Οργανικό παρθένο βούτυρο καριτέ με πολύτιμες ιδιότητες για κάθε γυναίκα!

Γνωστό από τα αρχαία χρόνια το Bούτυρο Καριτέ είναι ένα βούτυρο ομορφιάς για το Πρόσωπο, το Σώμα και τα Μαλλιά!

Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα από τα ιδανικότερα έλαια για βαθιά ενυδάτωση. Ενισχύει τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας και παρέχει αντοχή και ελαστικότητα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες που θρέφουν την επιδερμίδα και τη διατηρούν απαλή και ενυδατωμένη.

Το εξαιρετικό αυτό οργανικό και μη επεξεργασμένο Βούτυρο Καριτέ υπερ-ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα.

Το βούτυρο καριτέ παράγεται από τους καρπούς του δέντρου Shea και αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας καλλυντικό προϊόν το οποίο παράγεται από τις γυναίκες της Γκάνα και έπειτα εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

To 100% Virgin Shea Butter της Fushi είναι εξαιρετικής ποιότητας και είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό Soil Association και την ΕΕ!

Μάθε τους Λόγους που το κάνουν απαραίτητο και αναντικατάστατο!

Το βράδυ απλώστε αρκετή ποσότητα στο πρόσωπο ως μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης!Σε νύχια και πετσάκια για να είναι πιο δυνατά, υγιή και λαμπερά!Χτενίστε τα φρύδια σας με μια μικρή ποσότητα για να τα «τιθασεύσετε» και να τα κρατήσετε περιποιημένα όλη την ημέρα!Ως καταπραϋντικό για την αφυδατωμένη επιδερμίδα μετά την έκθεσή σας στον ήλιο!Για βαθιά ενυδάτωση, απλώστε σε χέρια και πόδια πριν τον ύπνο και καλύψτε τα με γάντια ή κάλτσες για να ‘’κλειδώσετε’’ την υγρασία και να τα μαλακώσετε!Αναμείξτε το με 1-2 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και απολαύστε ένα υπέροχο μασάζ!Απλώστε μια λεπτή στρώση στα σημεία που θα βάλετε άρωμα για να επιμηκύνετε την διάρκειά του!Για βαθιά ενυδατωμένα και απαλά χείλη χρησιμοποιείστε το ως lip balm!
Εάν είστε έγκυος απλώστε στην κοιλιά για να μειώσετε και να αποτρέψετε τη δημιουργία ραγάδων!Προσφέρει αντιγηραντική προστασία και βοηθά στην διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας!Καταπραΰνει από ερεθισμούς και εκζέματα!Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος!Αποτελεί την τέλεια θεραπεία για τη βελτίωση της όψης των ραγάδων και προλαμβάνει από την εμφάνιση νέων.Με την καθαριστική του δράση, εισχωρεί στους πόρους και διώχνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει. Για το λόγο αυτό μπορεί άνετα να αντικαταστήσει με επιτυχία το γαλάκτωμα καθαρισμού του προσώπου σας!

Beauty Tips! Αποτελεί εξαιρετική βάση για συνταγές καλλυντικών.
Δοκιμάστε τις παρακάτω συνταγές ομορφιάς και απολαύστε ένα υπέροχο spa!

Απολέπιση σώματος: Απομακρύνετε οριστικά τα νεκρά κύτταρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας!
Θα χρειαστείτε:
2 κ/σ Λεπτή ζάχαρη
3 κ/σ Βούτυρο καριτέ

Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Κάνετε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Mάσκα για αφυδατωμένες επιδερμίδες: Ξεδιψάστε την επιδερμίδα σας και δώστε της έξτρα θρέψη με Βούτυρο Καριτέ και μέλι.
Θα χρειαστείτε:
1/2 κ.γ μέλι,
1 κ.γ Βούτυρο Καριτέ
1/2 κ.γ έλαιο βάσης

Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και απλώστε ένα πλούσιο στρώμα σε καθαρό επιδερμίδα. Aφήστε τη μάσκα να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνετε την ποσότητα που δεν έχει απορροφηθεί, ξεπλένοντας με νερό ή σκουπίζοντας το πρόσωπό σας.

Απόκτησε το τώρα από το WWW.ORGANICBRANDS.GR με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

OrganicBrands on Facebook
OrganicBrands on Instagram

The post Οργανικό παρθένο βούτυρο καριτέ με πολύτιμες ιδιότητες για κάθε γυναίκα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika