Σκορδά-Μακρυπούλια-Μπεκατώρου-Λιάγκας: Ποιo είναι το μέλλον τους στον ΑΝΤ1;

07:08 3/6/2019 - Πηγή: People

Τι γίνεται με τα συμβόλαια των παρουσιαστών του Ant1; Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει…

Από τον Γιώργο Πράτανο και τον Μαρίνο Βυθούλκα

Φαίη Σκορδά

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει το καλοκαίρι και στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν υπήρχε καμία δεύτερη σκέψη ή ενδοιασμός για το πώς θα κινηθούν. Άλλωστε, πέρα από την ξεκάθαρη πρωτιά στη ζώνη της, η Φαίη αποτελεί επί της ουσίας το πρόσωπο του ΑΝΤ1. Στο Πρωινό διαφημίζονται και

προβάλλονται όλες οι παραγωγές του σταθμού, παρελαύνουν όλα τα πρόσωπα του καναλιού, παρουσιαστές και ηθοποιοί, με τη Φαίη Σκορδά να έχει την πρωτοκαθεδρία από την πρώτη σεζόν που βρέθηκε σε αυτό το slot το 2010, όταν ξεκίνησε την εκπομπή το Πρωινό mou στο Mega. «Οι συζητήσεις της Φαίης με τον ΑΝΤ1 γίνονται σε καλό κλίμα» λέει στο People πηγή του ρεπορτάζ.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η ζώνη που παίζει το Rouk Zouk έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο ναρκοθετημένες της ελληνικής τηλεόρασης, παρ’ όλα αυτά η παρουσιάστρια καταφέρνει να σημειώνει πρωτιές. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τις τηλεοπτικές στήλες – πόσο μάλλον από τους ιθύνοντες του καναλιού. Η Ζέτα είναι αγαπητή στο κοινό και μια ενδεχόμενη φυγή της θα ήταν διπλό πλήγμα, αφού όχι μόνο θα έπρεπε να βρεθεί νέο προϊόν για τη ζώνη, αλλά θα ενδυναμωνόταν και ο ανταγωνισμός. Άλλωστε, ύστερα από τόσα χρόνια στο κανάλι, ο ΑΝΤ1 τη θεωρεί «παιδί» του.

Μαρία Μπεκατώρου

Το συμβόλαιό της μπορεί να λήγει το καλοκαίρι, αλλά στον ΑΝΤ1 δεν χάνουν χρόνο και έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την παρουσιάστρια για την ανανέωσή του. Το γεγονός πως το Still Standing κερδίζει πρωτιές στην απογευματινή ζώνη, αλλά και οι πολύ καλές επιδόσεις του YFSF καθιστούν τη Μαρία ένα απαραίτητο πολυεργαλείο για τον σταθμό. Άλλωστε, από τη στιγμή που μετακόμισε στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει αδιάλειπτη παρουσία.

Γιώργος Λιάγκας

O δημοσιογράφος-παρουσιαστής λείπει εδώ και μιάμιση σεζόν, μετά το πρόωρο τέλος του Late Night. Πολλοί θεωρούσαν ότι το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 θα έσπαγε στις αρχές της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Πλέον, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα σενάρια να τον θέλουν σε συζητήσεις με το Open, τον Alpha, τον ΣΚΑΪ. Φαίνεται όμως πως και ο ΑΝΤ1 ξαναμπαίνει δυναμικά στη διεκδίκησή του. Ο σταθμός διατηρεί τη δυνατότητα να του ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο, και σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει πράγματα οι συζητήσεις των δύο πλευρών γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. «Στον ΑΝΤ1 θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης» δήλωσε το ίδιο πρόσωπο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα