Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/3 ως 3/4/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Επαναπροσδιορίζεις τη στάση σου έναντι προσωπικών και φιλικών σχέσεων με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28.03. Αναλαμβάνεις ευθύνες έναντι προσώπων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, παράλληλα όμως δεν επιτρέπεις να αντιμετωπίσουν αψήφιστα τις ανάγκες σου. Σημαντικό είναι να μη νιώθεις

ότι περιορίζεσαι επιδιώκοντας να ικανοποιήσεις στους άλλους. Αντίθετα βάλε τα όριά σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου με ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκφράσουν έντονο ενδιαφέρον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να έχει μακρόχρονη εξέλιξη.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την 1η Απριλίου σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις σε ένα νέο στάδιο της ζωής σου. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε απελευθερώσουν από καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που κουβαλάς. Απαραίτητο είναι να ελέγξεις τον έντονο υποκειμενισμό και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Επεδίωξε να κινητοποιηθείς με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία καθώς αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σε ενθουσιάζουν καθώς κεντρίζουν το μυαλό σου και σε βοηθούν να ξεπεράσεις παλαιότερες καταστάσεις που έχουν αφήσει το στίγμα τους.

Η σύνοδος ακριβείας του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιό σου στις 03.04 εντείνει την ανάγκη να επικοινωνήσεις στον μέγιστο βαθμό. Όμορφες παρέες θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις και σκέψεις. Προσοχή είσαι επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξεις την έμφυτη ορμητικότητα που διαθέτεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη επιρροή σε επαγγελματικό επίπεδο έχει η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο στις 28.03. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως περιορίζονται οι ευκαιρίες ώστε να εξελιχθείς στο πεδίο της καριέρας, κάτι που μπορεί να σε απογοητεύσει. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην κατήφεια και την απολυτότητα να κυριαρχήσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Δημιούργησε ένα πλαίσιο σταθερού βηματισμού μέσα στο οποίο μπορείς να λάμψεις δείχνοντας ωριμότητα και υπευθυνότητα, αναλαμβάνοντας κάθε ευθύνη που σου αναλογεί έστω και αν αυτό σε αγχώνει.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και οφείλεις να αντιμετωπίσεις με σθένος. Απωθημένα και ενοχές έρχονται στο προσκήνιο, μπορείς όμως να διαχειριστείς κάθε συνθήκη ξεφεύγοντας από τον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες. Το παρασκήνιο καλά κρατεί και επηρεάζει την επαγγελματική σου πορεία καθώς έρχονται στο φως συζήτησης προσώπων που προσπαθούν να σε υπονομεύσουν. Περιόρισε πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και συμπεριφορές που θα σε αδικήσουν.

Στις 03.04 η ακριβείας συνοδός Ήλιου – Ερμή εντείνει την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που αφορούν παλαιότερες καταστάσεις. Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που επιβουλεύονται την πορεία σου στον εργασιακό χώρο δεν θα βοηθήσουν να δικαιωθείς. Αντιθέτως, θα προκαλέσουν υπερένταση και σύγχυση που θα σε αποπροσανατολίσουν από τους πραγματικούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο στις 28.03 να ευνοεί την προσωπική σου ζωή έχεις την δυνατότητα να θεμελιώσεις μία σταθερή σχέση που σε εκφράζει και εσύ ικανοποιεί. Έχεις κατασταλάξει σε ότι σε διασκεδάζει και σε βοηθά να εξελιχθείς και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στα αισθηματικά σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να οριοθετηθείς και να προχωρήσεις σε αλλαγές στην προσωπική σου κοσμοθεωρία που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σου σχέδια. Σταθερές συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο με πρόσωπο του εξωτερικού θα σε ενθουσιάσουν. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια από την πλευρά σου.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 01.04 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες σου. Είναι σημαντικό για εσένα να συνεργαστείς και να συμπορευτείς με πρόσωπα που έχουν την ίδια αντίληψη των πραγμάτων. Οι κοινές ιδέες και τα κοινά όνειρα δεν αποκλείεται να σε ωθήσουν σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που θα σε εκφράσουν. Παράλληλα νέα πρόσωπα εισβάλλουν στο φιλικό σου περιβάλλον και σε βοηθούν να αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να επηρέαζαν την συμπεριφορά σου.

Η σύνοδος ακριβείας του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό στις 03.04 βοηθά να συζητήσεις με αμεσότητα ιδέες και πρωτοποριακές προτάσεις που μπορεί να ενθουσιάσουν τον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές και αλαζονεία που θα ενοχλήσουν. Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο για να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις την αποδοχή προσώπων που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανασφάλεια και η ανησυχία επηρεάζουν την διάθεσή σου με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο στις 28.03. Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα αναδεικνύονται και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου καθώς η κατήφεια και η απαισιοδοξία δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις λελογισμένα. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις οικονομικής φύσεως που θα σε αναγκάσουν να περιοριστείς και να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Παράλληλα καλό είναι να μην επιτρέψεις στους φόβους να κυριαρχήσουν στην σχέση σου καθώς είναι εύκολο να προκληθεί ένταση και ψυχρότητα με το ταίρι σου. Η προσεκτική διαχείριση και η ωριμότητα θα δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και προτάσεις. Αναδεικνύονται ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, όμως ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Προσπάθησε να περιορίσεις απολυτότητα και συντηρητισμό που μπορεί να ενοχλήσουν και να αξιοποιήσεις τις επιλογές που σου δίνονται με γνώμονα την προσωπική επιτυχία και εξέλιξη. Παιχνίδια εξουσίας και επιβολής δεν θα γίνουν αποδεκτά από τους γύρω σου.

Η ακριβείας σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό στις 03.04 εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο. Σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στους επαγγελματικούς τους στόχους. Απέφυγε την ανάγκη να προβληθείς που θα οδηγήσει σε υπερβολική προβολή του εαυτού σου ενοχλώντας τους γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Έντονη επιρροή σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να υπάρξει λόγω της συνόδου Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο στις 28.03. Αναδεικνύονται ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που οφείλεις να αντιμετωπίσεις έχοντας ψύχραιμη διαχείριση και συναίσθηση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμπεριφορές που μπορεί να σε απογοητεύσουν καθώς ψυχρότητα και αποστασιοποίηση κάνουν την εμφάνισή τους. Φρόντισε να ξεπεράσεις την αρχική απογοήτευση και να δώσεις την ευκαιρία στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου να διαχειριστούν σκέψεις και ζητήματα που μπορεί να ενοχλούν. Σταθερές συνθήκες μπορούν να δημιουργηθούν αρκεί να ξεκαθαριστούν υποθέσεις που μπορεί να δημιούργησαν υπερένταση το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ανοίξεις τα φτερά σου και να δρομολογήσεις μελλοντικούς στόχους που επιθυμείς. Η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια χωρίς μεγάλες δυσκολίες. Προσπάθησε μόνο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που επιδιώκουν να σε κολακέψουν για να σε επηρεάσουν κατά το δοκούν. Παράλληλα αντιμετώπισε χωρίς δισταγμό πιθανές ανασφάλειες που εγείρονται για θέματα νομικής φύσεως και επιμόρφωσης καθώς ήρθε η ώρα να τις ξεπεράσεις πιστεύοντας σε εσένα και τις δυνατότητές σου.

Η σύνοδος ακριβείας Ήλιου και Ερμής στον Κριό στις 03.04 σε βοηθά να επικοινωνήσεις με αμεσότητα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές διαδρομές ή ταξίδια που θα προγραμματιστούν και θα σε ενθουσιάσουν. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την αμέλεια και δογματικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου καθώς είναι πιθανό να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28.03 επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον της δουλειάς και την προσωπική σου σχέση. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις πώς πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο γκρίνια και επικριτική διάθεση που δημιουργούν προβλήματα στον συναδελφικό περίγυρο. Παράλληλα η εμμονή στη λεπτομέρεια είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει το ταίρι σου και δεν θα σε βοηθήσει να λύσεις πρακτικά ζητήματα στην σχέση. Ανέλαβε περισσότερες ευθύνες ώστε να διεκπεραιωθούν δουλειές που μπορεί να σε αγχώνουν αποφεύγοντας να μπαίνεις σε αντιπαραθέσεις που δεν θα ευνοήσουν την εξέλιξη της σχέσης σου.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει βαθύτερα ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου, ανασφάλειες και φόβους που δεν σου επιτρέπουν να ζήσεις απελευθερωμένα την ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις τραύματα που έχουν χαραχθεί μέσα σου και έχουν δημιουργήσει απωθημένα και ενοχές. Η έντονη επιρροή τους στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να επιφέρει αναστάτωση και καχυποψία απέναντι στο ταίρι σου. Άκουσε το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ψυχολογικές παγίδες και λάθη και επέτρεψε στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου να σε προσεγγίσει για να καλμάρει τις φοβίες σου.

Η ακριβείας συνοδός Ήλιου – Ερμή στον Κριό στις 03.04 εντείνει την ανάγκη για συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν οικονομικές υποθέσεις. Καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστείς υποκειμενικά σε ότι σε συμφέρει προκαλώντας δυσαρέσκεια στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες. Κινήσου διαισθητικά και δείξε εμπιστοσύνη στην κρίση σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να πετύχεις τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ

Σταθερότητα και μακροβιότητα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να προσφέρει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28.03. Εντοπίζεις τις πραγματικές σου ανάγκες και δεν διστάζεις να τις διεκδικήσεις εντός της σχέσης σου. Παράλληλα δεν διστάζεις να προσπαθήσεις για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και αυτό δημιουργεί αμοιβαιότητα σε συναισθήματα και κατανόηση. Παράλληλα αποφεύγεις τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν και εντοπίζεις πως υπάρχουν σημεία που πρέπει να βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να υπάρξει ισορροπία στα αισθηματικά σου.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα σε απαλλάξει από παλιότερα τραύματα που ταλαιπώρησαν τη σχέση σου. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς εμμονικά στην ανάγκη να γίνεις αποδεκτός από τους άλλους με κάθε κόστος περιορίζοντας απόψεις, σκέψεις και επιθυμίες. Εξέφρασε ότι σε προβληματίζει και ότι πραγματικά σε ικανοποιεί καθώς οι συνθήκες ευνοούν την απόλυτη κάλυψη σου.

Η συνοδός ακριβείας του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό στις 03.04 ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπέροχες ιδέες που θα καταλήξουν σε μοναδικές συνεργασίες που θα ευνοήσουν την επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε κατευθύνουν σε αντικείμενα γνώσεις και νέες διαδρομές που θα σας συναρπάσουν. Σημαντικό είναι όμως να μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό να κυριαρχήσει γιατί είναι εύκολο να υπάρξει ένταση πού θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένες ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο στις 28.03. Γεγονός είναι πώς μπορεί να χρειαστεί να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου λόγω υποχρεώσεων οικογενειακής φύσεως στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Το άγχος και η κατήφεια κάνουν την εμφάνισή τους, όμως με καλή διάθεση και κατανόηση απέναντι στους γύρω σου είναι βέβαιο πως κάθε δυσκολία θα ξεπεραστεί. Καλό είναι να μην εκτονώσεις την κακή σου διάθεση στο ταίρι σου προκαλώντας ψυχρότητα που θα ταλαιπωρήσει τη σχέση.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που σου ταιριάζουν. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η διάκριση της λεπτομέρειας κάνουν τη διαφορά και φέρνουν στο μονοπάτι σου νέες προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Θα είναι ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες και εμμονές που έχουν καταγραφεί από το παρελθόν αυξάνοντας σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου. Απαραίτητο είναι να μην επιτρέψει στην γκρίνια να κάνει την εμφάνισή της καθώς θα σε αποπροσανατολίσει και θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι.

Η σύνοδος ακριβείας Ήλιου – Ερμή στον Κριό στις 03.04 σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις αποτελεσματικές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στον χώρο της δουλειάς. Παράλληλα υπέροχες ιδέες θα δώσουν διεξόδους σε γραφειοκρατικές υποθέσεις και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος και την ένταση. Προσοχή σε εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να εκφραστούν και να ενοχλήσουν τους γύρω σου, συγκράτησε τη νευρικότητα και την διάθεση να επιβληθείς σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο στις 28.03 θεμελιώνεις σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες πού θα φέρουν ανάλογες οικονομικές ευκαιρίες. Γεγονός είναι ότι εντυπωσιάζεις με την κατανόηση και την ωριμότητα που αντιμετωπίζεις κάθε συζήτηση και συνεργασία και αυτό ενθουσιάζει τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Δεν διστάζεις παράλληλα να εκφραστείς στην αισθηματική σου ζωή οριοθετώντας σκέψεις και ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν το ταίρι σου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κοινές δράσεις που θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα και τους δύο.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά με θετικές προϋποθέσεις καθώς η ήδη υπάρχουσα σχέση σου εξελίσσεται ή δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Απαραίτητο βέβαια είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί και να απολαύσεις στιγμές και χαρές, αφήνοντας στο περιθώριο τραύματα του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε μεγαλεπήβολες εκφράσεις που θα ενοχλήσουν καθώς η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές.

Η ακριβείας σύνοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Κριό στις 03.04 εντείνει μία διαδικασία συζητήσεων που μπορεί να αφορά επαγγελματικά σχέδια ή καλλιτεχνικές ανησυχίες που θέλεις να εξελίξεις. Προσπάθησε να περιορίσεις την αμετροέπεια και να λειτουργήσεις λελογισμένα εκφράζοντας σχέδια και σκέψεις με ώριμο και ρεαλιστικό τρόπο. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να λάμψεις και να ξεχωρίσεις, οι υπερβολές το αντίθετο αποτέλεσμα θα φέρουν από το προσδοκώμενο και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακατατάξεις σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28.03. Έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να αφήσεις τις επίπλαστες στο περιθώριο που μπορεί να οδηγούν σε περιττά έξοδα και σπατάλες. Ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την σχέση σου, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου και απόλαυσε στιγμές πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το άγχος και τους φόβους.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο που επηρεάζει άμεσα την οικογένεια. Πιθανό είναι να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή δεν αποκλείεται να μετακομίσεις μακριά από την πατρική ξεκινώντας μία νέα διαδρομή στη ζωή σου. Μέσα από την συγκεκριμένη διεργασία αναδεικνύονται τραύματα του παρελθόντος που έχουν αναφορά σε οικεία πρόσωπα και οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις κατάματα ώστε να το αποβάλλεις. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα σε βοηθήσουν να συγχωρήσεις και να αφήσεις στο περιθώριο ότι σε έχει πληγώσει, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις απελευθερωμένος στις προσωπικές σου επιλογές.

Η σύνοδος ακριβείας του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό στις 03.04 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Η ανάγκη να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις σε βάζει σε μία διαδικασία διαλόγου που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Απαραίτητο είναι να μην επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο στις επιθυμίες σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Απέφυγε νευρικότητα και αντιπαραθέσεις που δεν θα επιτρέψουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και ζεστασιάς με πρόσωπα που αγαπάς με όλη σου την καρδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 28.03 σε καλεί να λειτουργήσεις με απόλυτη ωριμότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν θα διστάσεις να δείξεις ξεκάθαρα ότι σε ικανοποιεί και επιθυμείς οι άλλοι να δώσουν ώστε να νιώθεις ευτυχισμένος. Προσπάθησε να αποφύγεις απολυτότητα και σκληρότητα που θα οδηγήσουν στον περιορισμό των συναισθημάτων. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ορθολογικά χωρίς να νιώσουν τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν πώς παίρνεις αποστάσεις ή δημιουργείται ψυχρότητα μεταξύ σας.

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου νιώθεις πώς μπορείς να επικοινωνήσεις χωρίς φόβο και ανασφάλεια με το κοντινό σου περιβάλλον. Έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με πρόσωπα που μπορεί να υπήρξαν ρήξεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καθοριστικό είναι το γεγονός πως δεν φοβάσαι να υποστηρίξεις τις απόψεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι ευκαιρίες που σου δίνονται στον τομέα της επικοινωνίας και του εμπορίου θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς και να αφήσει στο περιθώριο τραυματικές καταστάσεις που μπορεί να είχαν στιγματίσει την καριέρα σου.

Η ακριβείας σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό στις 03.04 εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία, κοινωνικότητα και καλές παρέες. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμά σου καθώς επιθυμείς να μπεις σε μία διαδικασία ανταλλαγής απόψεων με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα αλλάζουν συνεχώς την διάθεσή σου και θα προκαλέσουν δυσάρεστη εντύπωση στους γύρω σου.

ΙΧΘEIΣ

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28.03 καταστάσεις του παρελθόντος που απασχολούν την προσωπική σου ζωή φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις κατάματα την πραγματικότητα και να διαχειριστείς κάθε κατάσταση χωρίς ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις. Η απογοήτευση και η κατήφεια μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, δεν πρέπει όμως να επιτρέψεις να επηρεάσουν καθοριστικά την ψυχολογία σου καθώς η διαδικασία που βιώνεις θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τοξικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου ενισχύει την ανάγκη να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό. Η υπομονή και η επιμονή σου θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τους οικονομικούς όρους σε συμφωνίες και συνεργασίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς το πείσμα και ο υποκειμενισμός μπορεί να φέρουν ανάλογες αντιδράσεις ανατρέποντας με αρνητικό τρόπο πιθανές θετικές εξελίξεις που θα σου δώσουν ανακούφιση και θα σου εξασφαλίσουν το σταθερό περιβάλλον που αποζητάς.

Η ακριβείας σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό στις 03.04 σε βοηθά να απολαύσεις την καλή παρέα και το καλό φαγητό με αγαπημένα πρόσωπα. Επιδιώκεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου και δεν διστάζεις να είσαι ειλικρινής σε αυτούς που νιώθεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για οικονομικά σχέδια που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, η διαλλακτικότητα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις και να αποκτήσεις τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς και ψυχολογικούς όρους.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/3 ως 3/4/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, νέα, επιρροή, επηρεάζει, φως, γνώμονα, αμετροέπεια, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, σθενος, φως, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αμετροέπεια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, φαγητο, γεγονος, γνώμονα, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινης, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ερχονται, ευθυνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπομονη, θυμασαι, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθη, λαθος, μακρια, μοιρα, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, ορια, ωριμοτητα, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, συζητηση, σκεψεις, στιγμα, σχεδια, ταξιδια, φοβιες, φοβασαι, φτερα, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δουλειες, δωσεις, γνωσεις, ιδιαιτερα, καρδια, νιωθεις, θεματα
Τυχαία Θέματα