Τί προβλέπουν τα ζώδια από 15-22.4.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 17.04 γίνεσαι έντονα εξωστρεφής και εκφράζεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου. Δυναμικές πρωτοβουλίες παίρνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις επιθετικός, λόγω του παρορμητισμού σου. Η έντονη εγωκεντρική τάση και ο υποκειμενισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, δείξε προσοχή.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον

άξονά σου με τον Ζυγό σε καλεί να ολοκληρώσεις ζητήματα που πιθανά να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως η ένταση είναι αυξημένη και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην διαχείριση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την επαναστατική και εριστική σου διάθεση, λόγω κυρίως ανασφαλειών και οι συγκρούσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου είναι πιθανές. Ξαφνικές γνωριμίες και απομακρύνσεις μπορεί να σε απασχολήσουν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το εισόδημα, λογαριασμοί και πιθανές εκκρεμότητες σε απασχολούν έντονα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και εκτοξεύεται η γοητεία σου στα ύψη, καθώς γίνεσαι έντονα δυναμικός και διεκδικείς με πείσμα το αντικείμενο του πόθου σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς στον εγωισμό και απαξιώνεις το ταίρι σου και τις ανάγκες του.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και μπαίνεις σε μία περίεργη εσωστρέφεια, καθώς εντείνεται ο συναισθηματισμός και η μοναχικότητα, λόγω αναμνήσεων και καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινό επίπεδο, καθώς το μυαλό ταξιδεύει και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η ενασχόληση με τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό θα ισορροπήσει την διάθεσή σου.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και παρελθόντων καταστάσεων που μπορεί να εκκρεμούν και καλείσαι να κλείσεις κάτω από συνθήκες έντονης νευρικότητας και συγκρουσιακής διάθεσης. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου εκτοξεύει την αντιδραστικότητα και δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα εριστικός προκαλώντας εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, κάτι που πιθανά να οδηγήσει σε αποξένωση, γι’ αυτό δείξε προσοχή.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί την απαρχή του μήνα των γενεθλίων σου. Ο δυναμισμός που δείχνεις σε οδηγεί στο να ξεχωρίσεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον, μόνο που επικεντρώνεσαι κυρίως στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες, εκδηλώνοντας έντονο εγωισμό. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την δοτικότητα στην προσωπική σου ζωή ενισχύοντας έτσι τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα προς το ταίρι σου. Στιγμές για δύο μακριά από τα βλέμματα των γύρω σου είναι αυτό που σε ικανοποιεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το φιλικό σου περιβάλλον είναι διάχυτη. Σημαντικό για εσένα είναι να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου σε φίλους που μπορεί να σταθούν αρωγοί σε μελλοντικά σχέδια. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις απαξιωτικός σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά δημιουργικές και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν, μόνο που η ένταση είναι στα ύψη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει στο προσκήνιο μυστικά του παρελθόντος και ανατροπές και να δυσκολέψει το όλο κλίμα, κράτησε χαμηλούς τόνους.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και απολογιστικής διάθεσης, καθώς πιθανά να αναλογιστείς τον προηγούμενο χρόνο, συμπεριφορές σου καταστάσεις που βίωσες και οδηγείσαι στη μοναχικότητα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και η ανάγκη για κοινή δράση με το ταίρι σου είναι διάχυτη, καθώς μπορείς να θέσεις από κοινού στόχους και να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Προσοχή σε τάσεις ανεξαρτησίας και αποστασιοποίησης που θα προβληματίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται κατακόρυφα, καθώς θέλεις να προωθήσεις σχέδια που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για την προσωπική σου εξέλιξη. Κυρίαρχο είναι το γεγονός ότι μπορείς να βρεις λύσεις σε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα που εντυπωσιάζει τους ανωτέρους σου. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία θα σταθεί εμπόδιο.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί στο να κλείσεις σημαντικούς κύκλους σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα, πρόσεξε όμως γιατί πιθανός εκνευρισμός και ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο εγείρει έντονες επαναστατικές τάσεις και διάθεση για να απελευθερωθείς από καταστάσεις που πιθανά σε βαραίνουν, πρόσεξε όμως γιατί χάνοντας τη λογική θα χάσεις και το μέτρο.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ενταχθείς σε ομάδες και να συναναστραφείς φιλικά σου πρόσωπα, καθώς έχεις την ανάγκη της αποδοχής των ιδεών και των προτάσεών σου. Προσοχή γιατί στην ανάγκη σου να πείσεις τους γύρω σου μπορεί να γίνεις εριστικός. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για αυτοπροβολή σε επαγγελματικό επίπεδο και σε αναγνώριση στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και αφήνεσαι σε ταξίδια πνευματικά και πραγματικά που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Οι επαφές με το εξωτερικό μπορεί να πρωταγωνιστήσουν αυτή την περίοδο, καθώς και να πραγματοποιήσεις ταξίδια που πάντα ονειρευόσουν. Προσπάθησε μόνο στην καθημερινή ζωή και στις τρέχουσες υποχρεώσεις να είσαι συγκεντρωμένος, καθώς πιθανή αμέλεια και αφέλεια να σου κοστίσουν.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού εντείνει ζητήματα με το στενό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να ολοκληρώσεις κύκλους σχέσεων με σημαντικά μέχρι τώρα πρόσωπα, αυτό όμως θα γίνει κάτω από έντονες συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα και αποκαλύψεις που πιθανά να δρομολογήσουν έντονες αντιπαραθέσεις, κράτησε χαμηλούς τόνους. Νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν που θα επηρεάσουν καταλυτικά τον επαγγελματικό τομέα.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καριέρα σου, καθώς αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να εξελιχθείς και να αναγνωριστείς στον επαγγελματικό σου περίγυρο. Προσοχή μόνο γιατί η διάθεση επιβολής μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και η διάθεσή σου εκτοξεύεται στα ύψη. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστούν αυτή την εποχή, απόλαυσε τις στιγμές και εμπιστεύσου τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και γίνεται έντονη η εσωστρέφεια και η διάθεση να παρατηρήσεις τι συμβαίνει γύρω σου παρά να εκφράσεις την άποψή σου. Συζητήσεις και συναλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικό επίπεδο, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Η καχυποψία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου, να το θυμάσαι!

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, αλλά και ζητήματα προσωπικών σχέσεων που πιθανά σου δημιουργούν ανασφάλειες. Οι εντάσεις δεν αποκλείεται να λείψουν, καθώς ανατρεπτικά γεγονότα και νέες γνωριμίες μπορεί να προκαλέσουν αναταραχές. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την διάθεσή σου για να κάνεις βήματα προς το μέλλον αφήνοντας πίσω εμμονές και ανασφάλειες, όμως η ένταση είναι στα ύψη και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο ενισχύει το θετικό κλίμα και την αισιοδοξία βελτιώνοντας καταλυτικά το κέφι σου. Σπουδές, σεμινάρια, νομικά θέματα και οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον σου ελκύουν την προσοχή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα εντείνει την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να δημιουργήσουν ασφυκτικό πλαίσιο στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και είναι η καλύτερη εποχή για να μπεις σε συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες ή την επέκταση αυτών που ήδη έχεις. Σημαντικό είναι για εσένα να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όμως αυτό πιθανά να σε οδηγήσει στο να μην εκφράσεις την άποψή σου, δεν βοηθά να ικανοποιήσεις και τα δικά σου θέλω.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να ολοκληρώσεις κύκλους και πορείες σχέσεων και καταστάσεων, θέλοντας να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τον εκνευρισμό και τη διάθεση για αντιπαραθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα έρθουν στην επιφάνεια και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις και απομακρύνσεις.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές διευθετήσεις, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές προσπάθειες που σε ιντριγκάρουν. Ένταση και καχυποψία μπορεί να επικρατήσει στην ερωτική σου ζωή, λόγω έντονων ανασφαλειών. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και αυξάνεται κατακόρυφα η γοητεία σου, το ερωτικό παιχνίδι γίνεται εντονότερο από ποτέ και είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία, καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις σε ότι αφορά αγγαρείες και υποχρεώσεις που επιφορτίζεσαι, όμως η γρήγορη σκέψη και η άμεση αντίληψη που σε διακρίνει βρίσκουν τις κατάλληλες διεξόδους. Προσοχή στην επικριτικότητα και στην γκρίνια που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις του παρελθόντος, φόβους και ανασφάλειες καλά κρυμμένους μέχρι τώρα που έρχονται στην επιφάνεια, σε ότι αφορά τη δουλειά και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Η διάθεση να κλείσεις ζητήματα είναι χαρακτηριστική, χαρακτηριστική όμως είναι και η ένταση που επικρατεί και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα ή ανατροπές σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς με λογική και σύνεση.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και εντείνεται η ανάγκη να υπάρχει ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να κυριεύσει τη σκέψη σου. Πρόσεχε μόνο μην είσαι υποχωρητικός σε ότι αφορά τα θέλω σου, γιατί αργά ή γρήγορα θα αντιδράσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και η ανάγκη προσφορά και υπηρεσίας είναι κυρίαρχη. Ικανοποιείσαι πλήρως με το είσαι άψογος στην εργασία και σε καθημερινές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και κάνει πιο έντονη τη διάθεσή σου να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, καθώς η ανάγκη για να τραβήξεις την προσοχή είναι εμφανής. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υποκειμενισμό, εγωκεντρισμό και αμετροέπεια στον λόγο που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Η δραστηριοποίηση σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, συλλογικές και δημιουργικές δράσεις και προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα ή αντιπαραθέσεις που να προκαλέσουν συγκρούσεις, καθώς η ένταση είναι στα ύψη. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί ένταση και σε επίπεδο εργασία με αιφνίδιες αλλαγές πιθανά να ταλαιπωρούν το πρόγραμμά σου και να αυξάνουν τον εκνευρισμό.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονη γκρίνια και άγχος. Καλό είναι να μπει στο καθημερινό πρόγραμμα άσκηση για να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και η ερωτική σου ζωή ανθίζει το επόμενο διάστημα, αφού δεν χάνεις ευκαιρία να φλερτάρεις με το ταίρι ή πιθανές νέες γνωριμίες και να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 εντείνοντας την επικοινωνία με την οικογένεια και μπαίνεις στη διαδικασία συζητήσεων για να βρεθούν λύσεις σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η διάθεση για να ακούσεις τον καθένα μπορεί να οδηγήσει στο να οικειοποιηθείς τα προβλήματά του και να επιφορτίσεις την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να υπάρχουν και καλείσαι να κλείσεις κύκλους σχέσεων ή καταστάσεων κάτω από έντονες συνθήκες, καθώς η νευρικότητα είναι στα ύψη. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές τάσεις ανεξαρτησίας που θα φέρει απομάκρυνση.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι, καθώς η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία απογειώνονται. Λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από το περιβάλλον σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τον προσωπικό σου χώρο και στο πώς να τον διαμορφώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να απολαμβάνεις ρομαντικές βραδιές με το ταίρι σου. Προσοχή σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και κυριαρχεί η διάθεση για επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους). Σημαντικό είναι να βρεθείς μαζί τους και να κάνεις χαλαρές συζητήσεις. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να σε απασχολήσουν, καθώς μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου και να προωθήσεις τις καλύτερες δυνατές συναλλαγές για εσένα.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να κλείσεις θέματα σε σχέση με το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα, όπως και ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό και επαφές που πιθανά έχεις εκεί. Πρόσεχε γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο εγείρει και θέματα στο οικογενειακό πεδίο, πρόσεξε μόνο γιατί οι συγκρούσεις προβλέπονται σφοδρές και το αποτέλεσμα θα είναι να απομακρυνθούν σημαντικά πρόσωπα αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο εντείνει την ευαισθησία και την διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, να νιώσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του περιβάλλοντός σου. Η αναπόληση αναμνήσεων σε ωθεί σε εσωστρέφεια. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και βάζεις στο πρόγραμμά σου κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, καθώς θέλεις να παίξεις και να γοητεύσεις, προσοχή μόνο γιατί μπορεί να μπεις σε παράλληλες καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπελάδες.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 17.04 και η σκέψη σου επικεντρώνεται σε οικονομικής φύσεως ζητήματα και στο πως θα δρομολογήσεις συζητήσεις και σχέδια για να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου ή να υπάρξουν νέοι πόροι εισοδήματος. Η επιμονή και η υπομονή σου μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο, απέφυγε μόνο την έντονη αδιαλλαξία γιατί είναι αυτή που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις όποιες συναλλαγές σου.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, σε ότι αφορά κληρονομιές και επιχειρηματικές κινήσεις ή εκκρεμείς λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Η νευρικότητα είναι έντονη και δεν αποκλείεται αν δεν την χειραγωγήσεις να δημιουργήσει συγκρούσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα ή ξαφνικές γνωριμίες που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο κοντινό σου περιβάλλον.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και η έντονη κοινωνικότητά σου είναι ξεκάθαρη. Μετακινήσεις επαγγελματικές, εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακά ζητήματα δείχνουν να σε απασχολούν, πρόσεξε μόνο την κυκλοθυμία σου για να μην προκληθούν εντάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, γι’ αυτό χαλαρές βραδιές με παρέες, ρομαντικά γεύματα με το ταίρι σου και έντονο πάθος κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 15-22.4.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, δραση, νέα, προσφορες, αμετροέπεια, τραπεζες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, εφορια, ζηλια, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, πλαισιο, προγραμμα, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αμετροέπεια, αψογος, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γοητεια, διαστημα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξελιξη, επικοινωνια, εποχη, εριστικος, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδια, ηλιος, υπομονη, θετικο, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαθη, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, ομαδα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, σχεδια, ταξιδια, ταση, φοβος, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δωσεις, ιδιαιτερα, ομαδες, παιχνιδι, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα