Τί προβλέπουν τα ζώδια από 3-10.6.2019;

Διαβάστε τις εδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 ανοίγει δυναμικά την εβδομάδα, καθώς επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό του περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω λανθασμένων εντυπώσεων που μπορεί να έχεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη λογική σου και να χρησιμοποιήσεις τη

διαίσθηση παρά να εμπλακείς σε συναισθηματισμούς που μόνο λάθη θα προκαλέσουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία, καθώς δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό να σε οδηγήσει σε παγίδες.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικογένειας που μπορεί να προκύπτουν, καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων με οικεία πρόσωπα ή συμφωνιών σε σχέση με την ακίνητη περιουσία. Καλό είναι να περιορίσεις πιθανές χειριστικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην οικειοποιείσαι τα προβλήματα των γύρω σου γιατί αυτό ρίχνει την ψυχολογία σου.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σε βοηθά να ξεφαντώσεις, να επιδιώξεις, να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί η τάση να παίζεις σε πολλά ταμπλό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Επιδίωξε κοντινές αποδράσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 κάνει την αρχή στην εβδομάδα αυτή, καθώς σε καλεί να δεις με μία νέα διάσταση οικονομικά ζητήματα και συναισθηματικές ανάγκες και δεν αποκλείεται να προβείς σε έξοδα ή οικονομικές κινήσεις που θεωρείς ότι θα σε ωφελήσουν. Μόνο που είναι επιτακτική ανάγκη να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί πιθανό είναι να υπάρχουν αυταπάτες και να υπερβάλλεις σε ότι θέλεις να κάνεις, κάτι που θα σε οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες. Σημαντικό είναι παράλληλα να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους στο ταίρι σου θέλοντας να αποκομίσεις τη σιγουριά που έχεις ανάγκη, μόνο που δεν αποκλείεται να γίνεις εξαιρετικά κτητικός και αδιάλλακτος στη συμπεριφορά σου χάνοντας το μέτρο και την ξεκάθαρη ματιά των πραγμάτων και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η διάθεση να επικοινωνήσεις γίνεται εντονότερη από ποτέ. Συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο, καθώς τα επιχειρήματά σου είναι ακράδαντα και μπορείς να πείσεις τους πάντες.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέους πόρους ή η πιθανή αύξηση και μπόνους από την εργασία σου που θα σου δώσει ανάσα. Παράλληλα όμως έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις το μέτρο γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος της ημέρας να διαπιστώσεις ότι το ταμείο είναι μείον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! H Νέα Σελήνη Στο ζώδιό σου στις 03.06 ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας και σου δίνει την ώθηση να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο που ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και αυτό τελικά να φέρει την απογοήτευση. Νέες γνωριμίες που μπορούν να έρθουν στη ζωή σου δεν έχουν δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις σε μία διαδικασία σχεδιασμών και συζητήσεων σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να συζητήσεις για την αύξηση του μισθού σου, κάτι που θα σε γεμίσει ασφάλεια. Η υπομονή που δείχνεις είναι το προτέρημα που θα σε βοηθήσει στην επίτευξη του οποίου στόχους σου, πρόσεξε μόνο την αδιαλλαξία γιατί εκεί θα προβληθούν ζητήματα.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο κοινωνικά και επαγγελματικά θέλοντας να εντυπωσιάσεις. Είναι κυρίαρχο για σένα να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς, να έχεις την αποδοχή των γύρω σου, καθώς ο δυναμισμός σου είναι αυτός που θεωρείς ότι είναι ακαταμάχητος. Παράλληλα όμως ο υποκειμενισμός και πιθανές εγωκεντρικές τάσεις θα προκαλέσουν εμπόδια στη σχέση ή σε πιθανές νέες γνωριμίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να έχεις τη διάθεση να αντιληφθείς και τις ανάγκες των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο παρελθόν σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις που ακόμα σε πληγώνουν και καλείσαι να τις διαχειριστείς. Η ευαισθησία είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση που δεν αφήνει περιθώρια να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι πρέπει να κάνεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις υπερβολές και αποφάσεις με βάση το συναίσθημα γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς και πάλι, γι’ αυτό ακολούθησε τη διαίσθηση σου, εμπιστεύσου την και δεν θα χάσεις. Παρασκήνιο στη δουλειά και πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν πρόσεξε την οποία διαχείριση.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και διεκδικείς να εκφράσεις με δυναμισμό τις απόψεις και τις ιδέες σου θέλοντας υπερασπιστείς τα πιστεύω σου. Σημαντικές πρωτοβουλίες για συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να πάρεις, καθώς η ενεργητικότητα και η γρήγορη αντίληψη δεν σε αφήνουν καθηλωμένο. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός είναι κακοί σύμβουλοι και θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις έτοιμος να βοηθήσεις όποιον συνάνθρωπό ή κοντινό σου πρόσωπο θέλει τη βοήθειά σου. Είναι σημαντικό για σένα να απολαύσεις το σύντροφό σου, γι’ αυτό και επιδιώκεις να περάσεις στιγμές μαζί του μακριά από όλους και όλα βιώνοντας το δικό σου παραμύθι. Πιθανές είναι οι επιστροφές του παρελθόν, μη βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις για το τι πρέπει να κάνεις, σκέψου καλά ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην αποστασιοποίηση.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 με την οποία αρχίζει η εβδομάδα σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις, σε σχέση με συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να συμμετέχεις. Οι συνθήκες όμως είναι ιδιαίτερες, καθώς πιθανές είναι οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες με τις οποίες μπορεί να αντιλαμβάνεται τα πράγματα, πρόσεχε λοιπόν γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις και στην απογοήτευση. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σου δώσουν ελπίδες για πολλά, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να αποδειχθεί ότι στο τέλος θα είναι φρούδες.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και κινείσαι στην εσωστρέφεια, καθώς δεν θέλεις να εκφράζεσαι λόγω του ότι το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί. Πιθανές πληγές του παρελθόντος να έρχονται στο νου, είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθείς στο διαλογισμό και στην τέχνη που μπορούν να ισορροπήσουν τη διάθεσή σου και να σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα χωρίς λάθη.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη να βρίσκεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει τριβές στις σχέσεις σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις επαναστατικές τάσεις και διάθεση ανεξαρτησίας τον μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που να εκφράσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα για σένα κάτι που θα αιφνιδιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς πιθανές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις νέες προτάσεις ή πιθανή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά. Όμως καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός γιατί δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις την οποία πρότασή σου γίνει και αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Πρόσεξε παράλληλα μην θέτεις υπερβολικούς στόχους γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπορέσεις να τους πετύχεις, κάτι που θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Η διαίσθηση, η λογική και το μέτρο είναι τα εφόδια σου για την καλύτερη δυνατή απόφαση που θα πρέπει να πάρεις.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου να συναναστραφείς τους φίλους και να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες που μπορεί να έχεις είναι διάχυτη. Ενεργοποιείσαι και εκφράζεις άμεσα την άποψή σου σε ότι αφορά κοινωνικά ζητήματα, πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός και απαξιωτικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου, κάτι που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Ιδέες για νέα όνειρα και στόχους μπορεί να υπάρξουν που έχεις τη δυνατότητα να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να προβληθείς στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, καθώς πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς και να επικεντρωθείς στη δημόσια εικόνα σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα πρωταγωνιστήσουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα είναι αυτές που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 ανοίγει με δυναμισμό την εβδομάδα, καθώς σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και σπουδές ή σεμινάρια που θέλεις να ακολουθήσεις, σε σχέση με πιθανές επαφές στο εξωτερικό και ταξίδια που μπορεί να δρομολογήσουν μία νέα πορεία για εσένα. Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις θα πρέπει να είναι προσεκτικές γιατί οι πιθανές ψευδαισθήσεις και η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων ή υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε απογοητεύσει.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονων συζητήσεων και σχεδιασμών σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, καθώς μπορεί να προκύψουν νέα πλάνα που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Είναι γεγονός ότι η μεθοδικότητα της σκέψης και η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τα πράγματα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν το έναυσμα για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά καριέρα σου.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου, την αισιοδοξία, την ανάγκη για να διασκεδάσεις ,να φλερτάρεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Βλέπεις τον έρωτα σαν περιπέτεια, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που θα σε γεμίσουν γνώσεις και θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και αντιλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 σου δίνει το έναυσμα αυτή την εβδομάδα για νέα ξεκινήματα και σημαντικά βήματα σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις, μόνο που καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή λύσεις που θα θολώνουν το τοπίο και δεν θα σου δίνουν την ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς γιατί θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές που μπορεί να είναι υπαρκτές. Προσοχή ιδιαίτερη και στην προσωπική σου ζωή γιατί η καχυποψία και η ζήλια απογειώνονται και θολώνουν τη σκέψη σου κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και το μυαλό σου ταξιδεύει συνέχεια, καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα για να συναντάς πρόσωπα που μπορείς να περνάς καλά και να συζητάς μαζί τους σε χαλαρούς τόνους. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί η αμέλεια και η αφέλεια μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να πραγματοποιήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθηση και το επιχειρηματικό δαιμόνιο μόνο θετικά μπορεί να αποβούν για σένα. Δείξε προσοχή στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που δείχνεις προς το ταίρι σου είναι αυτή που θα δυναμιτίσει το κλίμα και μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτες σκηνές πάθους αλλά και ζήλιας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξει συνεργασίες θέλοντας να πετύχει σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα ή να δώσεις άλλη διάσταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία. Οι συνθήκες όμως είναι ιδιαίτερες και ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο και να προσπαθήσεις με ρεαλισμό, λογική και σύνεση να πάρεις αποφάσεις που δεν θα οδηγήσουν σε λάθη και απογοήτευση.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνουν οι συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές ή επιχειρηματικές κινήσεις, καθώς το ένστικτό σου σε βοηθά να δεις τις συμφέρουσες λύσεις για εσένα. Γίνεσαι περισσότερο παρατηρητικός από ποτέ, καθώς θέλεις να αντιληφθείς τα πρόσωπα και το πλαίσιο που κινείσαι, αυτό όμως μπορεί να εντείνει την καχυποψία και να δημιουργήσει πρόβλημα σε οικονομικές συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στο να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις αφού είναι έντονη η ανάγκη της συντροφικότητας. Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις τη διάθεση να δείξεις κατανόηση στο ταίρι σου, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες γιατί αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια με ορμή και ένταση. Πιθανές είναι οι οικονομικές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και να είναι εξαιρετικά θετικές για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 σε ωθεί να κάνεις κινήσεις και να ανοίξεις νέους δρόμους σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προτάσεις για νέα δουλειά ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πρόσεχε όμως γιατί δεν αποκλείεται να υποκρύπτουν οι προτάσεις αυτές πράγματα που δεν βλέπεις, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια που θα σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε ακόμα να περιορίσεις πιθανές υπερβολές ή εμμονές που ξεπερνούν τη λογική γιατί μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η διάθεση να επικοινωνήσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου είναι ξεκάθαρη, καθώς έχεις θέλεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να υπάρξουν και να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αντιλαμβάνεσαι άμεσα ποιες συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για σένα και δεν θα διστάσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα όπου μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα. Το θετικότερο θα είναι μα εκφράσεις και τη δική σου άποψη, καθώς πολλές φορές την καταπιέζεις μην θέλοντας να χαλάσεις την καρδιά των άλλων.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις και σχέσεις στην καθημερινότητα και σε συναδελφικό επίπεδο που πιθανά είχαν διαταραχθεί το τελευταίο καιρό. Είναι ιδανικό για εσένα να προσφέρεις και αυτό μπορεί κυρίως να το ικανοποιήσει η εργασία, καθώς εκεί εκφράζεσαι μέσω της τελειομανίας που σε διέπει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές εμμονές και διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου γιατί τότε θα προκύψουν προβλήματα και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 δημιουργεί ονειρεμένο πλαίσιο για πιθανές νέες γνωριμίες στην ερωτική σου ζωή που θα σε απογειώσουν συναισθηματικά ή αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να περάσει σε άλλο επίπεδο με το ταίρι σου. Όμως είναι πιθανό να μην βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα λόγω ψευδαισθήσεων και αυταπατών που μπορεί να έχεις και αυτό να οδηγήσει στο να πληγωθείς. Καλύτερα είναι λοιπόν να λειτουργήσεις με τη λογική και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά, ώστε να μην οδηγηθεί σε λάθη. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να προωθήσεις καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και οι συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο πρωταγωνιστούν, καθώς πιθανό είναι να κληθείς να λύσει ζητήματα και να αναλάβεις υποχρεώσεις που θα πρέπει με γρήγορη αντίληψη, σκέψη και λειτουργία να δρομολογήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εργασιακές προτάσεις που να σε ενδιαφέρουν, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι οφείλεις να βάλεις στην άκρη το άγχος και την γκρίνια γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους απογειώνοντας το κέφι, την παιδικότητα, τη χαρά και δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα ή το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, καθώς ο ερωτισμός και η γοητεία σου δεν μπορώ να περάσουν απαρατήρητα. Σημαντικό είναι για εσένα να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! H Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 πιθανά να σε οδηγήσει στο να κάνεις νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες το μυαλό σου, να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, να οδηγηθείς σε αυταπάτες και να δημιουργείς εξιδανικευμένες καταστάσεις που το πιθανότερο είναι στο τέλος να σε απογοητεύσουν. Η διαίσθησή σου είναι το μαγικό όπλο σε όποια απόφαση καλείσαι να πάρεις, καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα κυρίως με ρεαλιστικούς όρους και να αφήσεις τις ψευδαισθήσεις στην άκρη.

Στις 05.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και τη διάθεση να εκφράζεσαι άμεσα με δυναμισμό και πιθανά πολλές φορές με αμετροέπεια θέλοντας να είσαι το επίκεντρο της προσοχής σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Καλό είναι επίσης να μην είσαι έμπλεος υποκειμενισμού και εγωκεντρισμού γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις δυσαρέσκεια στους γύρω σου, κάτι που θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη να βρεθείς στον προσωπικό σου χώρο με τα πρόσωπα που αγαπάς ή το σύντροφό σου είναι διάχυτη, γι’ αυτό προσπαθείς να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα και να τους υποδεχθείς σε χαλαρές βραδιές που μπορείτε να περάσετε όμορφα. Προσοχή σε περιττά έξοδα διακόσμησης και ότι αφορά το σπίτι που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μοναδικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες για θέματα ακίνητης περιουσίας, προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 3-10.6.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, αμετροέπεια, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, αυλαια, αφροδιτη, δουλεια, εγωισμος, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, πλαισιο, σεληνη, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αμετροέπεια, ατμοσφαιρα, βοηθεια, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, εριστικος, ερμης, ερχονται, εναυσμα, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, λαθος, λειτουργια, μαζι σου, μακρια, ματια, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ωριμοτητα, ορμη, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, συνεχεια, σκηνες, σπιτι, ταξιδια, ταση, χατζηβασιλειου, χαρα, ψευδαισθησεις, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, για σενα, γνωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, καρδια, νιωθεις, πληγες, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα