Τι προβλέπουν τα άστρα από 2-8.9.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Έντονη θα είναι η δραστηριότητα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις αρχές της εβδομάδας, καθώς το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, το τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

μπορεί να δημιουργήσουν περίπλοκη ατμόσφαιρα σε ότι αφορά τις εργασιακές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να δεις με ρεαλισμό πώς να κινηθείς, να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα με τους συναδέλφους σου και να μην επιτρέψεις σε υπερβολικές απαιτήσεις και εμμονές να κυριαρχήσουν. Στις 06.09 του τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει τα εχέγγυα για επιτυχημένες διεκδικήσεις σε ότι αφορά πιθανές οικονομικές απαιτήσεις που έχεις στη δουλεία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζοντας αντίστοιχες όψεις μπορεί να βοηθήσει στο να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις, όμως είσαι επιρρεπής σε υπερβολικές υποσχέσεις, αμετροέπεια σε ότι αφορά το να θέσεις στόχους. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που να μην είναι ειλικρινή μαζί σου ή αντίστοιχα εσύ με αυτούς, επηρεάζοντας σημαντικά τις εξελίξεις σε ότι αφορά τη δουλειά και την επικοινωνία με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ήλιος και Άρης σε απόλυτη σύνοδο όλη την εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσουν ασφυκτικό πρόγραμμα, προσπάθησε να δείξεις συνέπεια, όχι όμως εμμονική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο θα δημιουργήσει έντονο ερωτισμό και ενεργητικότητα όλη της εβδομάδα, παράλληλα όμως μπορεί να προκαλέσει πιθανές εντάσεις που πιθανά να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό και να αφήσεις στην άκρη αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς οι όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αυταπάτες για να μπορέσεις να απολαύσεις τον έρωτα και το συναίσθημα. Ιδιαίτερα το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει απογειωτικά για τη σχέση.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει ένταση σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου και λανθασμένες αντιλήψεις για θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις την λογική και την ωριμότητα στη σκέψη και να αποφύγεις υπερβολές και υποσχέσεις που μόνο προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο επηρεάζει όλη την εβδομάδα σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα ακίνητης περιουσίας, η ένταση όμως θα γίνει αισθητή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα εκτονώνοντας έτσι την καταπιεσμένη οργά που μπορεί να κρύβεις μέσα σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, όμως δεν αποκλείεται να μπεις και σε μία διαδικασία σπατάλης που θα στοιχίσει σε ότι αφορά τα οικονομικά σου.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να βοηθήσει στο να προχωρήσουν σημαντικά οικογενειακά ζητήματα, παράλληλα όμως τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά συμφωνίες σε σχέση με αγοραπωλησίες και μετακομίσεις, καθώς δεν αποκλείεται να λάβεις υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να δει με αντικειμενικότητα πως θα πρέπει να διαχειριστείς ότι προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο κάνει αισθητή την παρουσίας της όλη την εβδομάδα και σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και δημόσιες σχέσεις επιτυγχάνοντας σημαντικές συμφωνίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις, καθώς η ένταση με τα κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες για οικονομικά κέρδη και έντονη διασκέδαση, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές υποσχέσεις που μπορεί να λάβεις αλλά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καλό βέβαια είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί έντονα επικοινωνιακές συνθήκες, αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις είναι να μην ξεφύγεις σε πολυλογία και αμετροέπεια, ενώ μπορεί να λειτουργήσεις με ρεαλιστικούς όρους και να προχωρήσεις σε σχέδια με σταθερά βήματα μακριά από αυταπάτες που θα σου κοστίσουν ακριβά.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο όλη την εβδομάδα επικεντρώνει την ενέργειά σου σε ότι αφορά οικονομικές κινήσεις που μπορεί να υπάρξουν και πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν και να σε απασχολήσουν. Σημαντικό είναι να προσέξεις την ένταση και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκύψει γιατί μπορεί να επηρεάσει τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και το εισόδημά σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας την καλή παρέα, τον έρωτα και το πάθος, όμως παράλληλα μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές, ιδιαίτερα σε έξοδα και σπατάλες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να διατηρήσεις τη λογική σε ότι αφορά τη διαχείριση.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να οφείλονται στις ανασφάλειες που πιθανά έχεις, όμως καλά θα κάνεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στο ζώδιό σου σε ενεργοποιεί όλη την εβδομάδα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες, καθώς δεν θέλεις να χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα συγκρουσιακός και εριστικός με όποιον θεωρήσεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τις επιθυμίες σου, κάτι που θα επηρεάσει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχεις, όμως καλά θα κάνεις μην αφεθείς και να μην χάσεις το μέτρο, καθώς αυτό θα στοιχίσει σε όλα τα επίπεδα.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την δυνατότητα να προωθήσεις θέματα αλλά και να μπεις σε διαδικασία επικοινωνίας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις, καθώς δεν αποκλείεται τα κριτήρια να είναι λανθασμένα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο όλη την εβδομάδα σου δημιουργεί έντονη μοναχικότητα, καθώς έρχεται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Είναι σημαντικό να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια σε ότι αφορά την τέχνη και τον διαλογισμό, διαφορετικά η εσωστρέφεια δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ζήσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και φαντασίας με το ταίρι σου, παράλληλα οι υπερβολές δεν αποκλείονται και μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, κάτι που θα επηρεάσει έντονα την πορεία της προσωπική σου ζωής. Επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανό να προκύψουν που θα σε αναστατώσουν.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πολλαπλασιάζει την εσωστρέφεια και δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη, καλό είναι βέβαια να μην αφεθείς στη θλίψη γιατί το πιθανότερο είναι να βαλτώσεις ψυχολογικά. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα, καθώς το πιθανότερο είναι να προχωρήσεις σε λάθη και να μην υπάρξουν λύσεις σε εκκρεμούσες καταστάσεις που σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο θα κάνει έντονη την επιρροή της όλη την εβδομάδα και θα σε δραστηριοποιήσει κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ότι θεωρείς ότι είναι όνειρό σου να επιτύχεις, πρόσεξε όμως γιατί η ένταση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να είναι αισθητή και να μην επιτρέψει την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα σε εφοδιάζει με έντονη επαναστατικότητα και ανεξαρτησία, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί να μην δείχνουν ξεκάθαρα τις πραγματικές τους προθέσεις.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις. Καλό είναι βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και να μην είσαι ευκολόπιστος σε ότι ακούς. Σημαντικές αποφάσεις είναι καλό να μην παρθούν αυτό το χρονικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο αυξάνει κατακόρυφα υποχρεώσεις και ευθύνες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και αυτό διαρκεί όλη την εβδομάδα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω άγχους, καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Απέφυγε τις εντάσεις και δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες σε ότι αφορά την προβολή σου στον επαγγελματικό χώρο και πιθανές γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Πιθανές οικονομικές συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά θετικά.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σχέδια και επαγγελματικές συζητήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, όμως έντονη είναι η διάθεση υπερβολής που σε διακρίνει και μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Καλά θα κάνεις επίσης να αποφύγεις δεσμεύσεις ή να πιστέψεις σε υποσχέσεις, καθώς το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προτάσεις για ταξίδια δεν αποκλείεται να προκύψουν που καλό είναι να εκμεταλλευτείς. Σημαντικές συναντήσεις είναι πιθανές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καλό είναι όμως να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να αφεθείς στη διασκέδαση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα προμηνύει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες, αφού μπορεί να δείχνουν ιδανικές αλλά να απέχουν πολύ από αυτό που βλέπεις. Το πάθος κυριαρχεί, απόλαυσέ το.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως είναι γεγονός ότι η διάθεση να υπερβάλλεις είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Απέφυγε συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα και μείνε σε φιλοσοφικά θέματα που μπορεί να σου δώσουν περισσότερα και δεν θα εκτεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ανασφάλειες, την εσωστρέφεια, την καχυποψία και αυτό θα είναι διάχυτο όλη την εβδομάδα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την ένταση αυτή, καθώς μπορεί να επηρεάσει τόσο οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν όσο και την προσωπική σου ζωή. Μην αφήνεις τη ζήλια να κυριαρχήσει αφού το μόνο που θα προκαλέσει είναι να εκτοξεύσει τη νευρικότητα στα ύψη. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να δώσει διεξόδους σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, όμως παράλληλα εντείνει την ανάγκη ελέγχου του συντρόφου σου και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε υπερβολικό βαθμό δημιουργώντας έντονα προβλήματα. Ο ερωτισμός και το πάθος είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ανασφάλειες και χειριστικές διαθέσεις.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, καλά θα κάνεις όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε έξοδα που θα σε ταλαιπωρήσουν αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός όλη την εβδομάδα που θα είναι έντονη η επιρροή της. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε θυμώσουν, όμως αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα οδηγήσουν σε κόντρες που θα σου στοιχίσουν. Καλό είναι βέβαια και εσύ να μετριάσεις εγωιστικές τάσεις που δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι και τις 06.08 σε όψεις που σχηματίζει με Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο που θα καθορίσουν την πορεία της. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με συνεργάτες, αφού το πιθανότερο είναι να λάβεις υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα.

Από τις 06.09 μέχρι και τις 08.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εγείρει συζητήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, όμως είναι προτιμότερο να μην προβείς σε αποφασιστικά βήματα και να αποφύγεις να δεσμευτείς σε συμφωνία. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αρκέσου σε αυτό και μην επιδιώξεις να συζητήσεις κάτι παραπάνω.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 2-8.9.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα