Φωτοθεραπεία: Η επαναστατική μέθοδος για αντιγήρανση, αποτοξίνωση ή απαλλαγή από το στρες!

Είστε έτοιμοι να λάμψετε και να γνωρίσετε τον καινούργιο σας εαυτό; Εάν ναι, δοκιμάστε το Πρόγραμμα “ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – ΑΞΙΖΩ” με επιθέματα Φωτοθεραπείας & πολλά BONUS έχει ανοίξει για τις 25 Σεπτέμβρη!

Μέσα σε κλειστό εμπιστευτικό γκρουπ του Facebook μαθαίνετε πως μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, χρησιμοποιώντας τα επιθέματα Φωτοθεραπείας για να πετύχετε τους στόχους της υγείας σας, υιοθετώντας έναν καινούργιο τρόπο ζωής, που σας ωφελεί!

Πρόκειται για μια

διαφορετική προσέγγιση στην υγεία, με επαναστατική γνώση βασισμένη σε επιστημονική έρευνα, με νόστιμες συνταγές μαγειρικής που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά, με 10λεπτες ασκήσεις γυμναστικής, με διαλογισμό και εμψύχωση.

Ο καθένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει να “ακούει” το σώμα του, ώστε να μπορεί να επιλέγει και να εφαρμόζει το πρόγραμμα που τον ωφελεί σαν ένας ερευνητής του εαυτού του.

ΤΑ ΒΟΝUS

Mπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε να επικεντρωθείτε όπως για παράδειγμα την αντιγήρανση ή αποτοξίνωση ή βελτίωση του ύπνου ή έλεγχο της όρεξης ή απαλλαγή του στρες, των φλεγμονών και του πόνου.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ισχύει για 15 επιθέματα επιλογής μέχρι της 20/9/2017!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Επικοινωνήστε με Patchbuddy Coach του Βetty Aslanis Training Team ή μαζί μας. Μπορείτε να μοιραστείτε την ΠΡΟΚΛΗΣΗ με αυτούς που αγαπάτε και φροντίζετε!

Πώς να γίνετε ΜΕΛΗ LifeWave & Patchbuddy Coaches
Κάντε κλικ εδώ. Για τιμή λιανικής κάντε κλικ στο Products. Για τιμή μέλος – patchbuddy coach κλικ στο JOIN.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το www.bettyaslanis.gr

The post Φωτοθεραπεία: Η επαναστατική μέθοδος για αντιγήρανση, αποτοξίνωση ή απαλλαγή από το στρες! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα