Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8 ως 14/3/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα δημιουργεί έντονη ψυχολογική φόρτιση και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και να επηρεάσουν σημαντικά την διάθεσή σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εξιδανίκευση προσώπων που επανέρχονται στη ζωή σου χωρίς να έχουν

δείξει ξεκάθαρα τι θέλουν από σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο φιλικό του περιβάλλον καθώς υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν μέσα στην εβδομάδα. Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση που δείχνεις σε πρόσωπα που θεωρείς πολύ κοντά σου θα αποδώσει σημαντικά στο επίπεδο των σχέσεων καθώς αντιλαμβάνεσαι τι θέλουν οι άλλοι. Παράλληλα επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες και μπορείς να καλύψεις απόλυτα τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η εικόνα σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αναδείξεις τις ικανότητές σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολικούς στόχους ή σε σχέδια που δεν είναι ρεαλιστικά καθώς θα οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη. Πρόσωπα θα σε πλησιάσουν χωρίς να ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 του δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση και το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον. Οι ευαισθησίες σου είναι στα ύψη και δεν θα διστάσεις να δείξεις την απαραίτητη κατανόηση σε αυτούς που χρειάζονται την στήριξή σου. Προσοχή όμως καθώς η απόλυτη εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξεις σε κάποιους τελικά θα οδηγήσει σε πληγές όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι ειλικρινείς.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις ή αποφάσεις που είναι απαραίτητο να παρθούν καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να υπάρξουν λάθη λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διακατέχει. Προσοχή σε ξεσπάσματα που επηρεάζουν την κρίση σου..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 αποτελεί για εσένα ένα καθοριστικό σημείο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυταπάτες και ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και παραλείψεις που τελικά θα έχουν κόστος και θα σε απογοητεύσουν. Καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής και απόλυτα ρεαλιστής αυτό το χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η καθημερινότητα σε φορτίζει ψυχολογικά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει την κρίση και τις επιλογές σου. Φρόντισε να αποφύγεις το άγχος που δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και παραλείψεις που τελικά θα σε εκθέσουν. Η ενασχόληση με πνευματικά ενδιαφέροντα θα αποτελέσει το ιδανικό μέσο εκτόνωσης για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η προσωπική σου ζωή, τα παιδιά και η δημιουργία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα καθώς έχεις την ανάγκη να δείξεις όλο σου τον συναισθηματισμό και τα ταλέντα. Γεγονός είναι ότι η παιδικότητα που σε διακατέχει θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό που είναι απαραίτητα στοιχεία για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουν προκύψει ζητήματα που θα ενισχύσουν τις ευαισθησίες σου. Προσοχή καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και η κυκλοθυμία θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί δεν θα σε βοηθήσω να δεις την πραγματικότητα στον υπέρτατο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο κοντινό σου περιβάλλον αυτή την εβδομάδα και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η κατανόηση και ο συναισθηματισμός που θα επιδείξεις θα εντυπωσιάσουν, φρόντισε όμως να μην κάνεις το μέτρο αλλοιώνοντας την πραγματικότητα καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα που θα αποκαλυφθούν και θα σε απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν είσαι βέβαιος για το δρόμο που έχεις ακολουθήσει και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθηση. Καλά θα κάνεις να βρεις τον εαυτό σου μέσα από έναν προσωπικό και εσωτερικό διάλογο που μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά αρκεί να είσαι ειλικρινής στον καθρέφτη.

ΙΧΘΥΣ
χθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13/8 δημιουργεί την ανάγκη για μία νέα σημαντική αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Όμως δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των αναγκών και των επιθυμιών σου και αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποκαρδιωτικά για τις προσωπικές επιδιώξεις. Πάρε απόσταση από καταστάσεις που βιώνεις ώστε να δεις ρεαλιστικά αν σε καλύπτουν και τι χρειάζεται να αλλάξεις ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8 ως 14/3/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα