Παίκτρια ριάλιτι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της στην εκπομπή της Τσιμτσιλή: “Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο”

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ζευγάρι της εγχώριας showbiz, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης.

Αναφερόμαστε στη Ντάρια Τουρόβνικ και στον Γιώργο Ανδριαδάκη, τους οποίους η σχέση έγινε γνωστή όταν η πρώτη συμμετείχε στο Survivor. Να σας θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν το ριάλιτι επιβίωσης, το μοντέλο είχε αναφερθεί αρκετές φορές στον επιχειρηματία, εκφράζοντας δημόσια τον έρωτα της.

Παρόλα αυτά,

η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Γιώργος Ανδριαδάκης δεν είναι πια μαζί. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τον λόγο που πήραν την απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε: “Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να συζητάω αυτό το θέμα, ήδη αισθάνομαι πολύ εκτεθειμένη μέσα μου με αυτά που έχουν διαρρεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες. Ναι, ήταν επιλογή μου να πάρω τον δρόμο μου. Είμαστε σε πάρα πολύ καλές σχέσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου 1,5 μήνα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ντάλια και ο Αλέξης ξανά μαζί! Η απίστευτη φωτογραφία που είδαμε στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει πρώτη φορά φέτος με μπικίνι και σορτς και «ρίχνει» το instagram

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει την κόρη της και θα πάθεις πλάκα με το πόσο όμορφη είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα