Τί προβλέπουν τα ζώδια από 26-1.4.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Έντονη θα είναι για εσένα αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Κριέ, αφού η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03 έρχεται να σηματοδοτήσει κλείσιμο κύκλων σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες, με πολύ έντονο και πιθανά «επιθετικό» τρόπο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και στα λόγια σου.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιό σου στις 28.03, επηρεάζει

τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας πιθανά να εμφανιστεί από το πουθενά και να εξελιχθεί σε μία φλόγα που μπορεί να κάψει στον δρόμο της ότι άλλο υπάρχει. Δώσε στην σχέση σου την ευκαιρία για να ανανεωθεί, κάνοντας κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό με το ταίρι σου, διαφορετικά οι τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να εκδηλώσεις θα δονήσουν την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνος, είναι πιθανό να υπάρξει νέος κεραυνοβόλος έρωτας στην ζωή σου που θα ανατρέψει τα πάντα, το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι μπορεί να φύγει το ίδιο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε…

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03 μπορεί να κλείσει κύκλους σχέσεων με εκρηκτικό τρόπο, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ήρεμος σε ότι αφορά την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Συνεργασίες και σχέσεις με ανωτέρους δοκιμάζονται, καθώς η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη, λόγω της συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις μπορεί να πάρουν τροπή που δεν περιμένεις και να χαθεί τον έλεγχο, αφού το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα μείγμα δυναμίτη που πιθανά να ταράξει συθέμελα τις ερωτικές ή τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία, γιατί η έντονη νευρικότητα, το στρες, η κατήφεια αλλά και η τάση να παρεξηγούνται αυτά που λες ή να παρεξηγείς αυτά που ακούς μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις, χωρίς να αποκλείονται επιθετικές και βίαιες αντιδράσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός πρέπει να είσαι ο γεννημένος στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου που επηρεάζεσαι άμεσα. Η λογική σκέψη και η ήρεμη αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι η καλύτερη διέξοδος. Βάλε την γυμναστική ή κάποιο σπορ στην ζωή σου για να εκτονώσεις το άγχος, την νευρικότητα και τις απαισιόδοξες σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα και η εργασία θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 μπορεί να φέρει έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις που να οδηγήσουν πιθανά με απότομο και «βίαιο» τρόπο το τέλος ενός κύκλου στην ζωή σου στους παραπάνω τομείς. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να δείξεις ψυχραιμία και σύνεση.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος στο προσκήνιο που να σε γεμίσουν έξαψη, ένταση και ζωντάνια. Είναι αλήθεια ότι οι αισθήσεις σου παίρνουν φωτιά και καταπιεσμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση και στην προσέγγιση της κάθε κατάστασης, αφού δεν είναι απίθανο τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν ξαφνικά να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο και να χαθείς μέσα στην ένταση, στην πίεση και την νευρικότητα. Κάνε προσεκτικές κινήσεις και σκέψου πολύ καλά αν θέλεις να εμπλακείς και πάλι σε κάτι παρελθοντικό.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στην επιφάνεια θέματα εργασιακά αλλά και καθημερινού προγραμματισμού ανεβάζοντας την ένταση, την γκρίνια και την επικριτικότητα. Είναι γεγονός ότι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό δεν βοηθά στο να υπάρξει ξεκάθαρη επικοινωνία, καθώς μπορεί να υποπέσεις σε έντονο υποκειμενισμό αλλά και να παρεξηγείς αυτά που ακούς ή να παρεξηγούνται αυτά που λες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω λειτουργεί εκρηκτικά καθώς φέρνει στο προσκήνιο τάσεις φανατισμού, επιθετικότητα, απολυτότητα και σκληρότητα βάζοντας έτσι φωτιά σε όποια κατάσταση δεν στηρίζεται σε στέρεες βάσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση ότι προκύψει, αφού οι συγκρούσεις μπορεί να είναι τέτοιες που θα χαθεί ο έλεγχος και πιθανά να υπάρξουν βίαια ξεσπάσματα. Προσπάθησε να μην χάνεσαι σε σκέψεις που δεν βοηθούν στο να συγκεντρωθείς, να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος και σαφής γίνεται στην επικοινωνία σου και να μην γίνεσαι επιθετικός και συγκρουσιακός σε ότι ακούς για να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να ξεπεράσεις τις σκοπέλους. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου, άσε τον φανατισμό και την επιπολαιότητα στην άκρη γιατί δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις λάθη που πιθανά να σου κοστίσουν. Η ενασχόληση με την πνευματικότητα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις και δράσεις με παρέες μπορούν να λειτουργήσουν εξισορροπητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ξεκάθαρο ότι η αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και πιθανά συγκρουσιακή σε ότι αφορά τις φιλικές και τις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και σε επίπεδο στόχων που έχεις θέσει, κάτι που θα βγάλει στην επιφάνεια με επιθετικό και έντονο τρόπο ενοχές, απωθημένα και ανασφάλειες. Η κατάσταση θα είναι τεταμένη, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά νέους στόχους που πιθανά να έχουν και οικονομικό όφελος. Είναι γεγονός ότι αιφνιδιαστικοί έρωτες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά μέσα από το φιλικό σου περίγυρο ή ακόμα να ξαφνιαστείς από την ερωτική εξομολόγηση φιλικού σου προσώπου που δεν περίμενες. Είναι γεγονός ότι θα σου δώσει ανάσα φρεσκάδας και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις αιφνίδιες απομακρύνσεις που μπορεί να υπάρξουν. Εσύ που έχεις ταίρι, προσπάθησε να βάλεις ένα πρωτότυπο νέο στόχο που θα μπορείς να δράσεις από κοινού με τον άνθρωπό σου, διαφορετικά οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να διαταράξουν το κλίμα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που υπέβοσκαν με τον σύντροφό σου ή φιλικά σου πρόσωπα και λόγω της έντασης, της νευρικότητας, της απολυτότητας και την σκληρότητας να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που πιθανά να είναι ανεξέλεγκτες εκτονώνοντας το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις μέσα σου, τον καταπιεσμένο θυμό και τις ενοχές που κουβαλάς. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό λειτουργεί ως τροχοπέδη στην επικοινωνία, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παλαιότερες καταστάσεις αλλά και να μην είναι εύκολο να υπάρξει καλή συνεννόηση με τους γύρω σου. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω είναι αυτό που πιθανά να βάλει δυναμίτη σε ερωτικές σχέσεις, φιλίες, στόχους, στην συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες.

Προσπάθησε να βρει διέξοδο ώστε να εκτονώσεις το άγχος, την έντονη πίεση που νιώθεις για να μην εξελιχθεί σε επιθετικότητα ή ακόμα και βιαιότητα, χάνοντας έτσι κάθε μέτρο αλλά και τον έλεγχο των καταστάσεων. Είναι σημαντικό να σκεφτείς και να πράξεις με λογική και ψυχραιμία γιατί διαφορετικά οι αντιδράσεις σου μπορεί να ξεφύγουν από το λογικό μέτρο και να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιρετικά έντονη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει άμεσα τον οικογενειακό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που μπορεί να φέρουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες που να σου κοστίσουν. Η διαχείριση από την πλευρά σου θα είναι κρίσιμη για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 είναι ανατρεπτική τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς μπορεί να φέρει ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως δελεαστικές σε οικονομικό επίπεδο και σε επίπεδο προβολής, αλλά πιθανά ακόμα να φέρει και ένα ξαφνικό έρωτα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που να δώσει νέα πνοή στην ζωή σου και να λειτουργήσει σαν ηφαίστειο μέσα σου, με τα συναισθήματά σου να εκρήγνυνται μοναδικά. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα που έχεις σχέση να κρατήσεις ισορροπίες για να μην διαταραχθεί το κλίμα με το ταίρι σου, γιατί η έντονη τάση ανεξαρτησίας και το έντονο ενδιαφέρον για την αυτοπροβολή σου σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Επηρεάζεσαι εντονότερα ο γεννημένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 έρχεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε ταλανίζουν, είναι αλήθεια όμως ότι η διαχείρισή τους θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία από την πλευρά σου, γιατί η συγκρουσιακή και επιθετική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που η εξέλιξή τους θα είναι απρόβλεπτη. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη, λόγω του ότι ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δεν βοηθά στο να είσαι αντικειμενικός, αλλά μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρερμηνείες δυσχεραίνοντας την κατάσταση. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει τις καταστάσεις στα άκρα, καθώς η νευρικότητα, η σκληρότητα αλλά και η επιθετική στάση που μπορεί να έχεις ή να δεχτείς λειτουργεί σαν ηφαίστειο. Επηρεάζεσαι εντονότερα ο γεννημένος στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Είναι ζητούμενό σου να μπορέσεις να καταλαγιάσεις δικά σου έντονα συναισθήματα και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία που μπορεί να ωθήσουν τις καταστάσεις σε εκρηκτικά σημεία. Προσπάθησε να σκεφτείς και να εκφραστείς με λογικό και ήρεμο τρόπο, γιατί διαφορετικά οι εντάσεις θα είναι ισχυρές και οι καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

ΛΕΩΝ

Η εκρηκτική Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να οδηγήσει στο να κλείσεις θέματα με το στενό σου περιβάλλον ή με μακρινούς φίλους και συγγενείς, μόνο που η εκρηκτική κατάσταση που μπορεί να επικρατήσει θα οδηγήσει σε εκτός ελέγχου συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες μέσα από την διασκέδαση και τις παρέες με παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σου δώσει νέα δυναμική και θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση στην προσωπική σου ζωή. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι οι ξαφνικοί έρωτες πιθανά να φύγουν και ξαφνικά, γι’ αυτό να είσαι όσο περισσότερο συγκρατημένος και ρεαλιστής γίνεται. Εσύ που έχεις σχέση, καλό είναι να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να εκπλήξεις το ταίρι σου ανατρέποντας την καθημερινότητά σας, για παράδειγμα με ένα ταξίδι στην ύπαιθρο, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανεξαρτησία που μπορεί να εκδηλώσει θα κλονίσουν το ταίρι σου…

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις και ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον, που αν δεν προσέξεις την διαχείρισή τους θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που πιθανά να είναι ανεξέλεγκτες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό δεν βοηθά στο να επικοινωνήσεις με ευκολία, καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας και η τάση να παρερμηνεύεις ή να παρερμηνεύεσαι θα δυσχεράνει πολύ το κλίμα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω λειτουργεί άκρως αρνητικά στο όλο κλίμα και δεν αποκλείεται η φόρτιση που μπορεί να έχεις, ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα να εκδηλωθούν και σε εργασιακό επίπεδο, δημιουργώντας επιπλέον κόντρες και προβλήματα με συναδέλφους. Επικριτικότητα, άγχος, νεύρα, απολυτότητα και σκληρότητα είναι ένας δύσκολος συνδυασμός ενεργειών που μπορεί να σε ωθήσει στο να χάσεις τον έλεγχο.

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, να δείξεις καλή διάθεση σε ότι και αν προκύψει και να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου με επιθετικό και συγκρουσιακό τρόπο γιατί οι εξελίξεις μπορεί να είναι τέτοιες που στο τέλος να είσαι εξαντλημένος ψυχικά και με σωρεία παρεξηγήσεων που θα πρέπει να λύσεις. Στρέψε την ενέργειά σου στο να ισορροπήσεις μέσα από την κοινωνικότητα που σε διακρίνει, το χιούμορ και την αισιοδοξία, διαφορετικά επικριτικότητα, νευρικότητα και απότομες αντιδράσεις θα οδηγήσουν σε ισχυρές συγκρούσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού αγγίζει το εισόδημά σου, τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα, αλλά και το αίσθημα αυτοεκτίμησης και σιγουριάς που έχεις, κάνοντάς σε να δείχνεις νευρικός και ανασφαλής, χάνοντας την πίστη στον εαυτό σου. Η τάση για να διασκεδάσεις και να ξοδέψεις συγκρούεται με την ανάγκη για ασφάλεια και πιθανά να εκδηλωθούν έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις επηρεάζοντας ακόμα και την προσωπική σου ζωή.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 έρχεται να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικές οικονομικές συμφωνίες που είναι πιθανό να είναι επικερδείς για εσένα, επενδύσεις ή θέματα κληρονομικά. Δεν αποκλείεται ακόμα να ασχοληθείς με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς λογαριασμούς με εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα. Ο έρωτας μπορεί να έρθει από το πουθενά και να ταράξει τα βαθύτερα συναισθήματά σου, βγάζοντας στην επιφάνεια το πάθος και τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου. Πρόσεχε μόνο εσύ που έχεις σχέση, γιατί η συγκρουσιακή διάθεση μεταξύ τάσης ελέγχου και έντονης τάσης ανεξαρτησίας μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην σχέση σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φωτίζει ζητήματα οικονομικά που μπορεί να σε απασχολούν, αλλά και θέματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, καθώς δείχνεις να συνδέεις άμεσα το πορτοφόλι με την προσωπική σου αξία, κάτι που σε γεμίζει αμφιβολίες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό σε οδηγεί σε έντονη υποκειμενικότητα και εσωστρέφεια, αλλά δυσκολεύει την επικοινωνία με άτομα που πιθανά να συζητάς για αύξηση του εισοδήματός σου. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δημιουργεί πολύ μεγάλη ένταση και δεν είναι απίθανο να εκτονώσεις επιθετικά και απότομα τις ανασφάλειες και τους φόβους σου στο ταίρι σου, δημιουργώντας προβλήματα και πιθανά προκαλώντας συγκρούσεις δύσκολα διαχειρίσιμες.

Είναι σίγουρο ότι αν δεν προσπαθήσεις να ελέγξεις την εσωτερική σου σύγκρουση, βρίσκοντας ισορροπία για το ποιος είσαι και το πόσο αξίζεις, είναι πιθανότατο να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό αυτό φορτίο με τρόπο βίαιο και σκληρό. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την προσωπική σου αξία από τυχόν οικονομικά ζητήματα αλλά και άσε την απολυτότητα, τον υποκειμενισμό και την κατήφεια στην άκρη για να μπορέσεις να διαχειριστείς αντιπαραθέσεις αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ξεκάθαρο αγαπημένε Ζυγέ ότι η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ έντονη, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03 φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες και έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η οικογένεια δεν εξαιρείται από αυτό το κλίμα και θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή αν θέλεις να διατηρηθούν οι ισορροπίες σε επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να φέρει αιφνίδιες συνεργασίες με εξαιρετικές προοπτικές σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και ανατροπές στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο έρωτας μπορεί να σε ξαφνιάσει και να έρθει κεραυνοβόλα για να σου πάρει το μυαλό. Είναι χαρακτηριστικό ότι νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στην ζωή σου από το πουθενά και να φέρουν τα πάνω κάτω, βάζοντας φωτιά στην καρδιά σου. Καλό όμως είναι να είσαι όσο γίνεται περισσότερο συγκρατημένος, αφού με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο μπορεί να απομακρυνθούν και να πληγωθείς. Φρόντισε, εσύ που έχεις σχέση, να δώσεις κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό, με στόχο να ανατρέψεις βαλτωμένες καταστάσεις ή να ανανεώσεις τον έρωτά σου.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, σε οδηγεί στο να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν στην προσωπική σου ζωή ή στις συνεργασίες σου. Η νευρικότητα που υπάρχει εντείνεται από την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που δυσκολεύει χαρακτηριστικά την επικοινωνία και μπορεί να φέρει παρερμηνείες σε αυτά που λες ή να παρεξηγείς αυτά που λέγονται. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, αφού η εσωτερική σου σύγκρουση, ο θυμός, η απολυτότητα, η εριστική διάθεση μπορεί να σε καταβάλουν και να ωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα πιθανά να χάσεις τον έλεγχο και να υπάρξουν συγκρούσεις που να είναι ανεξέλεγκτες.

Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις με ξεκάθαρα λόγια, υπομονή και λογική να λύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν, προσπαθώντας έτσι να κρατήσεις ισορροπίες και να επικρατήσει η ηρεμία σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου. Διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν σε συνεργασίες, προσωπική ζωή και οικογένεια. Σκέψου καλά πριν πεις αυτό που θέλεις, τον τρόπο που θα εκφραστείς και προσπάθησε να περιορίσεις την νευρικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ θα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 «φωτίζει» απωθημένα, ενοχές και τραύματα του παρελθόντος με τα οποία ακόμα παλεύεις, κάτι που θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου και πιθανά να έχει επιπτώσεις και στην εργασία σου. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που θα χειριστείς τα ζητήματα που σε απασχολούν, διαφορετικά οι προστριβές δεν θα λείψουν.

Μέσα στην εβδομάδα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 πιθανά να φέρει νέες προτάσεις στην εργασία σου, που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα σε οικονομικό επίπεδο. Να είσαι προετοιμασμένος και για γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα της προσωπική σου ζωής. Ο κεραυνοβόλος έρωτας παραμονεύει και καλό είναι να είσαι θετικός και όχι επικριτικός σε κάτι καινούργιο, για να μπορέσεις να απολαύσεις τις στιγμές και το συναίσθημα. Βγες από την ρουτίνα της καθημερινότητας και οδηγείσαι την σχέση σου σε κάτι πρωτότυπο για να ξεφύγεις έτσι και εσύ και το ταίρι σου από την φθορά που λογικά υπάρχει. Μπορείς επίσης να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή και να βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό σου, αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες και βάζοντας την γυμναστική στην ζωή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν ακόμα και σήμερα, φόβους και ανασφάλειες που σε ταλανίζουν, έντονη συναισθηματικότητα που σε πνίγει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό δεν θα είναι βοηθητική στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και δεν αποκλείεται αυτό να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή ακόμα και με συναδέλφους σου. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω εντείνει ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που να επηρεάζουν τις σχέσεις σου και με το κοντινό σου περιβάλλον.

Μπες στην διαδικασία να σκεφτείς αυτά που θέλεις να εκφράσεις, διαφορετικά η έντονη συναισθηματικότητα σε συνδυασμό με νευρικότητα, εριστική διάθεση και κατήφεια μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις και το κόστος πιθανά να είναι ανυπολόγιστο. Αν λοιπόν θέλεις να κλείσεις θέματα που σε ταλαιπωρούν από παλιά, ο καλύτερος τρόπος είναι να το κάνεις με λογική και ψυχραιμία και όχι χάνοντας το μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλίες, στόχοι και προσωπική ζωή μπαίνουν στο στόχαστρο αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που πιθανά να υπάρχουν με φιλικά σου πρόσωπα, με στόχους που μπορεί να μην έχουν την πορεία που επιθυμείς αλλά και θέματα με τον ερωτικό σου σύντροφο. Δεν αποκλείεται να κλείσεις κύκλους σε ζητήματα και σχέσεις που σε απασχολούν, πρόσεχε μόνο γιατί η ένταση θα είναι εξαιρετικά υψηλή και μπορεί να χαθεί το μέτρο.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει ανατροπές στην συναισθηματική σου ζωή αλλά και σε επίπεδο δημιουργικότητας, καθώς δείχνεις να εμπνέεσαι και να έχεις πρωτοποριακές προτάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρως δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς, αν σε ενδιαφέρει, δρόμους. Ο έρωτας μπορεί να σε αιφνιδιάσει και η ξαφνική του φλόγα να σε οδηγήσει σε όμορφες περιπέτειες που θα σε αναζωογονήσουν και θα σου δώσουν νέα ορμή. Είναι γεγονός, για εσένα που έχεις σχέση, ότι μπορείς τώρα να αλλάξεις τα δεδομένα και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου προσφέροντάς του χαρά, αισιοδοξία, κέφι και διασκέδαση μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, διαφορετικά η έντονη επαναστατική σου τάση μπορεί να διαταράξει την ηρεμία και τις ισορροπίες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στο φως ζητήματα με φιλικά σου πρόσωπα που πιθανά να σε απασχολούν, θέματα στόχων που έχεις θέσει και δεν έχουν την πορεία που θα περίμενες ή βρίσκεις εμπόδια να τους πραγματοποιήσεις, αλλά και ζητήματα ερωτικής φύσεως, καθώς δεν είναι απίθανο να δονηθεί για τα καλά η σχέση σου. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν με λάθος τρόπο, επιβαρύνοντας έτσι το κλίμα στις σχέσεις σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω λειτουργεί εμπρηστικά, καθώς βγάζει στην επιφάνεια προσωπικές ανασφάλειες και πιθανά να έχεις την τάση να γίνεις σκληρός, εριστικός, επιθετικό και απαισιόδοξος, κάτι που μόνο συγκρουσιακές καταστάσεις θα δημιουργήσει.

Άσε στην άκρη τις πομπώδεις εκφράσεις και τις τάσεις αυτοπροβολής και ικανοποίησης του «εγώ» σου. Δείξει κατανόηση σε αυτά που ακούς και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται σε αυτά που λες. Βάλε στην πρώτη γραμμή την λογική και αντιμετώπισε με ψυχραιμία ότι ζητήματα προκύψουν, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό οι αντιπαραθέσεις να είναι τέτοιες που θα χαθεί το μέτρο, μαζί όμως μπορεί να «χαθούν» και σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθοριστικής σημασίας είναι η εβδομάδα αυτή για εσένα αγαπημένε Αιγόκερε, αφού η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στο φως θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά και μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλείσεις καταστάσεις και να ολοκληρώσεις σχέσεις και συμφωνίες με απότομο και επιθετικό τρόπο, αν δεν είναι προσεκτικός στον χειρισμό των πραγμάτων. Γι’ αυτό καλό είναι να θυμάσαι ότι εσύ καθορίζεις και οδηγείς τις καταστάσεις και από την δική σου συμπεριφορά θα καθοριστούν οι εξελίξεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο, αλλαγή κατοικίας ξαφνική που θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα ή ακόμα και μία ευκαιρία για οικογενειακή δουλειά ή δουλειά από το σπίτι με οικονομικό όφελος ικανοποιητικό. Ο έρωτας παραμονεύει στο φιλικό οικείο περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα μπει σαν σίφουνας στην ζωή σου, κεραυνοβολώντας σε και αλλάζοντας τα πάντα στην προσωπική σου ζωή. Να είσαι προετοιμασμένος όμως για να φύγει και ξαφνικά, με τον ίδιο τρόπο που ήρθε, για να προστατέψεις έτσι τον εαυτό σου. Μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου δημιουργώντας ρομαντικό περιβάλλον και να οδηγήσεις έτσι την σχέση σου μακριά από τα τετριμμένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις, που πιθανά πρέπει να κλείσουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ωθώντας σε στο να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό δεν λειτουργεί βοηθητικά, καθώς μπορεί να γίνεις έμπλεος υποκειμενικότητας αλλά και να έχεις την τάση να παρερμηνεύεις ή να παρερμηνεύονται τα λόγια σου, δυσκολεύοντας έτσι την επικοινωνία. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σου εντείνει την νευρικότητα και είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί να γίνεις εξαιρετικά σκληρός, επιθετικός, με «βίαιη» έκφραση αυτών που θέλεις, κάτι που δεν θα βοηθήσει στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

Προσπάθησε να περιορίσεις οργή, ανασφάλειες, εριστική συμπεριφορά και κατήφεια για να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να βρεις την χρυσή τομή σε ότι σε απασχολεί. Διαφορετικά, οι συγκρούσεις με ανωτέρους, με συνεργάτες, με οικεία πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφό σου είναι αναμενόμενες, μη αναμενόμενη είναι όμως η εξέλιξη και δεν θα είναι δύσκολο να χαθεί ο έλεγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της ζωής σου, η προσωπική σου κοσμοθεωρία και οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις είναι αυτό που κυρίως θα σε απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού να φέρνει στην επιφάνεια και θέματα σχέσεων τόσο με παλιούς φίλους, κουμπάρους, μακρινούς συγγενείς όσο και με τα πρόσωπα που νιώθεις πολύ κοντά σου. Είναι όμως κρίσιμο να διαχειριστείς με σύνεση τα θέματα που μπορεί να προκύψουν ή θέλεις να κλείσεις, διαφορετικά οι ανασφάλειες και τα απωθημένα σου θα εκτονωθούν με «βίαιο» τρόπο και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι μεγάλες.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 δίνει την ευκαιρία μέσα από έντονες κοινωνικές συναναστροφές να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή και θα φουντώσουν το πάθος και την ένταση. Είναι ξεκάθαρο βέβαια ότι έρχεται ξαφνικά μπορεί να φύγει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, γι’ αυτό καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιος αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του απέναντί σου. Είναι ακόμα γεγονός ότι προτάσεις επαγγελματικές σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία για ένα καλύτερο επαγγελματικό αλλά και οικονομικό περιβάλλον. Ξαφνικά μικρά ταξίδια και εκδρομές μπορούν να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην σχέση σου και να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου ευχάριστα, οδηγώντας την σχέση σου σε μοναδικές στιγμές.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα για το πως οδεύεις στην ζωή σου και κατά πόσο την απολαμβάνεις. Είναι γεγονός επίσης ότι οι σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον θα σε απασχολήσουν αλλά και με κοντινά σου πρόσωπα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει σε υποκειμενισμό, επιπολαιότητα στην σκέψη αλλά υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να μην είναι εύκολη η επικοινωνία με τους άλλους, λόγω παρερμηνειών και ασυνεννοησίας. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή, θυμό, απωθημένα και φόβους που θα τα εκδηλώσεις με απότομο, εριστικό και σκληρό τρόπο.

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα χειριστείς την κάθε κατάσταση, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα και να υπάρξουν συγκρούσεις τέτοιες που να είναι ανεξέλεγκτες και να χαθεί το μέτρο. Η λογική και η ψύχραιμη σκέψη πρέπει να πρυτανεύσουν.

ΙΧΘΥΣ

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους αλλά και έντονα καταπιεσμένα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού να σε ωθεί στο να κλείσεις καταστάσεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και να εκφράσεις όλα σου τα καταπιεσμένα συναισθήματα με ορμή. Χρειάζεται όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς η ένταση θα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που θα χαθεί ο έλεγχος.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια νέους πόρους για αύξηση του εισοδήματός σου, που θα είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό για εσένα. Καλό βέβαια είναι να είσαι προσεκτικός σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι γεγονός ότι ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από μία παρέα, περνώντας ένα όμορφο και ήσυχο βράδυ και να σε ανανεώσει, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Προσπάθησε μόνο να έχεις στο μυαλό σου την πιθανότητα του να απομακρυνθεί από την ζωή σου το άτομο αυτό με την ίδιο ξαφνικό τρόπο που εμφανίστηκε. Πρωτότυπες και διαφορετικές εκπλήξεις θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις αποβάλλοντας έτσι κάθε επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς αλλά και επενδύσεις και κληρονομιές που μπορεί να έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις υποκειμενικός και να έχεις την διάθεση να παρεξηγείς ότι ακούς. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω επιδεινώνει την διάθεσή σου, κάνοντάς σε εριστικό, απόλυτο και επιθετικό με όσους συναλλάσσεσαι, με τον σύντροφό σου αλλά και με τα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Θα είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ψυχραιμία το κάθε θέμα που θέλεις να λύσεις και να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις στους άλλους, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να οδηγηθείς σε έντονες συγκρούσεις που πιθανά να βγουν εκτός ελέγχου. Ο καταπιεσμένος θυμός και οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν θα είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό πίστεψε στον εαυτό σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με σύνεση και λογική.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 26-1.4.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, επηρεάζει, βασεις, συμμετοχή, νέα, σωρεία, εκκρεμότητες, τραπεζες, βγες, φως, σίφουνας, εκκρεμότητα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, αξια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξαψη, αποτελεσματα, δουλεια απο το σπιτι, δουλεια, εργασια, ηφαιστειο, θεμα, ομορφα μυστικα, πιεση, φλογα, φως, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αμφιβολιες, απωθημενα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βραδυ, βρισκεις, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, δημοσιο, δειτε, δικη, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητα, εκρηκτικα, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξομολογηση, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ηλιος, υπομονη, ηρεμια, θυμασαι, θυμος, ισορροπια, ησυχο, κλιμα, λαθη, λαθος, λογια, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, ορμη, οφελος, παθος, περιβαλλον, πιστη, πνοη, προβληματα, σαφης, σιγουρος, σιγουρο, σίφουνας, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, στα ακρα, σωρεία, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τομη, υψηλη, φθορα, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, εκδρομες, ερωτες, ιδιαιτερα, καρδια, νιωθεις, οργη, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, βγες
Τυχαία Θέματα