Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 2 ως 8.10.2020

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερη επικοινωνία τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για διαλλακτικότητα

και κατανόηση με τους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις των προηγούμενων ημερών σιγά-σιγά εκλείπουν. Προσοχή μόνο καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στην ακαμψία και στην επικριτικότητα επηρεάζοντας σημαντικά τις καθημερινές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 04.11 και σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις με αργούς ρυθμούς την επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα μπορείς να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει με παιδιά ή να προχωρήσεις σε συζητήσεις σε αντικείμενα τέχνης και δημιουργικότητας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Προσοχή μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές λύσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/10 και σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζήτησης και ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη σου περιουσία. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι προσεκτικός την διαχείριση καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος ώστε να επιβάλεις την άποψή σου. Αυτό όμως θα οδηγήσει σε έντονη δυσαρέσκεια και απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την επικοινωνία και πιθανές παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Βέβαια την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα επηρεάσει σχέσεις και συζητήσεις καθώς η σκληρότητα και οι απολυτότητα κυριαρχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως και συναλλαγές που πιθανά είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας δεν αφήνει περιθώρια για διαλλακτικότητα. Προσοχή καθώς η μονοδιάστατη σκέψη θα έχει κόστος σημαντικό και στον προϋπολογισμό σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 04.11 και σε απελευθερώνει από εσωστρέφεια και πιθανές σκέψεις που σου δημιουργούσαν ένταση. Διεκδικείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία την άποψή σου όμως αυτό μέσα στην εβδομάδα μπορεί να γίνει με απόλυτο και σκληρό τρόπο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν θα είναι ενδεδειγμένες για να υπάρξουν ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος που θέλεις να κλείσεις. Δείξε προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα συναισθηματικός και να χάσεις το μέτρο θέλοντας να προχωρήσεις σε λύσεις που τελικά δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες καθώς αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις σιγά-σιγά ζητήματα που έχουν προκύψει στο φιλικό περιβάλλον. Σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις φαίνεται να ξεκολλάνε καθώς αφήνεις πίσω εμπόδια και καθυστέρηση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας καθώς μπορεί να γεννήσει ανασφάλειες και αδιαλλαξία επηρεάζοντας φιλικές σχέσεις και όνειρα που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04.11 και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε βέβαια να χαλιναγωγήσεις την συντηρητικότητα και την αδιαλλαξία που μπορεί να εκδηλώσεις κάποιες στιγμές μέσα στην εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν βοηθά να δείξεις κατανόηση και θέληση για συμβιβασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/10 διευκολύνει τις πνευματικές και φιλοσοφικές του αναζητήσεις καθώς μπορείς πια να προχωρήσει σε σχέδια που έχεις σε ότι αφορά σεμινάρια και ημερίδες που σε ενδιαφέρουν. Αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς και η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, προσοχή όμως καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας επηρεάζει το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος και ξεσπάσματα από την πλευρά σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/10 και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις. Οι συζητήσεις φαίνεται να ξεμπλοκάρουν και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή μη εριστική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς θα ενισχύσει την καχυποψία σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 2 ως 8.10.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
8 10 2020,