Τι προβλέπουν τα άστρα από 4-10.11.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που θα

διαχειριστείς προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις ανασφάλειες, απωθημένα και κατώτερα ένστικτα να κυριαρχήσουν καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε ατέρμονες συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φρόντισε να απεγκλωβιστείς από εγωκεντρικές τάσεις, διάθεση ελέγχου και χειρισμού των άλλων και ανταγωνιστικές διαθέσεις για να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ωριμότητα, λογική, διαίσθηση και κατανόηση των άλλων θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση των ζητημάτων που θέλεις και μπορούν να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο η σχέση σταθεροποιείται, οι ανασφάλειες μαλακώνουν και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου βάζοντας γερά θεμέλια στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις κινήσεις σου στη δουλειά. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις νευρικότητα και διάθεσης επιβολής και εξουσίας προς το συναδελφικό περίγυρο γιατί είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα, ψυχραιμία και να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς δεν αποκλείεται διαφορετικά να οδηγηθείς στα άκρα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διαίσθησή σου είναι στα ύψη, ο ρεαλισμός και η αυτοπεποίθησή παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου και όλα αυτά μαζί μπορούν να δώσουν σημαντικά βήματα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βάζεις με ωριμότητα και κατανόηση γερά θεμέλια σε συνεργασίες και δείχνεις με αμεσότητα και δυναμισμό συναισθήματα και ευαισθησίες στο ταίρι σου δημιουργώντας μοναδικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες γνωριμίες, καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς γιατί μπορούν να αποδώσουν σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση στην ερωτική σου ζωή και δημιουργώντας συνθήκες σύγκρουσης με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που ταλανίζουν. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό και να μετουσιώσεις την ενέργεια αυτή σε πάθος που θα δημιουργήσει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση μαζί του ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει λόγω της επιθυμίας να επιβληθείς και να χειριστείς τους άλλους κατά το δοκούν.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις ζητήματα στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθώς έχεις την ωριμότητα, τη λογική, το δυναμισμό, την διαίσθηση και την κατανόηση για να αντιμετωπίσεις τις όποιες προκλήσεις υπάρχουν. Γεγονός είναι επίσης ότι είναι ιδιαίτερα βοηθητικές οι συνθήκες για την επίλυση ζητημάτων με συναδέλφους που μπορεί να σε απασχολήσει τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να ξεπεράσεις εντάσεις που λόγω της έντονης καθημερινότητας μπορεί να είχαν προκληθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό και τη διάθεση για έντονες αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά την οικογένεια και τα οικεία σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα που να σε ενοχλούν έντονα στο οικογενειακό περιβάλλον, όμως θα πρέπει να περιορίσεις την διάθεση επιβολής και χειρισμού που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί είναι αυτή πού θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις στο οικογενειακό πεδίο. Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια μέσω της γυμναστικής, διαφορετικά η ένταση θα είναι στα ύψη και μπορείς να προκαλέσεις ιδιαίτερα προβλήματα που τελικά θα σου κοστίσουν πολύ.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχεις το δυναμισμό, την ωριμότητα, την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση να αντιληφθείς τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και τι πρέπει να κάνεις στην προσωπική σου ζωή ώστε να απογειωθεί η σχέση σου. Σε επίπεδο δημιουργικών δράσεων, έχεις την έμπνευση και τη διάθεση να πραγματώσει στα όνειρά σου και αυτό μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ιδιαίτερα συγκρουσιακό κλίμα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση ή έντονες συμπεριφορές που να σε ενοχλήσουν και να οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς μετωπικά με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Προσπάθησε ακόμα να διαχειριστείς με ψυχραιμία νευρικότητα που μπορεί να προκύψει σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και συμφωνίες σε σχέση με το διαδίκτυο καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα θέλοντας να επιβάλεις τις επιθυμίες σου λόγω πιθανών προσωπικών ανασφαλειών και φόβων.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργώντας ιδιαίτερα θετικές συνθήκες σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεσαι δίπλα σε όποιο πρόσωπο της οικογένειας χρειάζεται τη βοήθειά σου καθώς δείχνεις ωριμότητα, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα δεν σου λείπει η κατανόηση και η τρυφερότητα όταν χρειαστεί και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν. Εκμεταλλεύσου τη διαίσθηση σου σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς μπορεί να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες ακούγοντας την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση για αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης εντείνονται και αυτό μπορεί να βγει ιδιαίτερα σε οικονομικές συναλλαγές που έχεις καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλλεις όρους που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα όποια ζητήματα προκύψουν καθώς να θυμάσαι ότι το πείσμα, η αδιαλλαξία και η συγκρουσιακή διάθεση μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν και εμπόδια στην επίλυση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε σχέση με το εμπόριο και τις συναλλαγές καθώς έχεις τον δυναμισμό, την ωριμότητα και την κατανόηση να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις πιθανές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν συνεργασίες σημαντικές για σένα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν κοντινά σου πρόσωπα, η σταθερότητα που εμπνέεις θα είναι αυτή που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 04.11 ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνοντας πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις, αυτό όμως μπορεί να εκδηλωθεί σε μετωπικές συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να περιορίσεις κατώτερα ένστικτα, απωθημένα και εξουσιαστικές τάσεις γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου και να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στις σχέσεις σου. Φρόντισε να εκτονωθείς μέσω της δράσης και να επικεντρωθείς σε κινήσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου καθώς είναι αλάνθαστη. Διαφορετικά, καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για έντονες αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοήθα με σταθερούς ρυθμούς, όρους και έντονη διαίσθηση να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν και σου δημιουργούσαν μέχρι πρότινος ασφάλεια. Ευεργετικά θα λειτουργήσει και στην προσωπική σου ζωή καθώς δίνει σταθερές βάσεις στις σχέσεις σου που μαζί με την τρυφερότητα και το ρομαντισμό μπορούν να απογειώσουν το ερωτικό παιχνίδι και τον αισθησιασμό χαρίζοντας μοναδικές στιγμές για δύο σε σένα και το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και γίνονται εντονότερες από ποτέ οι ανασφάλειες και ο πόνος των πληγών παρελθόντων καταστάσεων που μπορεί να έχεις βιώσει, κάτι που σε οδηγεί στο να εκραγείς και να εκφράσεις απότομα και εριστικά καταπιεσμένη οργή στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και σε εργασιακό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί παρασκηνιακές διεργασίες μπορεί να υποπέσουν στην αντίληψή σου και να εκτοξεύσουν την νευρικότητα και τη διάθεση για έντονες αντιπαραθέσεις. Να θυμάσαι ότι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε ρήξεις που μπορεί να μην είναι συμφέρουσες στην παρούσα περίοδο για εσένα. Φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά.

Στις 08.11 ο Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων. Είναι γεγονός ότι είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η ευαισθησία και κατανόηση που μπορείς να δείξεις καθώς θα σε βοηθήσουν να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στα θέλω σου και να δώσεις την ευκαιρία στους γύρω σου να εκφράσουν τη πραγματικά τους ενδιαφέρει και τους καλύπτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ιδιαίτερα εκρηκτικό σκηνικό σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις αλλά και ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχεις και θέλεις να προωθήσεις κοινούς στόχους με αυτές. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις την τάση να επιβάλεις θέλω και απόψεις, αυτό όμως να ξέρεις ότι δεν θα γίνει δεκτό χωρίς αντίσταση από τους γύρω σου και το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα μέχρι τώρα για εσένα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους να μην επιχειρήσεις χτυπήματα κάτω από το τραπέζι σε φίλους ή πρόσωπα που συμμετέχουν μαζί σου σε κοινές δράσεις γιατί το πιθανότερο είναι να σου κοστίσει πολύ και να μην επιτυχείς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ψυχολογία σου και να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό, ώστε να αφήσεις πίσω ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η διάθεση για κατανόηση δεν φαίνεται να εμποδίζει την αντίληψή σου για το πώς πρέπει να κινηθείς καθώς δείχνεις ωριμότητα και θέλεις να προχωρήσεις μπροστά με ρεαλιστικούς όρους κάτι στο οποίο η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη σε βοηθάει σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί αρνητικό κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε έντονες συγκρούσεις σε ότι αφορά ζητήματα και στόχους που μπορεί να έχεις με ανώτερο σου. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η στάση σου καθώς το πως θα διαχειριστείς τις πιθανές εντάσεις θα είναι αυτό που θα δρομολογήσει την προσωπική σου πορεία και εξέλιξη στην καριέρα σου. Φρόντισε λοιπόν να μην μπει ςσε ανταγωνιστικές διαθέσεις και να μην αφήσεις φοβίες και απωθημένα να έρθουν στην επιφάνεια καθώς θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα βάλουν εμπόδια στις προσωπικές του επιδιώξεις.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον και να βάλεις γερά θεμέλια σε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για την εξέλιξή τους. Δεν αποκλείεται να μπεις σε οργανώσεις ή συλλόγους που το αντικείμενό τους ενδιαφέρει και να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε πρακτικό επίπεδο αλλά και δίνοντας έντονα συναισθήματα ώθηση και στήριξη σε όποιον συμμετέχουν. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να κάνεις τα κατάλληλα βήματα ώστε να επιτυχείς τα όνειρά σου καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένταση ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη σχέση σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου και να εκδηλώσεις έντονο φανατισμό και ανάγκη επιβολής των απόψεών σου. Καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις τη νευρικότητα γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκτεθειμένος λόγω της συμπεριφοράς σου χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσεις την ορθότητα των λόγων σου. Παρασκήνιο μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά επαφές στο εξωτερικό η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πώς πρέπει να κινηθείς.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχέδια που μπορεί να έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείχνεις ωριμότητα, δυναμισμό, μεθοδικότητα στη σκέψη και στη δράση και όλα αυτά μαζί εναρμονίζονται με την έντονη διαίσθηση και κατανόηση που έχεις για τις ανάγκες των γύρω σου και που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Γεγονός είναι ότι μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν σημαντικά στην καριέρα σου για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες.

ΙΧΘΥΣ
αλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στις οικονομικές τους συναλλαγές με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που αναμειγνύονται σε οικονομικά σου θέματα λόγω του γεγονότος ότι εντείνονται οι προσωπικές σου ανασφάλειες και θέλεις να επιβάλεις τις δικές σου συνθήκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε επιχειρηματικές δράσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με συνεργάτες επιδιώκοντας να χειριστείς και να κατευθύνεις κατά το δοκούν την όποια κατάσταση προκύψει, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές και θα σου κοστίσουν.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις θέματα γνώσεων, σπουδών και επαφές με το εξωτερικό που μπορούν να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η διαίσθησή σου είναι στα ύψη και μπορεί να σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο παράλληλα δεν σου λείπει η ωριμότητα η λογική και ο ρεαλισμός που θα σε οδηγήσουν με σταθερά βήματα προς θετική κατεύθυνση. Εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες και για να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με το ευρύτερο περιβάλλον σου αφού λογική και κατανόηση εναρμονίζονται μοναδικά.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 4-10.11.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ζωδια σημερα, αρης, ιχθύες, νέα, βασεις, δραση, τραπεζες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, ψυχολογια, ωθηση, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δωσει, διαδικτυο, δυναμικο, ευκαιρια, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, θετικη κατευθυνση, θυμασαι, κλιμα, ρεαλισμος, λειπει, μαζι σου, μπορεις, μυστικα, ξαδερφια, ο ηλιος, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, στα ακρα, σχεδια, ταση, τετραγωνο, φοβιες, χατζηβασιλειου, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, ιχθύες, μπροστα, ομαδες, οργη, παιχνιδι, θεματα
Τυχαία Θέματα