Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 ως 31/10/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Σημαντική είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα για εσένα καθώς ενεργειακά ανεβαίνεις κατακόρυφα και βγαίνεις από μία περίοδο φοβικότητας που δεν σου ταιριάζει. Αρχικά η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 μπορεί

να οδηγήσει σε παράλογες απαιτήσεις ή έντονες ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν την κρίση σου και την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Είσαι ευάλωτος και νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς πρόσωπα πού θεωρείς ότι δεν θα σε προδώσουν, όμως είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να είσαι επιφυλακτικός.

Η ατμόσφαιρα αλλάζει στις 28/10 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο να σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις την προσωπική σου ζωή. Η διασκέδαση, η αισιοδοξία, η ανάγκη να δημιουργήσεις μία νέα κοσμοθεωρία με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου σε οδηγεί σε επιλογές που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Η εξέλιξη μέσα από τη σχέση σου μπορεί να έχει μία δυναμική πρωτόγνωρη και να σε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες έχοντας δίπλα σου το σύντροφό σου. Οι νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν θα σε ενθουσιάσουν καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε νέες κουλτούρες και αντιλήψεις.

Ο κυβερνήτης ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 βάζοντας σε σέ μία εσωτερική διεργασία. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταπιεσμένη οργή και επιθυμίες που έχεις αφήσει στο περιθώριο καθώς τώρα έρχονται στην επιφάνεια με ορμητικό τρόπο. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Το ένστικτό σου θα είναι αλάθητο και θα σε προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή περισσεύει, φρόντισε μόνο να μην παραλογίζεσαι εκδηλώνοντας καχυποψία και ζήλια με έντονο και συγκρουσιακό τρόπο απέναντι στον άνθρωπό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ένταση δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη για την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα στις 27/10 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες παραμορφώνει την πραγματικότητα. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω των ασφαλειών και να οδηγήσεις την σχέση σου στα άκρα λόγω των παραλογών σκέψεων και της ζήλειας που σε διακατέχουν. Προσεκτικός επίσης θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές επιλογές που καλό είναι να αποφύγεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην αποτυχία. Στις 28/12 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις την προσωπική σου ζωή και να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους για επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 30/10 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό δημιουργώντας την ανάγκη για δράση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς επηρεάζει άμεσα τον σημαντικό τον τομέα των άλλων στη ζωή σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς αναπτύσσεται ιδιαίτερη κινητικότητα στην όποια θέλεις να συμμετέχεις. Βέβαια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν έντονες τάσεις ανταγωνισμού που θα σε προβληματίσουν, καθώς νιώθεις ότι δέχεσαι επιθέσεις τόσο από τον σύντροφο όσο και από τους συνεργάτες σου. Παράλληλα όμως να πρέπει να σκεφτείς ότι ίσως και εσύ παίρνεις αποστάσεις από τους καθοριστικούς άλλους στη ζωή σου, στάση που μπορεί να προβληματίσει. Και να προκαλέσει εντάσεις.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις με απότομο και ψυχρό τρόπο ζητήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα πρωταγωνιστούσαν στη ζωή σου. Προσοχή σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να γίνεις απόλυτος, αυστηρός, άκαμπτος απογοητεύοντας το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα παιχνίδια της Αφροδίτης από τον Τοξότη θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή άμεσα αυτή την εβδομάδα καθώς προσπαθείς να βρεις ισορροπία μεταξύ της απογοήτευσης και της απόλυτης αισιοδοξίας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις που θα επηρεάσουν την κρίση σου και θα οδηγήσουν σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τα συμπεράσματα τόσο στη σχέση σου όσο και σε οικονομικές υποθέσεις καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές που θα φέρουν την απογοήτευση.

Στις 28/10 οι συνθήκες αλλάζουν καθώς η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις πληγές και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον σύντροφό σου. Ξεχνάς όλα αυτά που σε στεναχώρησαν και επικεντρώνεσαι με αισιοδοξία σε ένα κοινό μέλλον που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς έρχονται στη ζωή σου για να σε ωθήσουν σε μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία, σε νέους στόχους και νέες πνευματικές διαδρομές που εκφράζουν.

Σημαντική είναι η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό για εσένα στις 30/10 αφού με την διέλευση του αυτή φροντίζει να αυξήσει κατακόρυφα τις απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να φορτωθείς περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να δημιουργήσουν άγχος και ασφυξία. Αξιοποίηση των καλό προγραμματισμό αποφεύγοντας έτσι την στενοχώρια, την γκρίνια και την κυκλοθυμία που μπορεί να αναπτυχθούν στο εργασιακό περιβάλλον προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Εκτονώνοντας την ένταση σε ένα είδος άσκησης που σε ικανοποιεί θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αποδώσεις τα μέγιστα διεκπεραιώνοντας καθετί που έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας καθώς αναζητείται η ισορροπία που αργά ή γρήγορα θα τη βρεις με απόλυτη επιτυχία. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 προκαλεί έντονη απογοήτευση για την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της σχέσης σου. Λάθος κινήσεις και επιλογές μπορεί να οδηγήσουν σε πληγές και κόντρες με τον άνθρωπό σου καθώς είναι δύσκολο να περιορίσεις την κυκλοθυμία και την γκρίνια. Οι συνθήκες αλλάζουν την επόμενη μέρα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο σε βοηθά να ανανεώσεις τις συνήθειές σου και να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα εξελιχθεί η σχέση σου.

Θετική είναι η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό στις 30/10 καθώς σε βοηθά να αναπτύξεις την δημιουργικότητά σου και να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο παίρνοντας πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη να μεγαλουργήσεις θα είναι έκδηλη, καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις πιθανές υπερβολές που μπορεί τελικά να μην αποβούν υπέρ σου. Σε προσωπικό επίπεδο έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να δημιουργήσεις ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο διεκδικώντας την απόλυτη προσοχή του. Απέφυγε όμως εγωκεντρικές συμπεριφορές που δεν σου επιτρέπουν να ακούσεις και να κατανοήσεις το ταίρι ή νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύει την καχυποψία σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να βουλιάξει σε ότι σε απογοητεύει ή σου δημιουργεί καχυποψία καθώς αυτό θα έχει άμεση επιρροή στην αισθηματική σου ζωή. Οικονομικά εμπόδια μπορεί επίσης να σε οδηγήσουν σε περιορισμό των απολαύσεων και της διασκέδασης, να θυμάσαι όμως ότι θα ξεπεραστούν για αυτό μην χάνεις το κουράγιο σου.

ΛΕΩΝ
Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί έντονα με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 καθώς θα σε ταλαιπωρήσουν παράλογες σκέψεις ή υπερβολικές απαιτήσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν να νιώσεις θλίψη και απογοήτευση από τις κινήσεις και την συμπεριφορά του ανθρώπου που αγαπάς θεωρώντας ότι οι σκέψεις και η θεώρηση σου είναι ορθές. Όμως είναι εύκολο να διαστρεβλώνεις την αλήθεια και να αντιμετωπίζεις εξιδανικευμένα κάθε τι που αφορά τη σχέση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι επίσης σε νέα πρόσωπα καθώς είσαι ευάλωτος και δεν είναι εύκολο να αντισταθείς απέναντι σε αυτούς που μπορεί να σε προσεγγίσουν θέλοντας να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από το πραγματικό.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 28/10 σε βοηθά να ξαναβρείς την θετικότητα και την αισιοδοξία σε αισθηματικό επίπεδο καθώς μπορείς να ξεπεράσεις κάθε πληγή και κάθε αμφιβολία εμπιστευόμενος το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Ο αδέσμευτος θα απολαύσεις την προσοχή σημαντικών προσώπων που έρχονται να σε διεκδικήσουν και να σε κατακτήσουν δημιουργώντας μία νέα σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Μην χάσεις ευκαιρίες για διασκέδαση καθώς είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Με τον Άρη να περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 νιώθεις ότι αντιμετωπίζεις και πάλι παλιότερες καταστάσεις που σου προκαλούν κυκλοθυμία. Αυξάνεται σε σημαντικό βαθμό η κινητικότητα στον χώρο του σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εργασίες ή αλλαγές που θα σε βάλουν σε εγρήγορση. Προσοχή γιατί οι διαπληκτισμοί και οι κόντρες με μέλη της οικογένειας είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε ένα τεταμένο σκηνικό που δύσκολα θα εξομαλυνθεί. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβει τις ευθύνες έναντι της οικογένειας και των σημαντικών προσώπων της ζωής σου, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία και την διάθεσή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 δεν αποκλείεται να σε ταλαιπωρήσει συναισθηματικά και οικονομικά καθώς είναι εύκολο να μπεις σε ένα κυκεώνα σκέψεων και εξόδων που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Πιθανό είναι επίσης η κυκλοθυμία και η ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις να επηρεάσουν την στάση σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αγαπάς, φρόντισε να αποφύγεις όνειρα που είναι ανέφικτα και να μην προσδίδεις στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χαρακτηριστικά που απέχουν από την πραγματικότητα. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 28/10 βρίσκεις ισορροπία και αισιοδοξία τόσο στην προσωπική όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Μπορείς να ομορφύνεις την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αλλάζοντας τα δεδομένα με θετικό τρόπο.

Ο Άρης μετακινείται στον Σκορπιό στις 30/10 και σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις τις μετακινήσεις αξιοποιώντας πιθανές προσκλήσεις για κοντινές αποδράσεις που θα σε γεμίσουν χαρά. Παράλληλα η κοινή δράση με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ευχάριστο. Κοινές προσπάθειες θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξεις νέα ενδιαφέροντα και νέες επαγγελματικές προσπάθειες. Προσοχή σε διαπληκτισμούς που μπορεί να προκύψουν λόγω κυκλοθυμίας και νευρικότητας που εκδηλώνονται παρορμητικά και απερίσκεπτα.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε καλεί να επανεξετάσεις πιθανές επαγγελματικές επιλογές. Η ανάγκη να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από τις αναμενόμενες μπορεί να σε κουράσει, όμως δεν αποκλείεται να σου δώσει παράλληλα νέες δυνατότητες εξέλιξης. Γεγονός είναι ότι δεν έχεις διάθεση να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου καθώς νιώθεις κουρασμένος και πιεσμένος. Προσοχή όμως καθώς είναι εύκολο να εκδηλώσεις με σκληρότητα αυτήν σου τη διάθεση προκαλώντας απογοήτευση σε πρόσωπα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη να απογειωθείς συναισθηματικά μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ιδιαίτερα στις 27/10 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις απόλυτη διαύγεια με τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. Τα λάθη είναι πιθανά, λάθη που θα σε απογοητεύσουν αργότερα για αυτό καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή απέναντί σου. Δώσε χρόνο ώστε να διαπιστώσεις την διάθεσή τους για να μην βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις που τελικά θα οδηγήσουν σε πληγές.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 28/10 σε βοηθά να αναθεωρήσεις και να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία κάθε νέα προσέγγιση στην προσωπική σου ζωή. Γοητεύεις τους πάντες και λάμπεις εκφράζοντας με αμεσότητα την προσωπικότητά σου και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις όσο και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Σημαντικό είναι επίσης να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε νέα δημιουργικά ενδιαφέροντα που σε εκφράζουν καθώς μέσα από αυτά μπορείς να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου.

Ο Άρης στις 30/10 εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την επιθυμία για υλική και συναισθηματική αποκατάσταση. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πιθανό έλλειμμα χρημάτων ή αναπάντεχα έξοδα που να προκύψουν καθώς αυτό σου δημιουργεί εντονότερη ανασφάλεια και φόβο από ποτέ. Δεδομένο είναι ότι θα προσπαθήσεις να περιχαρακώσεις τον προϋπολογισμό σου όσο καλύτερα γίνεται και να είσαι φειδωλός σε σπατάλες θεωρώντας ότι έτσι νιώθεις μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου. Καλό είναι επίσης να διαπιστώσεις τον εκνευρισμό που υποβόσκει καθώς είναι άμεση ανάγκη να τον εκτονώσεις σε κάτι δημιουργικό που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικονομικές επιλογές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στις 27/10 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε παράλογα έξοδα και σπατάλες. Είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί σε επιπολαιότητες που μπορεί να έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσεις σε οικονομικές αποφάσεις στην συγκεκριμένη μέρα. Στις 28/12 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνει σημαντικές ανάσες αισιοδοξίας σε όλα τα επίπεδα. Συναισθηματική σταθερότητα στη σχέση και ενίσχυση από πρόσωπα της οικογένειας σε οικονομικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να αναθαρρήσεις.

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 30/10 η διάθεσή σου αλλάζει καθώς βγαίνεις από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας. Τώρα θέλεις να πάρεις τα ηνία της ζωής στα χέρια σου θεωρώντας ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνεις έντονα επιθετικός και εριστικός με πρόσωπα πού μπορεί να νομίζεις ότι σε ανταγωνίζονται. Καλό είναι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στοχευμένα επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε επαγγελματικές επιλογές και προσωπικές δράσεις που θα σε ανανεώσουν και θα σε ηρεμήσουν.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με επιπλέον υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια. Σημαντικό είναι να μη νιώθεις ότι το οικείο περιβάλλον αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά σου. Παράλληλα πιθανό είναι να προκύψουν καθυστερήσεις ή δεν αποκλείεται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή σου. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι η κατήφεια και η απαισιοδοξία δεν θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα τερτίπια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αρχικά σε οδηγούν σε θολά και απροσδιόριστα νερά καθώς το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 δεν σου επιτρέπει να έχεις διαύγεια σε προσωπικές επιλογές και αισθηματικά ζητήματα. Εξιδανικεύεις τον εαυτό σου και τους άλλους και αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις που θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς είναι πολύ πιθανό να υποσχεθείς πολλά που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Στις 28/10 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του προσώπου που αγαπάς. Η αισιοδοξία και η ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων είναι βέβαιο ότι θα σε καταστήσει πρωταγωνιστή σε προσωπικά ζητήματα καθώς δύσκολα θα απορρίψει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τις προτάσεις που θα έχεις για αυτό. Παράλληλα έρχεσαι κοντά σε νέες οικονομικές συμφωνίες που θα είναι άκρως αισιόδοξες και θετικές καθώς αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες και δεν διστάζεις να τις αξιοποιήσεις.

Με τον Άρη να περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 δεν είναι εύκολο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Η ψυχολογική κούραση εκδηλώνεται σε καθημερινό επίπεδο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απότομους τρόπους και κυκλοθυμία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά παρασκηνιακές διεργασίες που πραγματοποιούνται στον εργασιακό χώρο και σε αφορούν άμεσα. Δεν πρέπει να απογοητευτείς, αντίθετα πρέπει να ενδυναμώσεις γιατί είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άρα ήρθε η στιγμή να μετρήσεις την αξία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το παρελθόν ξαναχτυπά και δημιουργεί συναισθηματική η θύελλα καθώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 αυξάνει κατακόρυφα την συναισθηματική αστάθεια και τις υπερβολές. Δεν είναι εύκολο να κρύψεις τις ευαισθησίες σου στην προσωπική ζωή καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος και πληγές που θολώνουν την σκέψη σου. Πρόσωπα επιστρέφουν διεκδικώντας και πάλι μία θέση στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθείς και να προχωρήσεις σε επιλογές που τελικά θα σε πληγώσουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 28/10 βοηθά να κατασταλάξεις, να βρεις την ισορροπία μέσα σου, να αναγνωρίσεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής χωρίς να χάσεις τις ευαισθησίες σου. Σε προσωπικό επίπεδο η μέρα ενδείκνυται για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα είναι άκρως ονειρικό και ρομαντικό. Είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε απόλυτη σταθερότητα της σχέσης σου μέσα από το πάθος και τον αισθησιασμό. Μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα, όμως τώρα ξέρεις πού βαδίζεις και τι πραγματικά θέλεις και διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 δίνοντάς σου την δυνατότητα να εκφραστείς μέσα από ομάδες είτε είναι φιλικές είτε είναι επαγγελματικές. Σημαντικό είναι βέβαια να υπάρχουν στόχοι που σου κεντρίζουν την προσοχή και πού μπορεί μέσα από την επίτευξη τους να οδηγήσουν στην κατάκτηση των ονείρων σου. Δεν αποκλείεται να κινηθείς σε συλλογικό επίπεδο και σε ότι αφορά το κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προσφέρεις βελτιώνονται οι συνθήκες άλλων ανθρώπων. Γεγονός είναι ότι θα υπερασπιστείς αυτούς που θεωρείς ότι είναι αδύναμοι με κάθε τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δεν δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου καθώς είσαι ευάλωτος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Οι συνθήκες βελτιώνονται στις 28/12 καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να ανακάμψεις και να αναγνωρίσεις ποια πρόσωπα μπορούν πραγματικά να αντιληφθούν την ανάγκη για προσωπικό βηματισμό και ποια όχι. Εξαιρετικές προσωπικές επιλογές μπορεί να προκύψουν μέσα από ομάδες ή συλλόγους καθώς σε ενδιαφέρει να έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης σου.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 και αυξάνει κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Είναι πιθανόν να αναλάβεις καινούργια πράγματα καθώς φαίνεται ότι τα πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που κινείσαι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την δράση σου. Όμως θα πρέπει να περιορίσεις το άγχος και τη νευρικότητα καθώς αυτά θα οδηγήσουν σε κούραση και εξάντληση. Επιλέγοντας να ασχοληθείς με την καριέρα σου καλό είναι να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να βάζεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου λειτουργεί πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις αναλάβει περισσότερα αντικείμενα από όσα μπορείς να αντέξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου σε ανώτερους και συνεργάτες, προσπαθώντας έτσι να αποσυμπιεστείς και να ηρεμήσεις. Η σκληρή δουλειά δεν αποκλείεται να φέρει μία πρόταση που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύσει όμως μακροχρόνια θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα προσόντα και τις δυνατότητές σου.

ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη κινείται στο επαγγελματικό πεδίο και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 27/10 δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αποπροσανατολισμό και λανθασμένες επιλογές που θα επηρεάσουν την καριέρα σου. Πιθανό είναι να γοητευτείς από πρόσωπα που σε προσεγγίζουν, πρόσωπα που υπόσχονται πολλά. Όμως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και εγκρατείς απέναντί τους καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν και να σε ωθήσουν σε αποφάσεις που θα είναι δυσάρεστες για εσένα.

Η επόμενη ημέρα είναι μία άλλη μέρα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο να σου δίνει την ευκαιρία να επανακάμψεις και να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα λειτουργήσουν ως ο φύλακας-άγγελος σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να προχωρήσετε μαζί και σε προσωπικό επίπεδο. Η ημέρα είναι ιδανική για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων από το παρελθόν καθώς έρχεται η στιγμή να λάβεις τα οφειλόμενα. Πιθανό είναι ακόμα να μπεις σε μία διαδικασία οικονομικών συζητήσεων που θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη στο πεδίο της καριέρας.

Ο Άρης από τον Σκορπιό στις 30/10 σε βοηθά να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να επικεντρωθείς σε αντικείμενα και ενασχολήσεις που σου ταιριάζουν και σε ευχαριστούν. Φιλοσοφικά ενδιαφέροντα και πνευματικές αναζητήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία από εσένα. Αυτό θα σου κεντρίσει την προσοχή και δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην δημιουργία μιας νέας σχέσης που αλλάζει τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Παρέες, διασκέδαση και καλοπέραση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ταξίδια στο εξωτερικό που σε γεμίζουν ικανοποίηση και αναγεννούν την επιθυμία για περιπέτεια.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 ως 31/10/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, νέα, αρης, δραση, επηρεάζει, επιρροή, θλίψη, διαυγεια, απρόσκοπτα, ηνία, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, αξια, ζωδια 2021, επιθυμιες, ηνία, θλίψη, αφροδιτη, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, απρόσκοπτα, ατμοσφαιρα, βρισκεις, γεγονος, γινεται, δεδομενο, δεχεσαι, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευχαριστο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολο, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ειδος, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, θυελλα, ισορροπια, καχυποψια, λαθη, λαθος, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, φοβιες, χατζηβασιλειου, χαρα, ψευδαισθησεις, ομορφα, αυστηρος, δωσε, ιδιαιτερα, ιχθύες, νιωθεις, ομαδες, οργη, πληγη, πληγες, τοξοτη, ξεχνας, χερια
Τυχαία Θέματα