Πώς να πετύχετε ένα ανοιξιάτικο make up look!

Το έντονο make up style και οι υπερβολές στα κοψίματα είναι κάτι που έχουμε αφήσει στο παρελθόν. Φέτος αναδεικνύουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά με τα χρώματα της Άνοιξης, χωρίς να τα αλλοιώνουμε! Δείτε πώς να πετύχετε ένα τέλειο ανοιξιάτικο make up look

Βάλτε έγχρωμη ενυδατική κρέμα και δείξτε την καθαρότητα της επιδερμίδας σας.
Εφαρμόστε μια έγχρωμη ενυδατική κρέμα έτσι ώστε το δέρμα σας να έχει μια ωραία ηλιοκαμμένη όψη.

Τονίστε το βλέμμα σας
Χρησιμοποιήστε Duo

Eye Shadow της Dermacol που προσφέρει έξι μοναδικές αποχρώσεις σε ματ υφές που αναμειγνύονται εύκολα και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό eye make-up look. Χάρη στην ελαφριά υφή της, η Duo Eye Shadow δεν αλλοιώνεται και εφαρμόζει τέλεια στα βλέφαρα.

Με σύνθεση που χαρίζει ιδανικό ματ φινίρισμα, η μοναδική αυτή σκιά σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε υπέροχους συνδυασμούς από ματ απαλές και ιριδίζουσες υφές, για εντυπωσιακό βλέμμα κάθε στιγμή της ημέρας στη δουλειά, στο γραφείο ή στη βόλτα σας. Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλη για να την έχετε πάντα μαζί σας και στην τσάντα σας. Χρησιμοποιήστε το πινελάκι διπλής όψεως για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη ένταση χρώματος.

Δώστε έμφαση στα φρύδια σας
Κάντε τα φρύδια σας ιδανικά με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Θα σας πάρει όχι περισσότερο από 10 λεπτά για να επιτύχετε αυτό το βλέμμα. Κάντε τις βλεφαρίδες σας ελαφρώς μακρύτερες με τη βοήθεια της μάσκαρας και είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε όλους με την εμφάνισή σας.

Επιλέξτε κραγιόν σε ματ αποχρώσεις
Τα χείλη σας είναι το σημείο αναφοράς πάνω σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κραγιόν ματ και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το ΝΕΟ Pretty Matte Lipstick της Dermacol είναι ένα μοναδικό ματ κραγιόν σε έξι συναρπαστικές αποχρώσεις.

Εμπλουτισμένο με ένα μείγμα κεριών, εφαρμόζεται τέλεια στα χείλη, προσφέροντας πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας σε συνδυασμό με ένα απαλό ματ φινίρισμα. Χάρη στα μοναδικά συστατικά του και την κρεμώδη υφή του μαλακώνει τα χείλη, ενώ παράλληλα προσφέρει ακρίβεια για άψογο χρώμα και σχήμα. Το αποτέλεσμα; Τολμηρά χείλη για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

The post Πώς να πετύχετε ένα ανοιξιάτικο make up look! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα