Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/11 έως 6/12/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30.11 πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα καθώς με ευκολία μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία και την θετική

σου διάθεση. Γεγονός είναι ότι αφήνεις πίσω σου τις ανασφάλειες και την καχυποψία που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 ενισχύει την αναστάτωση και τις ανασφάλειες και φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και φόβους που μπορεί να έχεις. Οι σπασμωδικές συμπεριφορές και η αντιδραστικότητα δεν θα βοηθήσουν σε προσωπικές υποθέσεις και σε οικονομικά ζητήματα καθώς μπορεί με ευκολία να υπάρξουν κόντρες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 30.11 παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και ανατροπές επηρεάζοντας σημαντικές σχέσεις για εσένα. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για συμφωνίες και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 επηρεάζει σημαντικά καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα καθώς αναστατώνεσαι λόγω παρασκηνιακών διεργασιών που έρχονται στην επιφάνεια. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σε βοηθά να βρεις γρήγορες λύσεις σε καθημερινό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από υποχρεώσεις και αγγαρείες. Καλό είναι να αποφύγεις το άγχος και τη γκρίνια που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά όλα τα πεδία της ζωής σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 δημιουργεί συνθήκες πόλωσης και φανατισμού σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Οφείλεις να κατευνάσεις την ένταση και να δεις με ωριμότητα και κατανόηση τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και πώς μπορείς να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 01.12 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις μεγαλοπρέπως και γενναιόδωρα συναισθήματα και επιθυμίες σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 επηρεάζει καθοριστικά την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να κατευνάσεις την υποβόσκουσα ένταση πού μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές συμπεριφορές και ανατροπές που θα επηρεάσουν οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να κατανοήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα οικεία πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές θα έχουν κόστος γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής και ώριμος στον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30.11 σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Η εσωτερική αναστάτωση μπορεί να οδηγήσει σε αντιδράσεις που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με υπομονή και επιμονή σχέδια οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Δίδυμους στις 30/10 δημιουργεί συνθήκες πόλωσης και έντασης που επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να συγκρατήσεις την υποβόσκουσα νευρικότητα καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Εκδηλώνεις με παρορμητισμό σκέψεις και απόψεις διεκδικώντας το καλύτερο για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στην καθημερινότητα και τη δουλειά που μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ενισχύοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Όμως ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις κατάματα και να δώσεις τις ανάλογες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 δονεί για τα καλά την προσωπική σου ζωή καθώς με μεγάλη ευκολία μπορείς να αντιδράσεις σπασμωδικά και επαναστατικά σε ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου. Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 01.12 σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ιδέες και προτάσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που μπορούν να καταλάβουν πώς θέλεις να προχωρήσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 επηρεάζουν σημαντικά επαγγελματική και οικογενειακή ζωή και δημιουργεί έντονη νευρικότητα και συναισθηματισμό. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 01.12 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και να κατακτήσεις το περιβάλλον που κινείσαι με την ωριμότητα και την υπευθυνότητα που δείχνεις σε κάθε σου απόφαση και άποψη.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/11 έως 6/12/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα