Wall art: νέο trend στους πίνακες και τα κάδρα

Το νέο trend στους πίνακες και τα κάδρα είναι η έκθεσή τους! Οι deco lovers βάζουν τους αισθητά μικρότερους πίνακες πάνω σε ράφια, βιβλιοθήκες ή τραπεζάκια και δεν τους κρεμούν στους τοίχους.

Οι interior designers εγκρίνουν τον νέο τρόπο έκθεσης των έργων τέχνης καθώς δίνει μια πιο μοντέρνα ματιά στον εσωτερικό χώρο. Έχετε υπόψη σας ότι:

Ένα μεγάλο κάδρο μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στο πάτωμα του σαλονιού, δίπλα σε ένα άλλο έπιπλο.Πολλές μικρές και μεσαίες κορνίζες μπαίνουν άνετα σε ένα ράφι, πάνω από ένα έπιπλο.Στο κομοδίνο ακουμπήστε μια
όμορφη κορνίζα με ένα ωραίο Illustration ή μια φωτογραφία που σας φτιάχνει τη διάθεση.Αν έχετε μια χαμηλή βιβλιοθήκη στο σαλόνι γεμίστε τη με κάδρα, γλάστρες και μικροαντικείμενα. Θα δείτε πώς θα αλλάξει τελείως ο χώρος.Προσοχή στα θέματα που ταιριάζετε μεταξύ τους και στα χρώματα. Φροντίστε να ισορροπούν μεταξύ τους.Αν ακουμπήσετε τους πίνακες στο πάτωμα φροντίστε να μην έχετε μπροστά τους έπιπλα ή άλλα αντικείμενα. Ιδανικές θέσεις είναι μία γωνιά, στο χολ, σε ένα σημείο όπου δεν έχει άλλα έπιπλα. Αυτός ο τρόπος τοποθέτησης των κάδρων αποτελεί ένα εύκολο τρικ για να ορίσετε το χώρο στα μικρά δωμάτια.

Μερικές ιδέες για το wall art

The post Wall art: νέο trend στους πίνακες και τα κάδρα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα