Τι προβλέπουν τα άστρα από 18.1 έως 24.1.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Διασκεδάστε και χαρείτε, η ζωή είναι τόσο μικρή. Η Πανσέληνος στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, σας εμπνέει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να το δείξετε. Ξεχάστε τους τύπους και μην περιμένετ τον σωστό χρόνο και τόπο για να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Εκφραστείτε χωρίς να φοβάστε

τίποτα. Δεν έχει σημασία το πώς θα μιλήσετε,εκφράζοντας τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας στον αγαπημένο σας και μιλώντας με ειλικρίνεια, θα ξέρετε τι να περιμένετε. Εκδηλώστε την παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική και τολμηρή πλευρά στην αγάπη σας, σκεφτείτε και μια μικρή περιπέτεια, θα απογειώσει τον έρωτά σας. Είστε μια υπολογίσιμη δύναμη, αφήστε ελεύθερη τη ζεστή και γενναιόδωρη πλευρά σας και δεν θα χάσετε.
Είστε μόνοι; Αφήνετε πίσω όλα τα προσχήματα και οι θαυμαστές σας, σας βλέπουν σε όλη σας τη δόξα. Βρίσκετε κάποιον/α που εκτιμά την εξωστρεφή φύση σας. Συγκεντρώστε τους συναδέλφους σας σε μια έξοδο για δείπνο και θα περάσετε ευχάριστα, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Βάζετε φτερά στους στόχους σας, αποβάλλετε την απαισιοδοξία που δηλητηριάζει τα όνειρά σας. Οι επαγγελματικοί στόχοι σας είναι σταθεροί και στέρεοι και ξέρετε πώς να τους κάνετε πράξη.Χρειάζεστε βοήθεια στην εργασία σας; Σίγουρα θα την έχετε, όχι μόνο από τους συναδέλφους σας, αλλά και από τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας. Ίσως ήρθε η ώρα να πλησιάσετε περισσότερο τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας ή ίσως κάποιος στην εργασία σας, σας υπενθυμίσει ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σπίτι μου σπιτάκι μου; Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας κάνει ερημίτη, δεν θέλετε να είστε με πολύ κόσμο αλλά αναζητάτε τη ζεστή φωλιά σας. Καλέστε τους στενούς φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας για δείπνο και μια ταινία.Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να συνδεθείτε με την οικογένειά σας,είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας μέσωSkype. Σίγουρα θα νιώσετε έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα, ίσως έχετε και μια αποκάλυψη που θα σας ταρακουνήσει συναισθηματικά. Απλώς, μην το παρακάνετε, καθώς θα νιώθετε φορτισμένοι συναισθηματικά και ίσως να έχετε ανάγκη από προσωπικό χρόνο για να ανεφοδιάσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας.
Τίποτα άλλο δεν σας ηρεμεί περισσότερο παρά η γλυκιά νοσταλγία υπό το φως των κεριών και ακούγοντας χαλαρωτική μουσική. Θέλετε να πάτε υψηλότερα, να επεκταθείτε και να εξελιχθείτε, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αναζητάτε άτομα για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, ίσως παρακάμψετε την εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας, απλώς για να κάνετε κάτι διαφορετικό ή για να αποδράσετε το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να μοιραστείτε τις τολμηρές ιδέες σας με τον κόσμο και παίρνετε επευφημίες από το ακροατήριό σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, ποθείτε κάτι νέο και διασκεδαστικό. Νιώθετε ευχαρίστηση που ανοίγετε τα φτερά σας, που ξεφεύγετε από την καθημερινότητά σας. Ποιός λέει ότι είστε ζώδιο της συνήθειας και της μονοτονίας; ΟΧΙ ΤΩΡΑ!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε καλοί ομιλητές και έχετε ευγλωττία, κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Θα μπορούσατε να βγάλετε ακόμα και χρήματα, χάρη στις επικοινωνιακές σας ικανότητες και χάρη στην Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, των επικοινωνιών. Τα ευγενικά και όμορφα λόγια σας και η επικοινωνιακή σας φύση έχουν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση πλήθους ατόμων γύρω σας. Μια απλή συνομιλία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι παραγωγικό ή ακόμα μπορεί να σας φέρει μια διασκεδαστική αγάπη. Ρίξτε μια ιδέα ή διαδώστε μια πληροφορία σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο, από τον καλλιτεχνικό τομέα μέχρι την πολιτική. Απορροφάτε τις πληροφορίες σαν σφουγγάρι και όλοι θέλουν να σας ακούσουν.
Προστατεύστε την ιδιωτική σας ζωή, εκδηλώστε περισσότερο το ρομαντισμό και τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας ή απλώς στα οικεία προς εσάς πρόσωπα, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον οικείο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Δεν έχετε τη διάθεση για απλή κουβεντούλα με τον αγαπημένο σας, θέλετε να μάθετε τι κρύβει στο βάθος της ψυχής του. Εμπιστευθείτε την εσωτερική φωνή σας, μιλήστε ευθέως και με ειλικρίνεια στον αγαπημένο σας, κάνοντας σαφή και ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας και αποφύγετε να δείξετε τη σκιώδη και κτητική πλευρά σας. Σκέφτεστε σε βάθος, αναζητάτε να είστε μαζί με την αγάπη σας υπό το φως των κεριών, προσπαθείτε να ανακαλύψετε τα μυστήρια της ζωής, ίσως και κάποια μυστικά, μπορεί το πάθος που σιγοκαίει μέσα σας να σας οδηγήσει σε μια παθιασμένη και άκρως ερωτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε την παρόρμηση να ξοδέψετε μεγάλα χρηματικά ποσά, ίσως νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με την οικονομική σας κατάσταση, χάρη στην Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από την αισιοδοξία σας και την επιθυμία σας για την πολυτέλεια, ίσως σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας. Προσέξτε τις τολμηρές ενέργειές σας και τις αβέβαιες οικονομικές συμφωνίες. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να χρεώσετε την πιστωτική σας κάρτα, κάνοντας αυτή την αγορά που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας, αλλά το φεγγάρι απαιτεί να κάνετε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω. Ενώ μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο τη διασκέδαση, μην ξεχάσετε τα βασικά, όπως την πληρωμή των λογαριασμών σας, τα έξοδα για τα παιδιά σας, τον προϋπολογισμό σας και τα χρέη σας.
Ελάτε πιο κοντά στον αγαπημένο σας, κάντε συνομιλίες για το κοινό σας μέλλον, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Λαμβάνετε και δίνετε αγάπη και σεβασμό, έχετε μια πιο μειλίχια και διπλωματική στάση, κάνετε μια πραγματική προσπάθεια να κατανοήσετε τη συναισθηματική πτυχή της συμπεριφοράς του. Ίσως ακόμα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και με την κουβέντα καταλήξετε να δώσετε τα χέρια σε μια νέα συμφωνία. Έχετε την πειθαρχία που χρειάζεται για κάτι που απαιτεί συγκέντρωση, κερδίζετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας και σημειώνετε πρόοδο στην εργασία σας, διαμέσου κάποιας δημιουργικής ανταλλαγής ιδεών. Είστε εξισορροπιστές και διπλωμάτες.

ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο, και θα το καταφέρετε με το να είστε απλά ο εαυτός σας. Μην φοβάστε να εκφράσετε αυθεντικά τα συναισθήματά σας, να προωθήσετε τις μεγάλες ιδέες σας και να είστε πιο διεκδικητικοί, έχετε σύμμαχό σας την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια, διεκδικήστε αυτό που πραγματικά ανάβει τη φωτιά σας. Ίσως νιώθετε την επιθυμία να αναλάβετε ένα νέο έργο ή να προχωρήσετε με τη σχέση σας. Στην εργασία σας, σας περιμένουν τιμές και μεγαλεία. Αν οι απαιτήσεις των άλλων δυσκολεύουν την ανεξαρτησία σας, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Αν, ας πούμε, εγκαταλείψετε για λίγο την αυτονομία σας για να βοηθήσετε ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, ας γίνει έτσι.
Όλα θα εξομαλυνθούν σύντομα. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι όσον αφορά το «εγώ» σας. Διάγετε μια πιο υγιεινή ζωή! Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, δημιουργεί ευχαρίστηση στην καθημερινή σας ζωή, σας κάνει να αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να κάνετε κάτι για την ευεξία σας. Μην υποτιμάτε την επίδραση του περιβάλλοντός σας και της εργασίας σας στην ευεξία και τη ζωτικότητά σας. Τώρα είστε αποφασισμένοι να κάνετε υγιεινότερες επιλογές στην καθημερινή σας ζωή, αλλάζετε θετικά τη ρουτίνα σας, φροντίζετε τον εαυτό σας και αναζητάτε άλλους ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιους στόχους με τους δικούς σας. Συμβουλή: Αντί να τρώτε ακατάστατα γεύματα, αλλάξτε τις συνήθειές σας και θα δείτε θαύματα στην ψυχική σας ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ώρα για μια γλυκιά απόδραση από την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος στον ασαφή και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση, ίσως ακόμα νιώσετε να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Οπότε, τι θα λέγατε να αφιερώσετε το χρόνο σας για ξεκούραση και χαλάρωση; Ακόμα και αν οι άλλοι σας κάνουν μια πρόταση για διασκέδαση, απλά πείτε «όχι» προκειμένου να ηρεμήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ενώ έχετε μέσα σας συμπόνια για να δώσετε, η σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια είναι περιορισμένη. Να είστε απαιτητικοί με τη φροντίδα της ψυχής και του μυαλού σας. Αντί να νιώθετε εξαντλημένοι, προσφέροντας τη βοήθειά σας σε ένα φίλο σας που έχει ανάγκη, απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Ίσως ακόμα αγωνίζεστε να αποδώσετε στη δουλειά σας, ειδικά αν πρόκειται για ένα συγγραφικό έργο ή οποιαδήποτε πνευματική προσπάθεια.
Η Αφροδίτη στον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, σας κάνει σαγηνευτικούς, χαρισματικούς και μαγνητικούς. Σας βάζει επίσης σε μια χαρούμενη διάθεση, θέλετε να παίξετε και να φλερτάρετε, αλλά μόνο με τον εκλεκτό της καρδιάς σας. Μαγεύετε με τη σοβαρή και μετρημένη προσωπικότητά σας, γνωρίζετε κάποιον/α που αναγνωρίζει το σοβαρό και δημιουργικό μυαλό σας και την απλότητά σας. Αν είστε σε σχέση, περνάτε μαγικές στιγμές μεταξύ σας, είστε έτοιμοι να επιδοθείτε σε αισθησιακές απολαύσεις. Παραδίδεστε στη γοητεία της Αφροδίτης, η απόλυτη ειλικρίνεια είναι ένας ισχυρός παράγοντας για τη διευθέτηση των διαφορών σας. Η ζωή σας θα είναι τόσο διασκεδαστική, θα εντυπωσιάσετε με την ανοιχτή καρδιά σας και τη γενναιοδωρία σας.

ΖΥΓΟΣ
Ζήστε δυνατά! Η Πανσέληνος στο φιλικό και καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας,φέρνει προς τα έξω την κοινωνικότητά σας, προβάλλετε μια ιδιόμορφη πλευρά του εαυτού σας, είστε ειλικρινείς με όλους γύρω σας. Δεν θέλετε να κρατήσετε τίποτα στο σκοτάδι, θέλετε να μοιραστείτε τη λάμψη σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συμμετέχετε σε πάρτι και διασκεδάζετε με του ςφίλους σας. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς, η παρουσία σας και μόνο σκορπά χαρά και ζωντάνια στον κοινωνικό σας περίγυρο, λέτε ό, τι αισθάνεστε στη στιγμή. Όσο πιο αληθινοί είστε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώσετε.Ανοιχτείτε στους φίλους σας και επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Ποτέ δεν ξέρετε. Με το να είστε ανοικτοί σε διαφορετικούς ανθρώπους, ίσως γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας.
Θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας; Η καλλωπιστική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει μια χαρούμενη ενέργεια στο σπίτι σας, κάποιες στιγμές η έμφυτη κοινωνική φύση σας θα είναι στο περιθώριο, έχετε τη διάθεση να μείνετε στη φωλιά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας; Χαρίστε την ευαίσθητη καρδιά σας και ανανεώστε τις σχέσεις σας, ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς σας. Πάτε πίσω στο παρελθόν και νοσταλγείτε τις παλιές οικογενειακές στιγμές και τα χρόνια της παιδικής σας ηλικίας. Αυτή η ευχάριστη ενέργεια που εμποτίζει την ψυχή σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια νέα σχέση με κάποιον/α που σας υπόσχεται πολλά στο εγγύς μέλλον. Ή μπορεί να αποφασίσετε να φέρετε τη δουλειά στο σπίτι σας, έτσι ώστε να έχετε επιπλέον χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ποιός είναι το αφεντικό; Μπορεί να θέλετε η απάντηση στο ερώτημα αυτό να είναι, «εγώ» αλλά μια μορφή εξουσίας μπορεί να έχει άλλη γνώμη, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μπορεί να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση ότι είστε ο ηγέτης, πιστεύοντας ότι οι άλλοι θα σας «προσκυνήσουν», όμως προσέξτε διότι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, ίσως απομακρύνει κάποιους έμπιστους συμμάχους στην εργασία σας. Μπορεί οι ιδέες σας να είναι μεγάλες και δημιουργικές αλλά μην τις επιβάλετε, ούτε και να είστε τόσο επίμονοι στο να κάνετε τους άλλους να ακολουθήσουν το δρόμο σας. Δεν θέλετε βέβαια να αποξενωθείτε από κανέναν, για να φορέσετε το στεφάνι του νικητή, έχετε ανάγκη τους άλλους. Τώρα θέλετε λίγο περισσότερη αναγνώριση και θα εργαστείτε σκληρά για να την πάρετε.
Η επιτυχία θα είναι μεγάλη και θα αισθανθείτε ότι έχετε κερδίσει, μόνο αν αφήσετε τους άλλους να μοιραστούν την νίκη σας. Σε αυτό σας βοηθά η Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η οποία σας φωνάζει: Συνεργαστείτε! Θα μπορούσατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο σε ένα ομαδικό πρόγραμμα ή μια επαγγελματική συνεργασία (κυρίως καλλιτεχνική) στηριζόμενοι στις δεινές επικοινωνιακές σας ικανότητες. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σας, βρίσκεστε με άτομα με καλή κοινωνική θέση και εμπειρία τα οποία σας ωθούν προς την πρόοδο και την ευημερία. Αναλώστε λίγο από το χρόνο σας, συζητώντας για τον εαυτό σας και συνδεθείτε με κάποια άτομα τα οποία εσείς θα επιλέξετε σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Η αισιοδοξία που θα σας μεταδώσουν, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας γρηγορότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανοίγετε τα φτερά σας, ζείτε με ενθουσιασμό την ελευθερία σας χάρη στην Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της γνώσης. Αν έχετε αισθανθεί τον τελευταίο καιρό περιορισμένοι σε μια δουλειά, μια σχέση ή οποιαδήποτε άλλη περιοριστική κατάσταση, άρετε όλα τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα και νιώθετε ελεύθερο πουλί και πάλι. Αν κάποιο άτομο -κλειδί στη ζωή σας, σας έχει βάλει σε μια …«φυλακή» και έχει εξαντλήσει τα όριά σας, τώρα βρίσκετε μια δημιουργική ή θεόπνευστη λύση. Ίσως πάλι ξεκινήσετε να ασχολείστε με ένα πρόγραμμα σπουδών ή επεκταθείτε πέρα από τα σύνορα της χώρας σας ή ταξιδέψετε στο εξωτερικό.
Προσπαθείτε τώρα να ανακαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας και τον σκοπό της ζωής σας και το ολόγιομο φεγγάρι σας ωθεί προς το σωστό μονοπάτι καθώς είστε ανοιχτόμυαλοι και διερευνητικοί. Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της άνεσης και των οικονομικών, σας ωθεί να ξοδέψετε χρήματα για την καλοπέρασή σας. Ίσως αποφασίσετε να καλλωπίσετε το χώρο της εργασίας σας ή να αγοράσετε παλιά αντικείμενα ή αντίκες. Είστε τώρα πιο παραγωγικοί στην εργασία σας, η Αφροδίτη φέρνει στη ζωή σας ευκαιρίες για να έχετε περισσότερα χρήματα. Δεδομένου ότι οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα είναι θετικές, τι θα λέγατε να βγείτε όλοι μαζί για δείπνο; Μια νέα επαγγελματική ιδέα μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε στη σκάλα της επιτυχίας ακόμα πιο γρήγορα. Επίσης, μπορεί να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ της πολυτέλειας και της εξοικονόμησης για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε έντονη αντίληψη και διαίσθηση, απορροφάτε σαν σφουγγάρι την ενέργεια των άλλων, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Νιώθετε μια περίεργη συναισθηματική ένταση, παρατηρείτε προσεκτικά τους άλλους γύρω σας, θέλετε να δώσετε στον κόσμο μια μεγάλη αγκαλιά, αλλά είστε πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το πόσο μακριά θα φτάσετε με τους ανθρώπους και τις απαιτήσεις τους.Τώρα απορροφάτε την ενέργεια των άλλων, είτε είναι θετική, είτε αρνητική, και δυστυχώς θα υπάρχουν πολλοί γύρω σας που θα σας πλησιάσουν για να επωφεληθούν από εσάς.
Εστιάστε την προσοχή σας μόνο σε όσους αξίζουν και μείνετε μακριά από όσους δεν είναι φερέγγυοι. Αν είστε μόνοι και νιώθετε να μην ελέγχετε τα πάθη σας, κινηθείτε βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Είναι καλύτερο να μην αρχίσετε καν τη σχέση, αν βλέπετε κόκκινες σημαίες, δεν θέλετε φυσικά μετά να μετράτε τις απώλειές σας. Με τη σαγηνευτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Με όλον τον κόσμο στο πλευρό σας, μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα, είτε στην αγάπη, είτε στην επαγγελματική σας ζωή, δείχνοντας την υπεύθυνη και σταθερή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια, οι άλλοι θα εκτιμήσουν τη νειλικρινή στάση σας. Αποπνέετε μια αίσθηση ζεστασιάς και τις καλές προθέσεις σας πίσω από τη σοβαρή και κάποιες φορές απρόσιτη προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική ενέργεια της Αφροδίτης προς όφελός σας, ανεβάζοντας τη δημοτικότητά σας και εκμεταλλευόμενοι τη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις σας είναι ισότιμες; Υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν»;Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, καθιστά μια σημαντική σχέση σας (επιχειρηματική ή ερωτική) πιο ισορροπημένη.Μήπως έχετε επωμιστεί εσείς όλες τις υποχρεώσεις στη σχέση σας ή έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας, επειδή οι άλλοι είναι λιγότερο ικανοί από εσάς; Αυτό φυσικά είναι η συνταγή για την εξάντληση, οπότε καλό θα ήταν να κάνετε πίσω. Δεν χρειάζεται να τρέχετε εσείς πάντα στη σχέση σας, ούτε και να αναλαμβάνετε καθήκοντα των άλλων. Δώστε στον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας την ευκαιρία να ανταποδώσουν αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας.
Ανεξάρτητα με ποιον έχετε να κάνετε, είτε πρόκειται για ένα φίλο, ερωτικό σύντροφο ή το αφεντικό σας, δεν μπορείτε πάντα να τα δίνετε όλα. Θέλετε να βρεθείτε κοντά με την αγάπη σας, έχετε ανάγκη τη θαλπωρή και το ρομαντισμό, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο νωχελικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως θέλετε να μείνετε στη μοναξιά σας, αναζητάτε κάποια απόδραση από την πραγματικότητα. Είτε θέλετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με κάποιον/α είτε απλώς να μείνετε στο σπίτι σας, διαβάζοντας ή χαμένοι στις σκέψεις σας, αυτή είναι επιλογή σας.Δημιουργείστε ατμόσφαιρα ενώ εργάζεστε ή ονειρεύεστε, ίσως ακούγοντας μουσική ή πίνοντας ένα ποτό υπό το φως των κεριών. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνει όνειρα ή να πηγαίνετε μια βόλτα, κατά προτίμηση κοντά σε νερό. Αυτή δεν θα είναι και η πιο παραγωγική εβδομάδα σας, έτσι μην κάνετε πολλά και μην επωμίζεστε υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ
Βάλτε επιτέλους πιο υγιεινές συνήθειες στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και την άσκηση, ενδιαφέρεστε για τη σωματική και ψυχική σας υγεία.Μπορεί να αισθάνεστε ικανοποίηση προς στιγμή τρώγοντας το αγαπημένο σας γλυκό ή κάνοντας δυο πακέτα τσιγάρα, αλλά αυτό θα σας βλάψει σε μακροπρόθεσμη βάση. Το σώμα σας (και η ψυχή σας) θα σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου. Σκεφτείτε δύο φορές, πριν παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες. Επίσης, ίσως εμπνευστείτε να ασχοληθείτε με τα μικρά πράγματα της καθημερινότητάς σας, έχετε τη διάθεση να καθαρίσετε το σπίτι σας και το γραφείο σας ή να αναδιοργανώσετε τα αρχεία της εργασίας σας.
Έχετε την ανάγκη και την ενέργεια να είναι ολόκληρο το περιβάλλον σας σε άριστη κατάσταση και να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Περιστοιχίζεστε από θετική ενέργεια γύρω σας, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε αισιόδοξοι, αλτρουιστές και ιδεαλιστές, δεν θέλετε δίπλα σας ανθρώπους απαισιόδοξους και αρνητές!Μια ομαδική προσπάθεια θα μπορούσε να φέρει μια κοινή νίκη κι εσείς χαίρεστε για την αναγνώριση και την εκτίμηση της αξίας σας. Έχετε την ικανότητα να ενθαρρύνετε τους φίλους σας και μια ομάδα ή να κάνετε κάτι δημιουργικό με τους συνεργάτες σας, αναγνωρίζοντας το έργο τους ή απλά συσπειρώνοντας όλους μαζί για να γιορτάσετε την πρόοδό σας.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 18.1 έως 24.1.2015; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, ειλικρίνεια, φως, νέα, λύση, βγείτε, πηγαίνετε, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, βγείτε, ομορφα λογια, επιθυμιες, νικητη, αφροδιτη, βημα, γνωμη, διατροφη, δουλεια, εργασια, ηγετης, θαυματα, καθημερινη, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, σημαιες, τηλεφωνο, υγεια, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγορα, αισιοδοξια, αποκαλυψη, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γοητεια, δευτερο, δεξαμενες, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δοξα, εαυτος, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκτιμηση, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εξοδα, επιτυχια, επιθυμια, ευεξια, ευημερια, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, θαλπωρη, θετικη ενεργεια, οικο, ισορροπια, λαμψη, λύση, λογια, μακρια, μοναξια, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μυστηρια, μυστικα, νερο, νικη, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, ορια, οφελος, παιδια, παθος, περιβαλλον, πειθαρχια, ποιοτητα, ψυχη, σιγουρα, συντομα, συγκεντρωση, σκεψεις, συνταγη, σωμα, σπιτι, το φως, τσιγαρα, ισχυρος, φεγγαρι, φυση, φυσικα, φτερα, φωλια, φωνη, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, αφεντικο, ειλικρινεις, γλυκο, καρδια, οψεις, πληροφοριες, ποτο, σφουγγαρι, σωστο, θετικα, υγειας, χερια
Τυχαία Θέματα