Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 ως 25/7/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, με τον Ήλιο να περνάει στο Λέοντα στις 22.07 είναι γεγονός ότι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σε σημαντικό βαθμό. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους καθώς η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. Προσοχή σε εγωκεντρικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν

και θα προκαλέσουν τριβές με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να χαρείς τις στιγμές χωρίς εγωκεντρισμό και συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, στροφή στην οικογένεια πραγματοποιείς αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22.07. Ο συναισθηματισμός αυξάνεται σε σημαντικό βαθμό καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και θαλπωρή γύρω τους. Προσοχή καθώς στο παρελθόν ξαναχτυπά και μπορεί να ενισχύσει τις ευαισθησίες σου, κάτι που θα οδηγήσει στο να χάσεις την λογική σκέψη και την ψυχραιμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22.07 και σου δίνει την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Παράλληλα εμπορικές υποθέσεις και συναλλαγές είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου καθώς τα επιχειρήματά σου εντυπωσιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 22.07 σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Σημαντικό είναι βέβαιο ότι στρέφεσαι σε προσωπικό επίπεδο στο ταίρι σου καθώς φροντίζεις να βιώσεις μαζί του μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος είσαι εσύ από δω και στο εξής. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 22.7 και φροντίζει να σε βγάλει από την εσωστρέφεια, την μελαγχολία, την αναπόληση στιγμών του παρελθόντος που μπορεί να μην είναι ευχάριστες. Σημαντικό είναι βέβαια να μην λειτουργήσεις απερίσκεπτα σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές λόγω της ανάγκης να πρωταγωνιστήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22.07 και σου δίνει την δυνατότητα να απομονωθείς από όλους και όλα πραγματοποιώντας τον προσωπικό σου απολογισμό σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες που αναπτύσσεις αυτό το χρονικό διάστημα δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός και απόλυτα ρεαλιστής. Φρόντισε λοιπόν να αφήσεις το ροζ συννεφάκι στην άκρη όταν πρόκειται για πρακτικά ζητήματα και κυρίως για επαγγελματικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η ανάγκη να βρεθείς με το φιλικό σου περιβάλλον γίνονται εντονότερη από ποτέ καθώς ο Ήλιος περνάει στο Λέοντα στις 22.07. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εμπλακείς με ομάδες και συλλόγους που τα αντικείμενα που ασχολούνται σε ενδιαφέρουν και νιώθεις ότι μέσα από αυτές τις προσπάθειες μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την κοινωνία. Η ανάγκη να αρέσεις οδηγεί σε άμυνες που μπορεί να ενοχλήσουν όπως η αλαζονεία και η εριστική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 22.07 στρέφονται τα φώτα και η προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση που θέλεις επίμονα να πετύχεις. Δεν αποκλείεται όμως να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα που καλό είναι να αποφύγεις κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22.07 δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που σε ευχαριστούν όπως η φιλοσοφία, οι πνευματικές αναζητήσεις, η διασκέδαση, οι διακοπές. Προσπάθησε βέβαια να είσαι τυπικός σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω αμέλειας ή τεμπελιάς αυτό το χρονικό διάστημα. Πιθανά λάθη είναι γεγονός ότι μπορεί να σε εκθέσουν σε σημαντικό βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 22.07 περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας λόγω των αμφιβολιών και της καχυποψίας που ενισχύονται σημαντικά. Προσπάθησε να μην εκδηλωθούν στο κοντινό σου περιβάλλον ή στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας καταστάσεις που θα είναι εκρηκτικές λόγω της έντασης με την οποία εκφράζεσαι. Το πάθος ποιο αισθησιασμός θα βοηθήσουν να εκτονωθεί κάθε αμφιβολία και φόβος που μπορεί να υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, στροφή στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις πραγματοποιείς αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22.07. Γεγονός είναι ότι θέλεις να επικρατήσει η ισορροπία και η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητικότητα και ανεκτικότητα βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην το επιτρέψεις καθώς αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν με ορμή.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο αυξάνονται σημαντικά καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22.07. Το απαιτητικό πρόγραμμα σου είναι εύκολο να σε αγχώσει και να δημιουργήσει εκνευρισμό. Φρόντισε να ξεπεράσεις κάθε ένταση βάζοντας άσκηση στη ζωή σου καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να εκτονωθείς και να βρεις την ψυχική του ισορροπία. Η σωματική υγεία σε απασχολεί έντονα και δεν αποκλείεται να νέο πρόγραμμα διατροφής να μπει στη ζωή σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 ως 25/7/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα