν να ξεπερνιούνται. Είναι μία περίοδος που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να προβάλεις τον εαυτό σου και να αναδειχθούν οι ικανότητές σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα βοηθώντας σε να δρομολογήσεις, ξεπερνώντας καθυστερήσεις και ασυνεννοησία, σχέδια που αφορούν σε σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να συμμετάσχεις ή νομικά ζητήματα που μπορεί να υπήρχαν αλλά δεν υπήρχε ευκολία στο να προχωρήσουν. Η αισιοδοξία και το κέφι επιστρέφει, βγάζοντάς σε από μία περίοδο έντονων σκέψεων όσον αφορά την ζωή σου και την κοσμοθεωρία που έχεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχεις τον κατάλληλο τρόπο να γοητεύσεις και να προβάλεις τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα δείχνεις με την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει ότι μπορεί να ανταποκριθείς σε ότι σου αναθέσουν. Διεκπεραιώνεις με ευκολία ότι χειρίζεσαι και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου. Έχεις ισορροπήσει μέσα σου τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό σε βοηθά να αποδώσεις τα μέγιστα. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με την εμφάνιση και την διατροφή σου και δεν αποκλείεται να μπεις σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσέχοντας το σώμα σου. Βάλε τον έρωτα και το πάθος στην ζωή σου, δείξε στο ταίρι σου το πόσο σημαντικό είναι για εσένα, γιατί έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο με την δουλειά, παραμελώντας το.

Προσοχή μέσα στην εβδομάδα γιατί το καλό κλίμα μπορεί να χαλάσει, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει ανασφάλειες, απωθημένα και φανατισμό, επηρεάζοντας τις συναδελφικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις γιατί η δυσαρέσκεια θα είναι έντονη και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 και μπορείς πια με μεγαλύτερη ευκολία να εξωτερικεύσεις την χαρά και την αισιοδοξία σου. Ζητήματα νομικά ή θέματα εκπαίδευσης δείχνουν να προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς καθυστερήσεις. Μπορείς να εξωτερικεύσεις πια τις σκέψεις σου για την πορεία της ζωής σου, πρόσεχε μόνο γιατί η αφέλεια που μπορεί να αντιμετωπίζεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή και στο εξωτερικό που πιθανά να μην μπορούσες να σχεδιάσεις, τώρα μπαίνουν στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία και «στιγματίζει» αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις με ένταση και ορμή καταπιεσμένα συναισθήματα που έκρυβες μέσα σου και σε απασχολούσαν. Είναι καλή εποχή πια για να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς, προσπαθώντας να δρομολογήσεις λύσεις που πιθανά να μην μπορούσες τον τελευταίο καιρό.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σε γεμίζει αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα. Η ανάγκη να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις αλλά και η έντονη επιθυμία να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχεις σε γεμίζουν δύναμη και η ζωντάνια σου ξεχειλίζει. Όμορφες στιγμές διασκέδασης αλλά και συζητήσεις με φίλους θα σε χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Συναισθηματικά, είναι αλήθεια ότι σαγηνεύεις με την θετικότητα και την ενέργεια που αποπνέεις και η έντονα ερωτική σου διάθεση δεν μπορεί να κρυφτεί. Φλερτάρεις και σε φλερτάρουν, απολαμβάνεις αυτό το παιχνίδι. Η σχέση σου παίρνει φωτιά λόγω των έντονων συναισθημάτων και αισθήσεων. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι βέβαιο ότι κλέβεις τις εντυπώσεις, θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι πολλοί που θα σε προσεγγίσουν δεν θα δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να χαλάσει την καλή σου διάθεση, καθώς δεν αποκλείεται να σε καταβάλλουν προσωπικές ανασφάλειες, απωθημένα και εμμονές, εκδηλώνοντάς τα στην σχέση σου, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις. Πίστεψε στον εαυτό σου και προσπάθησε να επικρατήσει η λογική.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 και σου δίνει το έναυσμα να κάνεις σχεδιασμούς και να δρομολογήσεις την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικοί οργανισμοί και υπόλοιπα που μπορεί να έχεις, επενδύσεις ή δάνεια και πως θα κερδίσεις από αυτά θα σε απασχολήσουν. Το άγχος μπορεί να είναι πολύ, όμως η διαίσθησή σου είναι αλάθητη, καλό είναι να την εμπιστευτείς. Πρόσεξε τις εκρήξεις στην προσωπική σου ζωή γιατί θα σου κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά αγαπημένε Ζυγέ από το ότι ο Ερμής στον Κριό επιστρέφει σε ευθεία πορεία, κάτι που θα δώσει άλλη τροπή στην επικοινωνία, όσον αφορά τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Βλέπεις ότι σταδιακά διευκολύνονται τα σχέδια και οι εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών, αλλά και μπορείς πια να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν στην σχέση σου, χωρίς παρανοήσεις και παρερμηνείες.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια ευαισθησία, συναισθηματικότητα, πάθος και ένταση στις σωστές δόσεις. Ο έρωτας παίρνει μία νέα τροπή, καθώς η εκδήλωση των συναισθημάτων γίνεται με μοναδικό τρόπο που μπορεί να δονήσει πολύ θετικά την προσωπική σου ζωή. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς επίσης σε θέματα ακίνητης περιουσίας και μέσα από συμφωνίες να αποκομίσεις κέρδη. Αντιμετωπίζεις την ζωή με θετικότητα, δείχνεις να ξέρεις τι έχεις ανάγκη και τι επιθυμείς από την σχέση σου και δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις ότι νιώθεις για να φέρεις πιο κοντά σε εσένα το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι ασκείς μαγνητική έλξη στους γύρω σου, θα πρέπει όμως να δείξεις προσοχή και να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα, γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πιθανά αργότερα αυτό να σου κοστίσει.

Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει επίσης να δείξεις στο τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μπορεί να λειτουργήσεις σαν εκρηκτικός μηχανισμός τόσο σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Προσπάθησε να βάλεις φρένο σε απωθημένα, ενοχικά σύνδρομα και φοβίες που πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια, γιατί σου δημιουργούν εκνευρισμό και εξουσιαστική διάθεση. Οι αντιδράσεις των γύρω σου θα είναι έντονες, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις την διάθεσή σου.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 βοηθώντας στο να αποκατασταθεί η επικοινωνία σταδιακά σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι γεγονός ότι από εδώ και στο εξής μπορείς να ασχοληθείς με προτάσεις για συνεργασίες ή με σχέδια για να επεκτείνεις τις ήδη υπάρχουσες, χωρίς να υπάρχουν παρανοήσεις ή καθυστερήσεις. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται και τώρα μπορείς να εκφράσεις αυτά που σκεφτόσουν για την σχέση σου τον προηγούμενο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται αστρολογικά αγαπημένε Σκορπιέ από την επιστροφή του Ερμή στον Κριό σε ευθεία πορεία, που λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να αποκατασταθεί η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο αλλά και στο να γίνεται καλύτερος προγραμματισμός στις καθημερινές υποχρεώσεις. Σχέδια και λύσεις για εργασιακές υποχρεώσεις δρομολογούνται ευκολότερα, όπως επίσης μπορούν να προκύψουν συζητήσεις και να λυθούν παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν τον τελευταίο καιρό.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σου δίνει την γοητεία αλλά και τον δυναμισμό να δραστηριοποιηθείς και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις συνεργασίες που έχουν σχέση με την επικοινωνία, το εμπόριο, το διαδίκτυο. Η αισιοδοξία που σε διακατέχει, η έντονη ενεργητικότητα, οι ιδέες και η διάθεση να κάνεις εποικοδομητικές συνεργασίες μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν, αυξάνοντας μάλιστα πιθανά το εισόδημά σου. Συναισθηματικά, διάθεση για φλερτ και παιχνίδι σε συνδυασμό με την έντονη εξωστρέφεια κάνουν ένα μαγικό συνδυασμό και μπορεί να φέρουν στο πλάι σου νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς, εσύ που δεν έχεις ταίρι, να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για πρόσωπα που θα γνωρίσεις γιατί μπορεί αργότερα να απογοητευτείς. Εσύ που έχεις ταίρι, μπορείς να προγραμματίσεις ένα κοντινό ταξίδι, που θα σου προσφέρει άκρως ερωτικές στιγμές.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να φέρει έντονη νευρικότητα, άγχος και επικριτικότητα σε εργασιακό επίπεδο λόγω ευθυνών που πιθανά να έχεις αναλάβει. Καλό είναι όμως να προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτές σου τις αντιδράσεις γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις που θα κοστίσουν στις συναδελφικές σου σχέσεις.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 και λειτουργεί ευεργετικά στο να προχωρήσεις σε λύσεις ζητημάτων που μπορεί να είχαν καθυστερήσεις στον εργασιακό χώρο. Είναι καλή ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις ή ακόμα να εκφράσεις σκέψεις σου, καθώς τώρα έχεις την δυνατότητα να γίνεις κατανοητός και να αποφευχθούν παρερμηνείες. Οι προτάσεις που δίνεις είναι μοναδικές, πρόσεξε τις επικριτικές σου τάσεις για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό αγαπημένε Τοξότη στο τέλος αυτής της εβδομάδας και είναι κάτι που σηματοδοτεί την διάθεσή σου να εξωτερικεύσεις αυτά που σε προβλημάτιζαν ή σκεφτόσουν τον τελευταίο καιρό στο ταίρι σου. Δημιουργικά πλάνα δρομολογούνται σιγά σιγά με μεγαλύτερη ευκολία και με τις καθυστερήσεις να μην μπορούν πια να σταθούν εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σου σού δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο, καθώς δείχνεις ότι κάνεις αργά και σταθερά βήματα που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σου. Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι πολύ θετικές και σε οικονομικό επίπεδο και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Είναι επίσης μία ευκαιρία να ασχοληθείς με το σώμα και την διατροφή σου, αφιερώνοντας ένα μέρος του εισοδήματός σου για τον εαυτό σου. Συναισθηματικά, δείχνεις να νιώθεις καλά και οι ανάγκες με τις επιθυμίες να συμβαδίζουν σε μεγάλο βαθμό. Πρόσεξε μόνο γιατί οι κτητικές σου τάσεις αλλά και η έντονη ενασχόληση με την δουλειά και το πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου φέρουν δυσαρέσκεια από το ταίρι σου. Δείξε πάθος και δεν θα χάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο εργασιακό χώρος μπορεί να είναι «πηγή» νέων γνωριμιών, μόνο που θα πρέπει αν είσαι εγκρατής και να μην σπεύσεις σε συμπεράσματα.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας πιθανά να χαλάσει το θετικό κλίμα και να βγάλει στην επιφάνεια φόβους, απωθημένα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Αυτό το έντονο ψυχικό δυναμικό δεν θα ήταν σωστό να εκτονωθεί στο ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να ελέγξεις την όποια ένταση και να μην προκαλέσεις προβλήματα.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στον σύντροφό σου σκέψεις ή προβληματισμούς που μπορεί να είχες τον προηγούμενο καιρό. Πρόσεχε σε τάσεις έπαρσης και κομπασμό που μπορεί να εκνευρίσουν και να προκαλέσουν καυγάδες. Τα δημιουργικά σου σχέδια δείχνουν να δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία, καθυστερήσεις και εμπόδια δεν μπορούν πια να σε σταματήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την επιστροφή του Ερμή στον Κριό σε ευθεία πορεία αγαπημένε Αιγόκερε, που σου δίνει την δυνατότητα να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων και να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου. Είσαι διατεθειμένος να εξετάσεις σε βάθος την κάθε κατάσταση και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Η τρυφερότητα αλλά και η κατανόηση που δείχνεις λειτουργούν εξαιρετικά βοηθητικά.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στο ζώδιό σου μέσα στην εβδομάδα σου σού δίνει την ώθηση να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν στην ζωή σου, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο ότι η αισιοδοξία, η θετικότητα, η αυτοπεποίθησή σου είναι εμφανείς και κερδίζεις τους πάντες με την γοητεία σου, καταφέρνοντας έτσι να προωθήσεις σχέδια αλλά και να κερδίσεις νέους θαυμαστές/θαυμάστριες. Η ανάγκη σου να πρωταγωνιστήσεις και να προβληθείς και η επιθυμία σου να δράσεις δυναμικά και άμεσα εντυπωσιάζουν. Συναισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να απολαύσει μοναδικές στιγμές μαζί σου, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι ρουφάς κάθε στιγμή από την προσωπική σου ζωή, αφού σε ανανεώνει και σε ανεβάζει στα ουράνια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και είναι βέβαιο ότι κερδίζεις την προσοχή όπου και αν πας, πρόσεχε μόνο μην παραπλανηθείς από πρόσωπα που δεν δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να βγάλει ανασφάλειες και εξουσιαστικές τάσεις στην επιφάνεια, που πιθανά να εκτονωθούν στο οικογενειακό περιβάλλον, στις συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις τις ευχάριστες στιγμές. Καλό είναι η λογική και η ψυχραιμία να επικρατήσουν.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 δίνοντάς σου την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ζητήματα που πιθανά να απασχολούν, αποφεύγοντας παρανοήσεις και συγκρούσεις. Μπορείς ακόμα να εκφράσεις προβληματισμούς που μπορεί να είχες τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τους οικείους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής αγαπημένε Υδροχόε είναι η επιστροφή του Ερμή στον Κριό σε ευθεία πορεία, που λειτουργεί ευεργετικά σε επίπεδο κοινωνικότητας και εξωστρέφειας. Συζητήσεις με το στενό περιβάλλον μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία και να λυθούν παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν. Ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες, συμφωνίες για επικοινωνία και διαδίκτυο δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σε βοηθά να ισορροπήσεις συναισθηματικά και να αφήσεις στην άκρη καταπιεσμένα συναισθήματα και οργή, βρίσκοντας την διάθεσή σου, εκδηλώνοντας ότι νιώθεις. Η τρυφερότητα, η δοτικότητα, ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχούν και δεν θα αφήσεις αυτήν την ευκαιρία, θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές με οικογενειακά σου πρόσωπα, αφήνοντας πίσω καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πλήγωναν. Η θετική σκέψη ανεβάζει το κέφι σου. Συναισθηματικά, είναι μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσεις για εσένα και το ταίρι σου ένα ρομαντικό σκηνικό, δίνοντας έτσι ώθηση στην σχέση σου. Η εκδήλωση των συναισθημάτων, των αναγκών και των επιθυμιών γίνονται αβίαστα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να ωραιοποιείς… γιατί θα πληγωθείς.

Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σου φέρει έντονο εκνευρισμό, άγχος και ανασφάλεια και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονώσεις αυτό σου το ψυχικό φορτίο στο κοντινό σου περιβάλλον, δημιουργώντας κόντρες που θα σε στενοχωρήσουν. Προσπάθησε να δείξεις σύνεση, λογική και ψυχραιμία γιατί δεν αξίζει να χάσεις την καλεί σου διάθεση και να προκληθούν προβλήματα χωρίς επί της ουσίας λόγους.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 και σε διευκολύνει να επικοινωνήσεις άμεσα και χωρίς παρεξηγήσεις με το στενό σου περιβάλλον. Ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους έχεις τώρα την ευκαιρία να λύσεις και να εκφράσεις ότι σε ενόχλησε ή σε προβλημάτισε. Πιθανά είναι τα κοντινά ταξίδια που θα συνδυάσεις επαγγελματικά θέματα και ξεκούραση, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από την καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η επιστροφή του Ερμή στον Κριό σε ευθεία πορεία είναι η σημαντικότερη αστρολογική συγκυρία αυτής της εβδομάδας αγαπημένε Ιχθύ, καθώς σου δίνεται πια η δυνατότητα να δρομολογήσεις νέα σχέδια προσπαθώντας να βρεις νέους πόρους εισοδήματος ή ακόμα να εκδηλώσεις σε δικά σου άτομα σκέψεις αλλά και ανασφάλειες που πιθανά να σε προβλημάτισαν τον τελευταίο καιρό. Αργά και σταθερά μπορείς να επιτύχεις ότι θα βάλεις στον νου σου.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα εντείνει την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, την ανάγκη σου να βρεθεί με τα φιλικά σου πρόσωπα, την επιθυμία σου να πρωταγωνιστήσεις σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που είσαι καλεσμένος. Κέφι, αισιοδοξία και θετικότητα κερδίζουν τους γύρω σου, καθώς δείχνεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, να επικοινωνείς, να γνωρίζεις νέα πρόσωπα, να ανταλλάσσεις ιδέες. Δεν αποκλείονται οι συμφωνίες σε εμπορικό ή επικοινωνιακό επίπεδο που μπορεί να αποφέρουν έσοδα. Συναισθηματικά, μπορείς να θέσεις νέους στόχους που καλύπτουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Αυτό θα σας δραστηριοποιήσει από κοινού και έτσι θα απολαμβάνεται τον έρωτά σας κάνοντας μαζί πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα σε προσεγγίσουν, καθώς ελκύεις με την στάση σου και τον τρόπο που επικοινωνείς. Κράτα όμως μικρό καλάθι, γιατί μπορεί να μην δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις και αργότερα να πληγωθείς.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φόβους και προσωπικές σου ανασφάλειες, επηρεάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το να εκτονωθείς σε φιλικά σου πρόσωπα είναι πολύ πιθανό και τότε θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Κριό στις 15.04 βοηθώντας σε στο να δρομολογήσει τους όποιους σχεδιασμούς έχεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Συζητήσεις για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να υπήρχαν έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις με αργά και σταθερά βήματα.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 9-15.4.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, bonus, εκκρεμότητες, νέα, εμφάνιση, τραπεζες, φλερτ, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, φωτια, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, επιθυμιες, δανεια, διατροφη, δουλεια, εφορια, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, φλερτ, χρυση ευκαιρια, ωθηση, αβιαστα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, απωθημενα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, γεγονος, γινεται, γινονται, γοητεια, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, διαδικτυο, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελξη, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, εμφάνιση, εξετασεις, εξελιξη, εξομολογηση, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχονται, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπηρχαν, θετικο, θετικη σκεψη, θυμασαι, κλιμα, λαθη, λαθος, λειπει, μαζι σου, μικρο, μπαταριες, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, ξαδερφια, ξεκουραση, οικογενεια, ορμη, παθος, περιβαλλον, πνοη, προβληματα, ρομαντισμος, σεμιναρια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φοβιες, φτερα, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρυση, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, βηματα, bonus, δωσεις, ευθεια, ιδιαιτερα, νιωθεις, οργη, ουρανια, παιχνιδι, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα