Τί προβλέπουν τα άστρα από 8-14.1.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας απο το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Έντονη εβδομάδα για εσένα Κριέ, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω ενισχύεται με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο και όλα τα φώτα πέφτουν στην επαγγελματική σου ζωή και στην κοινωνική σου εικόνα. Η έντονη επαγγελματικότητα και η μεθοδικότητα που σου «χαρίζει» η συγκεκριμένη πολυαστρία θα είναι μοναδική ευκαιρία για εσένα να αναπτύξεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να αλλάξεις την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο,

πάντα όμως κάτω από τις επιταγές του Κρόνου.

Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων στον επαγγελματικό χώρο και η σκέψη σου βρίσκεται σε εγρήγορση για το πως θα ανελιχθείς στην ιεραρχία. Τα επαγγελματικά σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, με πιθανό αποτέλεσμα να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις και προστριβές με τον σύντροφό σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν γνωριμίες μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος, που δεν θα αλλάξει μόνο το στάτους της προσωπικής σου ζωής αλλά θα είναι και χέρι βοηθείας στα όποια σχέδια σου.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 επηρεάζει έντονα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και δίνει μεθοδικό και υπεύθυνο λόγο και σκέψη. Προσοχή όμως, σε τάσεις μελαγχολίας και έντονης αυτοκριτικής που σε κάνουν εσωστρεφή, κάτι που σε ωθήσει στο να εκφραστείς σκληρότερα από ότι θα έπρεπε κάποιες φορές.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιό σου την ίδια μέρα, επηρεάζει στον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο και είναι πιθανό να φέρει έντονες ανατροπές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν δείχνεις διατεθειμένος να ανεχτείς συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν ή περιοριστικές τάσεις από τον σύντροφό σου. Ξαφνικές γνωριμίες έρχονται να αναστατώσουν την ζωή, εσένα που είσαι μόνος, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός γιατί όσο ξαφνικά ήρθαν, τόσο ξαφνικά μπορεί να φύγουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία της ζωής σου μπαίνει στο στόχαστρο αγαπημένε Ταύρε και ναι, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς τόσο με την πνευματική σου εξέλιξη και την διεύρυνση των γνώσεών σου, όσο και με ταξίδια που ήθελες πάντα να κάνεις και τώρα είναι χρυσή περίοδος. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να αναζητήσεις γνώση και περιπέτεια, κάτι που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σε βάζει πιο έντονα στην διαδικασία φιλοσοφικών και πνευματικών αναζητήσεων, βάζοντάς σε σέ συζητήσεις για σπουδές και επιμορφωτικά σεμινάρια που θα σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα. Συζητήσεις για νομικά θέματα που μπορεί να έχεις είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στο πως θα εκφραστείς, γιατί η όποια επιπολαιότητά σου και βιαστική σκέψη μπορεί να έχει κόστος.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 σε βάζει στην διαδικασία να εκφραστείς με υπευθυνότητα και μεθοδική σκέψη σε όποια παρέα και αν βρεθείς, να οργανώσεις με άκρα λεπτομέρεια και σοβαρότητα σπουδές ή ταξίδια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις, καλό όμως είναι να προσέξεις γιατί μπορεί να εκδηλώσεις φανατισμό και αυτό να ενοχλήσει. Προσοχή επίσης στον τρόπο που εκφράζεσαι στον σύντροφο ή σε νέα γνωριμία γιατί η απολυτότητα και η αυστηρότητα μπορεί να κοστίσει.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα είναι πιθανό να φέρει ανατροπές στα όποια σχέδιά σου και η νευρικότητα να είναι έντονη. Είναι πιθανό περιστατικά του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει να αναφερθούν εκ νέου στον σύντροφό σου και να χαλάσει το ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα μεταξύ σας. Ξαφνικές επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές και καλό θα είναι να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς τι σε οδήγησε μακριά από αυτές, πριν πάρεις τις όποιες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι αλήθεια ότι παλεύεις με την εσωστρέφεια, τις προσωπικές σου ανασφάλειες και τα ενοχικά σύνδρομά που σε διακατέχουν φίλε Δίδυμε και είναι πια έντονη η πρόκληση για εσένα να μετατρέψεις σε πάθος και μαγνητισμό αυτό το έντονο ψυχικό δυναμικό για να μην εκραγείς σαν ηφαίστειο. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω στον όγδοο οίκο σου φέρνει στην επιφάνεια όλα αυτά που σε φοβίζουν μέσα σου και στους γύρω σου, κυρίως στις ερωτικές σου σχέσεις. Εξαιρετικά μπορεί να δράσεις βέβαια σε οικονομικές συνεργασίες ή υποχρεώσεις προς τρίτους και να δρομολογήσεις με τον πλέον ωφέλιμο τρόπο για εσένα την όποια συμφωνία.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 ενισχύει την εσωστρέφεια, την παρατηρητικότητα και την μοναχικότητα που νιώθεις τον τελευταίο καιρό και σε βάζει σε διαδικασία μπεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως με τράπεζες ή με συνεργάτες. Η καχυποψία που εκδηλώνεις στην ερωτική σου ζωή είναι έντονη και αυτό μπορεί να στοιχίσει στην σχέση σου την ηρεμία. Είναι αρκετό να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα, αποφεύγοντας τις εντάσεις, γεμίζοντας με πάθος και επιθυμία τις προσωπικές σου στιγμές.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 σου «αφαιρεί» για λίγο την εκφραστικότητα, που είναι δύσκολη ούτως ή άλλως αυτόν τον καιρό, και σε αναγκάζει να στραφείς μέσα σου, για να δεις τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου και να απελευθερωθείς από κολλήματα, εμμονές και απωθημένα του παρελθόντος. Μπορεί να γίνεις πολύ σκληρός με τους γύρω σου, μα πάνω από όλα με τον εαυτό σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι διαλλακτικός και να αναγνωρίζεις τόσο σε εσένα, όσο και στους υπόλοιπους τα ανθρώπινα λάθη.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα είναι πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών αλλά και στις ερωτικές σου σχέσεις και οι εκρήξεις μπορεί να είναι πολλαπλές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία ανατροπές και αποκαλύψεις, γιατί όλα αυτά «βοηθούν» στο να γίνεις ωριμότερος. Προσοχή γιατί το μπουρλότο που μπορεί να βάλεις στην σχέση σου είναι απίστευτου μεγέθους. Όσο για εσένα που είσαι μόνος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εποχή, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω δεν σου αφήνει περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό και επικεντρώνεσαι στο να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να αφήσεις τις εξουσιαστικές τάσεις κατά μέρος και να προσπαθήσεις να χτίσεις τις σχέσεις σου σε σταθερές βάσεις.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σηματοδοτεί την αρχή μίας έντονης περιόδου συζητήσεων τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις συνεργασίες σου. Έχεις την διάθεση να ακούσεις, να κατανοήσεις τις ανάγκες των άλλων, να είσαι διαλλακτικός και συμβιβαστικός για να προχωρήσεις παρακάτω. Μην αφήσεις όμως τις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν, καθώς θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα εκδηλώσεις έντονο θυμό… πρώτα με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά τι θέλεις από την σχέση σου αλλά και τους συνεργάτες. Η λογική και η σωφροσύνη είναι κύρια χαρακτηριστικά, μαζί είναι όμως και η απολυτότητα με την σκληρή αυτοκριτική – κριτική. Θέλει να δείξεις προσοχή στο πως θα εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί είναι αλήθεια ότι μπορεί να γίνεις πολύ σκληρός.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα, επηρεάζει στον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, και είναι πιθανό να φέρει ανατροπές στο ευρύτερο φάσμα των σχέσεων σου, προσωπικών και επαγγελματικών. Προσοχή στο πως θα διαχειριστείς καταστάσεις στην δουλειά που θα μπορεί να σε εξοργίσουν. Προσοχή χρειάζεται και με τον σύντροφό σου, καθώς η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να ταρακουνήσει συθέμελα την σχέση σου και οι εκρήξεις να είναι έντονες. Νέες ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσω συνεργασιών και επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα φέρουν την απόλυτη ανατροπή στην ερωτική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και η εργασία έχουν καταλάβει τον χώρο και γι’ αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω, στον έκτο οίκο σου, δεν σου αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με άλλους τομείς της ζωής σου. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο ενισχύει τις συζητήσεις στην εργασία και είναι εξαιρετική ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με συναδέλφους και να οριστικοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να είχες. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σηματοδοτεί την απαρχή συζητήσεων στην δουλειά με σκοπό να βρεθούν λύσεις και να δρομολογηθούν υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν. Προσοχή στην έντονη τάση για επικριτικότητα γιατί είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να δώσεις λύσεις και να συζητήσεις για θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους σου και όχι για να κάνεις παρατηρήσεις.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 σε βάζει σε διαδικασία εσωστρέφειας, μπορεί και να νιώσεις αίσθημα κατωτερότητας, το βέβαιο όμως είναι ότι θα σου δώσει ορθολογισμό και υπεύθυνη σκέψη και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι προκύψει στον εργασιακό τομέα. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός και αυτό θα δημιουργήσει τριβές.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα είναι πιθανό να φέρει τα ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα κληθείς να διεκπεραιώσεις. Πρόσεχε μόνο γιατί η τόση εργατικότητα σε οδηγεί στο να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριβές στην σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα είναι έρωτας και δημιουργικότητα και αυτήν την εβδομάδα φίλε Παρθένε για εσένα, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε κάνει άκρως ερωτικό, δημιουργικό και εκδηλωτικό. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε κάνει να εκφραστείς υπερβολικά και να εκδηλώσεις έντονο εγωισμό, κάτι που μπορεί να κουράσει και να δυσανασχετήσει τόσο τους γύρω σου, όσο και τον σύντροφό σου. Καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τις πομπώδεις εκφράσεις και τον εγωισμό και δείξεις όλο σου το συναίσθημα και την καλλιτεχνική σου φύση.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων με τον σύντροφο ή και με πρόσωπα που θέλεις να σε βοηθήσουν στο να αναδείξεις τις δημιουργικές σου δραστηριότητες, θα πρέπει όμως να έχεις κατά νου ότι μπορεί να έχεις την τάση να προβάλεις τον εαυτό σου πέραν του φυσιολογικού και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση με τον σύντροφο αλλά και με άλλους, καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις. Δείξε το συναισθηματισμό σου που είναι έντονος, την παιδικότητά σου που γοητεύει και παραμέρισε τον όποιο εγωκεντρισμό.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 σε βάζει στην διαδικασία να σκέφτεσαι περισσότερο και να εκφράζεσαι με δομημένο και λογικό τρόπο. Είναι πιθανό να μπεις σε εσωστρέφεια και να εκδηλώσεις μελαγχολία, κάτι που εκδηλώνεται από την σκληρή αυτοκριτική που μπορεί να κάνεις. Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός και με το ταίρι σου και αυτό να χαλάσει τις μοναδικές στιγμές που περνάτε αυτή την εποχή. Μην αφήνεις δυσάρεστες σκέψεις να χαλούν την ατμόσφαιρα.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές στις δημιουργικές σου δραστηριότητες και αυτό να σε αναστατώσει. Δεν αποκλείονται οι εντάσεις με τον σύντροφό σου, λόγω ζήλειας και έντονης τάσης ελέγχου που μπορεί να εκδηλώσεις. Νέοι ανατρεπτικοί έρωτες μπορεί να προκύψουν και να φέρουν αναταραχή σε εσένα που είσαι μόνο, η ένταση όμως θα είναι μεγάλη και το πάθος εκρηκτικό.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτή την εβδομάδα για εσένα φίλε Ζυγέ, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω, τον τέταρτο οίκο σου, δίνει τον ρυθμό στην ζωή σου, ανοίγοντας οικογενειακά θέματα που απαιτούν την προσοχή σου. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων και είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και αντεγκλήσεις που καλό θα ήταν να αποφευχθούν.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 ανοίγει ένα κύκλο συζητήσεων και συνεννοήσεων με μέλη της οικογένειάς σου, για θέματα που απασχολούν και απαιτούν λύσεις. Είναι βέβαιο ότι θα δείξεις την ανάλογη ευαισθησία για ότι και αν σου ζητηθεί, καλό είναι όμως να μην μπεις στην διαδικασία να οικειοποιηθείς ότι ακούς γιατί η ένταση και η κυκλοθυμία που θα νιώσεις θα είναι μεγάλες και αυτό θα σε καταβάλλει ψυχολογικά. Εντάσεις και συγκρούσεις καλό θα ήταν να αποφευχθούν, όπως καλό θα ήταν επίσης να μην μεταφέρεις προβλήματα των οικείων σου στην σχέση σου γιατί φορτίζεις την ατμόσφαιρα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, και σε βάζει στην διαδικασία να αφήσεις την έντονη συναισθηματικότητα στην άκρη και να δεις τις καταστάσεις με λογική και σοβαρότητα. Είναι πιθανό να χαθεί το μέτρο και να γίνεις σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου, κάτι που θα φέρει αναστάτωση στους γύρω σου. Προσπάθησε να μην χαθεί το συναίσθημα μέσα στην απολυτότητα και στην σκληρότητα που μπορεί να δώσει ο Κρόνος.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα, επηρεάζει στον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνει ανατροπές και ξαφνικές καταστάσεις που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να δημιουργηθούν έντονες προστριβές με την οικογένεια αλλά και με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση με σύνεση, χωρίς εκρήξεις. Για εσένα που είσαι μόνος, δεν αποκλείονται οι νέες ξαφνικές γνωριμίες μέσω οικείων φίλων, η ένταση είναι όμως μεγάλη και η αντιδραστικότητα από την πλευρά σου επίσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι στο φόρτε της και διανύεις μία από τις πιο έντονα κοινωνικές εποχές αγαπημένε Σκορπιέ, αφού η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε κάνει έντονα εξωστρεφή και θέλεις συνεχώς να γνωρίζεις κόσμο και να ανταλλάσεις απόψεις σε συζητήσεις. Η σύνοδος Άρη – Δία στο ζώδιό σου μπορεί να ανεβάσει την ένταση κατακόρυφα, γι’ αυτό καλό θα είναι να διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία και μέτρο την όποια κατάσταση. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω εντείνει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σου και εντυπωσιάζεις με τις ιδέες και το σκεπτικό σου.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σε βάζει σε διαδικασία να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, κάτι που εκτιμούν όσοι σε γνωρίζουν αλλά κυρίως το στενό σου περιβάλλον που δεν χάνει ευκαιρία να απευθυνθεί σε εσένα, εμπιστευόμενο την κρίση σου και την αντίληψή σου. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις, internet είναι πιθανό να μπουν στην επαγγελματική σου ζωή και να προκύψουν νέες ευκαιρίες. Κοντινά ταξίδια είναι επίσης πιθανά που θα ανανεώσουν τόσο εσένα, όσο και την σχέση σου, δίνοντας νέα πνοή μακριά από τα τετριμμένα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 μπορεί να σε κάνει σκληρό και απόλυτο στις απόψεις σου και αυτό είναι κάτι που θα αιφνιδιάσει τους γύρω σου. Κράτα την λογική και την ωριμότητα σκέψης που σου «δίνει» και άφησε στην άκρη απολυτότητα και σκληρότητα, καθώς δεν θα λειτουργήσουν θετικά στις σχέσεις σου εν γένει αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Μην γίνεσαι αυστηρός με εσένα και με τους γύρω σου.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές και γεγονότα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τρόπο σκέψεις ή θα σου χαλάσουν τα σχέδια. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία ότι και αν προκύψει. Συναισθηματικά, η νευρικότητα που σε διακατέχει φορτίζει έντονα το κλίμα με τον σύντροφό σου και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει εκρήξεις, αν δεν προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο. Εσύ που είσαι μόνος, ξαφνικοί έρωτες έρχονται στο προσκήνιο και ταράζουν τα νερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια είναι σημαντικότατη και αυτήν την εβδομάδα για εσένα, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα μέσω των υλικών αγαθών και την σύνδεση της προσωπικής σου αξίας με την αντίστοιχη οικονομική κατάσταση που υπάρχει. Ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο κάνει την είσοδό του και ανοίγει μία περίοδο συζητήσεων, όσον αφορά την αύξηση του εισοδήματός σου, αλλά και την κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών από τους γύρω σου και κυρίως τον σύντροφό σου.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σε ωθεί στο να εκφράσεις τις απαιτήσεις σου και να προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις ότι μπορείς καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε συναισθηματικό, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να εκφράσεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Η υπομονή σου στο να επιτύχεις αυτά που θέλεις είναι δεδομένη, πιθανή είναι όμως και η απόλυτη σκέψη και η ισχυρογνωμοσύνη που μπορεί να ενοχλήσει του γύρω σου, αλλά και το ταίρι σου.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 σε ωθεί σε άκρως ρεαλιστικά αλλά και αυστηρή σκέψη και αυτό μπορεί να έχει συνέπεια τόσο την δική σου εσωστρέφεια, αλλά και τάσεις για αισθήματα κατωτερότητας που εκδηλώνονται με σκληρότητα και μπορεί να ειπωθούν πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Πρόσεξε γιατί η επικριτική σου στάση θα ενοχλήσει τον σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει προστριβές.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα που θα σε αναστατώσουν και θα έχεις έντονες εκρήξεις, λόγω της ανασφάλειας που νιώθεις. Σε προσωπικό επίπεδο, καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολήσουν και πιθανά να έχεις την τάση να εκτονωθείς στον σύντροφό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον αυτοέλεγχο. Επιστροφές από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσουν προβλέπονται για εσένα που είσαι μόνος, εκδηλώνοντας έντονη ανασφάλεια αλλά και νευρικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιό σου σε κάνει για μία ακόμα εβδομάδα τον πρωταγωνιστή αγαπημένε Αιγόκερε, καθώς η δυναμικότητα, το έντονο προσωπικό σου στίγμα και η θετικότητα που εκφράζεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου εντείνει το όλο κλίμα και σε βάζει σε διαδικασία να εκφράσεις θέλω και ανάγκες στην σχέση και στους συνεργάτες σου. Συζητήσεις για συνεργασίες και πρωτοβουλίες είναι πιθανές.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου ακόμα πιο έντονα στο να προβάλλεις τον εαυτό σου, θέλοντας να γίνεις το επίκεντρο όλων και να εισπράξεις την αποδοχή του περιβάλλοντός σου. Καλό θα είναι όμως να είσαι προσεκτικός, γιατί οι εγωιστικές και απόλυτες τάσεις που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια και προστριβές τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις συνεργασίες σου. Μην χάνεις το μέτρο και γίνεσαι ισχυρογνώμον και εγωκεντρικός γιατί δεν θα επιτύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 13.01 επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, και σε κάνει πιο ορθολογιστή από ποτέ. Αυτό όμως μπορεί να μετατραπεί σε σκληρότητα και επικριτικότητα τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου και αν δεν προσπαθήσεις να έχεις μέτρο, να είσαι βέβαιος ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα, επηρεάζει στον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνει ανατροπές και ξαφνικές ανακατατάξεις πιθανά σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ανεβάσουν την ένταση και τον εκνευρισμό. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο γιατί η επαναστατική σου διάθεση θα σε οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να ξεσπάσεις στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος, δεν είναι απίθανες ξαφνικές γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε δονήσουν για τα καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται σε ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα φίλε Υδροχόε που σε κάνει έντονα ευσυγκίνητο, συναισθηματικό και μοναχικό, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις από το παρελθόν που σε πλήγωσαν και ανακαλύπτεις ότι ακόμα σε στενοχωρούν κάποιες από αυτές. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο εντείνει την εσωστρέφεια αλλά και τα ταξίδια του μυαλού, αφού δεν είναι εύκολο για εσένα να συγκεντρωθείς στην στείρα πραγματικότητα.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σε ωθεί στο να στραφείς μέσα σου και να δεις τα άδυτα του εαυτού σου. Αυτό όμως σε βάζει σε μία άλλη διάσταση και δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τρέχοντα καθημερινά θέματα, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει. Η ενασχόληση με την τέχνη, την ψυχολογία και τον εσωτερισμό είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε βγάλει από τις βυθισμένες σκέψεις και να ιάνεις τις πληγές σου, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πλήγωσε.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 σε βάζει σε απαισιόδοξες σκέψεις και η θλίψη με την μελαγχολία είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι πιθανό να γίνεις σκληρός πρώτα με τον εαυτό σου και μετέπειτα με τους γύρω σου, εκτονώνοντας όλα σου τα απωθημένα και τους φόβους που έρχονται στο νου σου από στενόχωρες καταστάσεις. Χρησιμοποίησε την λογική του Κρόνου και την ευαισθησία που σε διακατέχει για να ισορροπήσεις και όχι να ξεφύγεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει αιφνιδιαστικά ανατροπές και εκρήξεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, κάτι που σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό. Προσοχή γιατί είναι πιθανό να μεταφέρεις στην σχέση σου όλη αυτή την ενέργεια και να δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς να υπάρχουν λόγοι. Εσύ που είσαι μόνος, να μην εκπλαγείς αν δεις πρόσωπα από το παρελθόν να επιστρέφουν και να σου ζητούν να μπουν και πάλι στην ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Όλα κινούνται γύρω από το φιλικό σου περιβάλλον και την ανάγκη που έχεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους, καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω στον ενδέκατο οίκο σου τονίζει την εξέλιξη σου μέσω των φιλικών σου σχέσεων. Στόχοι και όνειρα που θέλεις να επιτύχεις στην ζωή σου επαναπροσδιορίζονται και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο τονίζει ακόμα πιο έντονα την εξωστρέφεια που σε διακρίνει, την ευφάνταστες ιδέες και την επαναστατικότητά σου.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 11.01 σε βάζει στην διαδικασία να εκφράσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, δείχνοντας την υψηλή αντίληψή σου και την πρωτοποριακή σου σκέψη. Αυτό κάνει τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντός να ενδιαφερθούν και να αποφασίσουν να είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μόνο σε τάσεις απαξίωσης και σνομπισμού που μπορεί να εκφράσεις σε άτομα που δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά που πιστεύεις.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.01 βάζει λογική στην πρωτοτυπία και η ορθολογική σου σκέψη κυριαρχεί. Βέβαια εμφανίζονται και τάσεις απολυτότητας και σκληρότητας, καθώς βαθιά μέσα σου δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει απαισιόδοξο. Προσοχή γιατί η σκληρή σου στάση μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους γύρω σου. Άφησε στην άκρη την αυτοκριτική και την κριτική στους φίλους σου και δόμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους σου.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικά οικονομικά θέματα που θα επηρεάσουν έντονα την διάθεσή σου και δεν είναι απίθανο να ξεσπάσεις τόσο στον σύντροφο, όσο και σε φίλους που να είσαι βέβαιος θα δυσαρεστηθούν. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο και να αντιμετωπίσεις με ψύχραιμη σκέψη την όποια κατάσταση. Οι εντάσεις με τον σύντροφο μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνος, έσω έτοιμος για ξαφνικές γνωριμίες που θα σε γεμίσουν νευρικότητα αλλά και ανασφάλεια.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 8-14.1.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επηρεάζει, καιρος, νέα, τραπεζες, βασεις, σωφροσύνη, εκκρεμότητες, θλίψη, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, κοινωνικη συμφωνια, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, θλίψη, γνωση, δουλεια, εργασια, ηφαιστειο, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, φυσικη, ψυχολογια, αυξηση, απωθημενα, ατμοσφαιρα, βρισκεις, βρισκεται, γεγονοτα, γινεσαι, γνωριμια, δειξε, δειτε, δικη, δωσει, δυναμικο, ευχαριστο, εγρηγορση, εγωκεντρικος, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, εποχες, επρεπε, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ιδιο, υπομονη, ηρεμια, εικονα, οικο, καχυποψια, κυρια, κλιμα, κρονος, λαθη, λογο, μακρια, μοιρα, μπορεις, μυαλο, μυστικα, παντα, ογδοο, οικογενεια, ωριμοτητα, ωφελιμο, παθος, περιβαλλον, πνοη, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, σκεφτεσαι, σκεψεις, στιγμα, σχεδια, σωφροσύνη, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, υψηλη, φιλε, φυση, χερι, χατζηβασιλειου, χρυση, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, αυστηρος, ασφαλεια, δωσεις, ερωτες, γνωσεις, νιωθεις, πληγες, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα