{e}xclusive – Τώρα ΟΛΕΣ οι γυναίκες έχουμε μερτικό στην άψογη ποιότητα ρούχων

Η {e}xclusive δεν είναι απλώς ένα λογοπαίγνιο για ακόμα έναν ψηφιακό προορισμό, αποτελεί προνόμιο κάθε γυναίκας, που απαιτεί ποιότητα στο ντύσιμό της και επιστροφή στη φινέτσα και τη θηλυκότητα, οι οποίες κινδυνεύουνε με εξαφάνιση στις μέρες μας! Ποιοτικό shopping τόσο διαδικτυακά, όσο και με δύο φυσικά καταστήματα, στην Θεσσαλονίκη.

Εκτείνεται σε διάφορες συλλογές, ώστε όλες οι γυναίκες να έχουμε μερτικό στην άψογη ποιότητα! Υπάρχει συλλογή για μεγαλύτερα μεγέθη, η Size

Plus, υπάρχει συλλογή με ρούχα εγκυμοσύνης, η Maternity, υπάρχουνε φυσικά συλλογές για όλες τις ηλικίες και τους τυπικούς σωματότυπους, η Collection, η Limited και η One Off.

Η {e}xclusive στοχεύει να γεμίσει την γκαρνταρόμπα μας με πλούσια χρώματα και υφάσματα που θα έχουμε για μια ζωή, ρούχα σχεδιασμένα και φτιαγμένα με μεράκι, με τρόπο που να συνδυάζεται και η τρέχουσα μόδα και η διαχρονικότητα του στυλ.

Τα ρούχα της είναι made in Greece, δηλαδή σχεδιάζονται και παράγονται εδώ, στη χώρα μας, οπότε με τις αγορές μας στηρίζουμε τη δική μας οικονομία!

Πέρα από τα ρούχα, η {e}xclusive έχει και δική της συλλογή παπουτσιών, η οποία ανανεώνεται συνέχεια με πανέμορφα σχέδια και μπορούμε να συμπληρώσουμε τα outfits μας με τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ της αγοράς!

Από τις 11 Ιανουαρίου εώς τις 29 Φεβρουαρίου, όλα τα είδη των χειμερινών συλλογών της {e}xclusive θα έχουνε 40% ΕΚΠΤΩΣΗ. Αντίστοιχα, η έκπτωση θα αγγίζει μέχρι και το 80% στο διαδικτυακό Outlet, το οποίο δεν πρέπει να μας ξεφύγει για κανέναν λόγο!

Δείτε ακόμη περισσότερα σχέδια της {e}xclusive


Διευθύνσεις
Shop Online: www.e-xclusive.com
Καταστήματα:
25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 886868
Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 227555
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310886868
Social media: Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Twitter
Hashtag: #exclusiveeshop

The post {e}xclusive – Τώρα ΟΛΕΣ οι γυναίκες έχουμε μερτικό στην άψογη ποιότητα ρούχων appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα