Πρόγραμμα “Πρόσκληση 30 Ημερών – Αξίζω”

Είστε έτοιμοι να λάμψετε και να γνωρίσετε τον καινούργιο σας εαυτό; Εάν ναι, δοκιμάστε το Πρόγραμμα “ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – ΑΞΙΖΩ” με επιθέματα Φωτοθεραπείας και πολλά BONUS έχει ανοίξει για τις 25 Σεπτέμβρη!Μήπως, θέλετε να κάνετε μία καινούργια αρχή, γιατί σας κούρασαν οι αναβολές και οι φοβίες;Μήπως, θέλετε να βελτιώσετε την αντίσταση του οργανισμού σας στην Ινσουλίνη και δεν ξέρετε πως;Mήπως, έχετε προβλήματα μεταβολισμού, φουσκώματα, έλλειψη ενέργειας, αποκέντρωσης, στρες κ.α.;Μήπως, θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος και να αποκτήσετε
περισσότερη μυϊκή μάζα και γράμμωση για να ζείτε στο σώμα που ονειρεύεστε;

Εάν ΝΑΙ, τότε… Μήπως ήρθε ή ώρα να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ τα προβλήματα σας σε ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και να ακολουθήσετε στο πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – Αξίζω»;

Τι είναι το πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – Αξίζω»;

Πρόκται για ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης στη ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με σκοπό να βελτιώσετε την καθημερινότητας σας με πράγματα και συνήθειες που σας ωφελούν για να πετύχετε τους στόχους της υγείας σας. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση στην υγεία, με επαναστατική γνώση βασισμένη σε επιστημονική έρευνα, με νόστιμες συνταγές μαγειρικής που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά, με 10λεπτες ασκήσεις γυμναστικής, με διαλογισμό και εμψύχωση.

Ο καθένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει να “ακούει” το σώμα του, ώστε να μπορεί να επιλέγει και να εφαρμόζει το πρόγραμμα που τον ωφελεί σαν ένας ερευνητής του εαυτού του.

Μέσα σε κλειστό εμπιστευτικό γκρουπ του Facebook μαθαίνετε πως μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, χρησιμοποιώντας τα επιθέματα Φωτοθεραπείας για να πετύχετε τους στόχους της υγείας σας, υιοθετώντας έναν καινούργιο τρόπο ζωής, που σας ωφελεί! Φορώντας εύκολα και απλά ένα «αυτοκόλλητο» επίθεμα είτε για πρόληψη, είτε για βελτίωση της υγείας σας, θα δώσετε την ευκαιρία να δουλέψει σε κυτταρικό επίπεδο! Με τη φωτοθεραπεία ο οργανισμός μπαίνει σε κατάσταση αυτοίασης με τελείως φυσικό τρόπο «συχνότητας φωτός».

ΤΑ ΒΟΝUS

Mπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε να επικεντρωθείτε όπως για παράδειγμα την αντιγήρανση ή αποτοξίνωση ή βελτίωση του ύπνου ή έλεγχο της όρεξης ή απαλλαγή του στρες, των φλεγμονών και του πόνου.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ισχύει για 15 επιθέματα επιλογής μέχρι της 20/9/2017!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Επικοινωνήστε με την Patchbuddy Coach του Βetty Aslanis Training Team ή μαζί μας. Μπορείτε να μοιραστείτε την ΠΡΟΚΛΗΣΗ με αυτούς που αγαπάτε και φροντίζετε!

Πώς να γίνετε ΜΕΛΗ LifeWave & Patchbuddy Coaches
Κάντε κλικ εδώ. Για τιμή λιανικής κάντε κλικ στο Products. Για τιμή μέλος – patchbuddy coach κλικ στο JOIN.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το www.bettyaslanis.gr

The post Πρόγραμμα “Πρόσκληση 30 Ημερών – Αξίζω” appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα