Ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Ανακτήστε τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σας

Με τη νέα αρωματική σειρά Bouquet d’Oro θα ανακτήστε την πολύτιμη λάμψη της επιδερμίδας σας!

Αποδίδοντας φόρο τιμής στη λαμπερή και υγιή επιδερμίδα και την «πολύτιμη» γοητεία μίας απαλής αίσθησης στο δέρμα, η L’Erbolario δημιούργησε και παρουσιάζει τις νέες αρωματικές σειρές Golden και Silver Bouquets! Ενσωματώνοντας στις συνθέσεις τους τα πλούσια και πολύτιμα φυσικά συστατικά από άνθη με σαγηνευτικά

πέταλα σε αποχρώσεις από χρυσό και ασημί, οι νέες σειρές Bouquet d’Oro και Bouquet d’Argento ήρθαν να γεμίσουν φως τις καθημερινές μας στιγμές!

Για τη σειρά Bouquet d’Oro, η L’Erbolario αξιοποίησε με μοναδικό τρόπο τα πλούσια συστατικά της Kίτρινης Ίριδας, του Σολιδάγου και του Χαμομηλιού – λουλούδια με λαμπερό χρυσό χρώμα – συνδυασμένα αρμονικά με το «πολύτιμο» για το δέρμα χρυσό μέλι Acacia, σε μία σειρά που μας ταξιδεύει.

Άρωμα: Βυθιστείτε στο φως και τον πλούτο του χρυσού με το άρωμα από Κίτρινη Ίριδα, Σολιδάγο και Χαμομήλι. Αρωματικές νότες Άνθους Πορτοκαλιάς, Ηλιοτρόπιου, Ίριδας, Τόνκα, Βανίλιας και Κεχριμπαρίου.

Αρωματική Κρέμα Σώματος: Θα τονώσει και θα κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή χάρη στα εκχυλίσματα χρυσών λουλουδιών όπως η Κίτρινη Ίρις και το Σολιδάγο και, ταυτόχρονα, το δέρμα σας θα είναι απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο από τις απαλές ιδιότητες του μελιού Acacia. Για ένα λαμπερό δέρμα, με μαγευτικό και «λαμπερό» άρωμα.

Αφρόλουτρο: Τα πολύτιμα εκχυλίσματα από Σολιδάγο, Κίτρινη Ίριδα και Μέλι Acacia προσφέρουν όλες τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες με μια λεπτή δράση καθαρισμού.

Αρωματικό Σαπούνι εμπλουτισμένο με επιλεγμένα φυτικά δραστικά συστατικά, απόλυτα ικανά να καθαρίσουν αποτελεσματικά το δέρμα, καθώς και να το προστατεύσουν από την αφυδάτωση που προκαλεί το συχνό πλύσιμο των χεριών.

Αρωματική Πούδρα Λάμψης κατάλληλη για μαλλιά και σώμα, με λαμπερή δράση, η οποία δίνει ένα λαμπερό χρυσό αποτέλεσμα. Το εκχύλισμα Κίτρινης Ίριδας εμπλουτίζει τη φόρμουλα και κάνει το δέρμα σας απαλό και τα μαλλιά σας μεταξένια.

Αρωματικό Χώρου με Ξύλινα Sticks για να αποκτήσει το σπίτι ή το γραφείο το φως και τον πλούτο του χρυσού που του αρμόζει. Μια κομψή φιάλη-στολίδι που επιτρέπει στο άρωμα να κυκλοφορεί σε όλο τον χώρο, προσφέροντας μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Ωφέλιμα για την επιδερμίδα και το περιβάλλον
Στη L’ Erbolario είμαστε φίλοι της φύσης… από τη φύση μας! Και γι’ αυτή τη σειρά, επιλέξαμε συσκευασίες απόλυτα οικολογικές, συνεισφέροντας στην καθημερινή προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τα κουτιά είναι πιστοποιημένο κατά FSC από φορείς που πραγματοποιούν υπεύθυνη διαχείριση των δασών, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του Forest Stewardship Council (FSC).
Όλα τα προϊόντα των αρωματικών σειρών Bouquet d’Oro περιέχουν έως και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνες, parabens και βαζελίνη.

The post Ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Ανακτήστε τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα