Τι προβλέπουν τα ζώδια από 27.5-3.6.2019;

Διαβάστε τις εδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Αφροδίτη πρωταγωνιστεί από τον Ταύρο αυτή την εβδομάδα και ωθεί για σημαντικές ευκαιρίες σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε ωθήσει στο να δώσεις υποσχέσεις σε κοντινά σου πρόσωπα στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς, αλλά και να ακούσεις λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις

30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση και σε συνδυασμό με το πάθος σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή στις νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν πρέπει.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς στον επαγγελματικό χώρο αναγνωρίζεται η δουλειά σου και αυτό μπορεί να σημάνει πιθανή αύξηση ή μπόνους. Τα συναισθήματα στη σχέση σου σταθεροποιούνται και προσπαθείς να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και τον αισθησιασμό και δημιουργεί έντονα συναισθήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Σημαντικές συζητήσεις και οικονομικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα και σου δίνει γοητεία και ώθηση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις και να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που θα σου κοστίσουν σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο. Καλύτερα να αποφύγεις να δεσμευτείς σε σχέση με χρήματα και υλικά αγαθά γιατί πιθανές προτάσεις που θα δεχτείς μπορεί να είναι αναληθείς. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναίσθημα, τη γοητεία και την τρυφερότητα και μπορεί να προσδώσει μοναδικές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά σημαντικά στο να βάλεις γερά θεμέλια σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως που με σκληρή δουλειά θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Σημαντικές νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να δώσουν σημάδια σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό και οδηγεί την προσωπική σου ζωή σε άλλη διάσταση και εσένα προσωπικά σε αναγέννηση μέσω αυτής. Νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν μπορεί να είναι άκρως κερδοφόρες για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το συναίσθημα εκτοξεύεται και η διάθεση για παραμυθένιους έρωτες πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να δίνει το σύνθημα και έντονο αισθησιασμό και ρομαντισμό. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει θολό τοπίο σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να ακούσεις μεγάλα λόγια ή να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναίσθημα και μπορείς να περάσεις υπέροχες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, μακριά από όλους και όλα που θα απογειώσει τη σχέση σας.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος αλλά παράλληλα σε φέρνει αντιμέτωπο και με πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις για τη σχέση σου και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με σθένος και να αφήσεις πίσω ότι απωθημένο και ενοχή μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αφού το πάθος και ο ερωτισμός εκτοξεύονται. Πιθανές επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, καθώς η Αφροδίτη από τον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις μοναδικούς κοινούς στόχους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ενισχυτικά για τη σχέση σου. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σε βοηθά να έχεις σαφή εικόνα για εκκρεμούσες καταστάσεις ή ζητήματα καθημερινότητας και καλά θα κάνεις να αποφύγεις συζητήσεις που να απαιτούν δεσμεύσεις από την πλευράς σου, γιατί είναι πιθανό να μην μπορείς να ανταποκριθείς. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον ρομαντισμό, την ονειροπόληση και τον συναισθηματισμό στη σχέση σου και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο για να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σταθεροποιεί συναισθήματα και επιδιώξεις στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις προσωπικές φιλοδοξίες και όνειρα. Νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορούν να αποδώσουν πολλά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να περάσεις μοναδικές στιγμές αισθησιασμού με το ταίρι σου. Συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν είναι πιθανό να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία για προβολή σε επαγγελματικό επίπεδο και νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν αποκλείεται είτε να ακούσεις μεγάλα λόγια, είτε να δώσεις μεγάλες υποσχέσεις που θα πέσουν στο κενό. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για αυτοπροβολή στον επαγγελματικό χώρο, πρόσεχε όμως γιατί δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να εκτεθείς. Καλό είναι να επικρατήσει ο ρεαλισμός.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις την προσπάθεια που έχεις καταβάλει στην καριέρα σου, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η προσφορά και να αποδώσει πιθανά οικονομικές απολαβές που θα σε ικανοποιήσουν. Πιθανέ είναι νέα γνωριμία που θα προσδώσει σταθερότητα και στην προσωπική ζωή. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί μεταμορφωτικά στην εικόνα σου και έχεις την δυνατότητα να κάνεις σημαντικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Αύξηση ή μπόνους είναι πιθανό να υπάρξει αφού οι αξία σου αναγνωρίζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα απογειώνει την αισιοδοξία, το κέφι και δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να θέσουμε σημαντικές βάσεις στην προσωπική μας ζωή και να απολαύσουμε τον έρωτα. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές και αντίληψη σε ότι αφορά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που θα σου στοιχίσουν. Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια και απέφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξάρει τον συναισθηματισμό που μαζί με την αισιοδοξία και τον έντονο ερωτισμό μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Προσοχή σε πιθανή νέα γνωριμία γιατί ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να πληγωθείς.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον έρωτα και στο πώς να βάλεις γερά θεμέλια στην προσωπική σου ζωή. Η σχέση σου σταθεροποιείται και της δίνεις την απαιτούμενη σημασία με σοβαρότητα, αυτό όμως δεν αφαιρεί τη χαρά και τη διάθεση για διασκέδαση. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος στα ύψη και σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου που σε βοηθούν να εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα ταράξουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνονται με την Αφροδίτη στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα να πρωταγωνιστεί και να ωθεί στην απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε συζητήσεις κυρίως νομικής φύσεως, γι’ αυτό είναι καλύτερο να τις αποφύγεις γιατί δεν αποκλείεται να σου δοθούν ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εφικτές. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εναρμονίζει αισθησιασμό και τρυφερότητα και σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εναρμονίζει το πάθος και την ανάγκη για ασφάλεια που νιώθεις, κάτι που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στη σχέση σου και δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι σου, όπως η συγκατοίκηση ή η έναρξη της δικής σας οικογένειας που θα βάλει γερά θεμέλια στην προσωπική σου ζωή. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ανασφάλειες και καχυποψία που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε αισθησιασμό και έξαψη που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η γοητεία και ο ερωτισμός εκτοξεύονται αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για τα συγκεκριμένα θέματα γιατί δεν αποκλείεται να ειπωθούν ψέματα που θα σου κοστίσουν ψυχολογικά και οικονομικά ή να δεσμευτείς σε κάτι που δεν σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τον ρομαντισμό που μαζί με τη συντροφικότητα μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω συνδυάζει στον έρωτα την επικοινωνία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξη της προσωπική σου ζωής. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο, αν καταβάλλεις σκληρή προσπάθεια. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στον τρόπο σκέψης σου. Αφέσου στον αισθησιασμό και την έξαψη στη σχέση σου και δεν θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να βρεις λύσεις και να εξομαλύνεις σχέσεις. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά νέες συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις γιατί η ανακολουθία λόγων και έργων θα είναι βέβαιη. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εναρμονίζει διαίσθηση και εργατικότητα και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις και λύσεις ζητημάτων στη δουλειά και την καθημερινότητα.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για να δικαιωθείς σε εργασιακό επίπεδο, καθώς αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η προσφορά σου και αυτό πιθανά να μεταφραστεί και σε θετικές οικονομικές εξελίξεις για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις που θα αφορούν τη σωματική σου υγεία που θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο εντείνει τη διαίσθηση στην καθημερινότητα και σε βοηθά να δώσεις σημαντικές λύσεις και να αποφύγεις κακοτοπιές σε εργασιακό επίπεδο. Εξελίξεις και στα οικονομικά σου μπορεί να υπάρξουν, καθώς δεν αποκλείεται αύξηση ή μπόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Με την Αφροδίτη στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς γοητεύοντας τους πάντες. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θολώνει το τοπίο στην καθημερινότητα και την δουλειά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα έχουν σαθρά θεμέλια και θα οδηγήσουν στην απογοήτευση. Προσοχή σε λύσεις που θέλεις να δώσεις και κινήσεις, καλύτερα να αποφύγεις το οτιδήποτε τη συγκεκριμένη μέρα. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς λειτουργεί ενισχυτικά στην ερωτική σου ζωή, καθώς εντείνει τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και το πάθος και μπορείς να ζήσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δημιουργεί σταθερές συνθήκες στον έρωτα, καθώς οριοθετείς επιθυμίες και ανάγκες και μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα με το ταίρι σου που θα προσδώσουν ασφάλεια στη σχέση. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εκτοξεύει στα ύψη το πάθος και τον αισθησιασμό και έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από εξουσιαστικές και χειριστικές τάσεις και δεν θα χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα στη σχέση σου είναι κυρίαρχη αυτή την εβδομάδα, καθώς ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Αφροδίτης στον Ταύρο σε ωθεί σε ρομαντικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται συζητήσεις με το ταίρι σου να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να ειπωθούν λόγια που δεν ευσταθούν. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκκρεμούσες καταστάσεις που ταλαιπωρούν ακόμα τη σχέση σου, έχεις όμως τώρα τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να διασφαλίσεις την προσωπική σου ζωή βάζοντας γερά θεμέλια και ενισχύοντας την ασφάλεια και την τρυφερότητα που απογειώνει τη σχέση σου. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τον αισθησιασμό και το πάθος στα ύψη και μπορείς να προετοιμάσεις το πεδίο για μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Τα συναισθήματα εκφράζονται με ευκολία και οι καυτές εξομολογήσεις δεν θα λείψουν.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το κέφι είναι στα ύψη και η διάθεση να φλερτάρεις χαρακτηριστική αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη πρωταγωνιστεί στο αστρολογικό δελτίο και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να απολαύσεις τον έρωτα. Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα οικογενειακές καταστάσεις και ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνεις ή που δέχεσαι γιατί πιθανά να μην μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εναρμονίζει μοναδικά επικοινωνία, φλερτ και ρομαντική διάθεση και είναι βέβαιο ότι έχεις την δυνατότητα να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου ανανεώνοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις στόχους και φιλοδοξίες με το ταίρι σου και από κοινού να γίνει προσπάθεια για την επίτευξή τους. Η συνεννόηση αποτελεί κομβικό σημείο και είναι αυτή που παρέχει σταθερότητα και γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή. Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις έντονες στιγμές αισθησιασμού με το σύντροφό σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 27.5-3.6.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα