Flow Summit 2021: Ακούστε τους σπουδαιότερους ομιλητές παγκοσμίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τι είναι το Flow Summit και πώς μπορείς να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους;

Γνώρισε τα πάντα γύρω από τη ροή, τη συνειδητότητα, το διαλογισμό, τη θεραπεία, το NLP coaching, και την ψυχοσωματική υγεία μέσα από τις συνεδρίες των αγαπημένων σου ομιλητών. Τώρα, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν τις ομιλίες του Dalai Lama, του Joe Dispenza, του Neale Donald Walsch, του Bruce Lipton,

του Gregg Braden, αλλά και της δικής μας Βίκυς Χατζηβασιλείου, του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη, του Robert Najemy και του Ray Crist!

Τι σου λείπει;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότεροι από εμάς, ενώ έχουμε κάθε λόγο για να είμαστε ευτυχισμένοι, νιώθουμε διαρκώς ότι κάτι μας λείπει. Αντί να είμαστε χαρούμενοι με τη ζωή μας, διαπιστώνουμε πως η ασφάλεια και η σχετική ευημερία δεν αρκούν από μόνες τους για να απαρτίσουν μια πραγματικά ικανοποιητική ζωή. Κι όμως, το εκπαιδευτικό σύστημα της δυτικής κοινωνίας στην οποία ζούμε είναι προσανατολισμένο προς αυτή τη κατεύθυνση. Διδάσκει στους ανθρώπους πώς να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια και ευημερία, όχι πώς να γίνουν ευτυχισμένοι. Και τέλος πάντων, τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους; Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που το διδάσκουν στο σχολείο. Δεν υπάρχει κάποιο μάθημα ή πρόγραμμα ενασχόλησης που να εστιάζει στην ολοκλήρωση και την ευτυχία του ατόμου.

Τι είναι το Flow Summit

Η Younity είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης γύρω από την ψυχοσωματική υγεία και την πνευματική αφύπνιση στην Ευρώπη. Στην Younity, πιστεύoyn ότι εσύ είσαι ο δημιουργός της ζωής σου. Κανένας άλλος δεν μπορεί να σου φέρει την ευημερία εκτός από εσένα. Κρατάς στο χέρι σου άπειρες δυνατότητες που απλά περιμένουν να εκδηλωθούν. Το Flow Summit έρχεται να δώσει μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση σε όσους τους απασχολούν αυτά τα ερωτήματα. Οι σπουδαιότεροι ομιλητές και πνευματικοί δάσκαλοι από όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους στο μεγαλύτερο διαδικτυακό συνέδριο της χρονιάς! Το Flow Summit 2021 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Ιουλίου και θα διαρκέσει 5 ημέρες. Μη χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν και πρώτη πανελλήνια μετάδοση τη μεγαλύτερη πνευματική εκδήλωση της χρονιάς!

Έχεις τα πάντα μέσα σου
Καθένας από εμάς κρύβει μέσα του μια βαθιά γνώση. Κάποιοι την ονομάζουν θεϊκή σύνδεση, άλλοι έκτη αίσθηση, άλλοι απλώς διαίσθηση. Είναι το κομμάτι του εαυτού μας που ξέρει ότι είμαστε πλήρεις και ολοκληρωμένοι, που δεν ψάχνει την εξωτερική επιβεβαίωση ή την αναγνώριση. Η σχέση μας μαζί του όμως έχει σκουριάσει… Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επανασυνδεθούμε με αυτή την αίσθηση και να μάθουμε ξανά πώς να ερχόμαστε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας.

Όλα ξεκινάνε με εσένα
Η εσωτερική σου κατάσταση είναι αυτή που καθορίζει το πώς θα είναι η εξωτερική σου ζωή. Οι συμπεριφορές, οι πεποιθήσεις και τα αισθήματα μας επηρεάζουν τη ζωή μας περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε. Η τέχνη της δημιουργίας μιας ιδανικής εσωτερικής κατάστασης είναι ίσως η πιο σημαντική ικανότητα που μπορείς να αποκτήσεις. Αν δεν μπορέσεις να μάθεις αυτή την τέχνη, η εσωτερική σου ζωή θα δημιουργείται σαν αποτέλεσμα τυχαίων εξωτερικών παραγόντων. Μακροπρόθεσμα, αυτό σε κάνει δυστυχισμένο, μέχρι και άρρωστο!

Flow Summit 2021
Οι σπουδαιότεροι ομιλητές παγκοσμίως, στη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς. Δήλωσε συμμετοχή και παρακολούθησε τις ομιλίες τους εντελώς δωρεάν!

Έναρξη: Τετάρτη 21 Ιουλίου

Δήλωσε Συμμετοχή!

Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου στο FLow Summit 2021 δηλώνοντας απλά το όνομα και το email σου.

Από τις 21 Ιουλίου και για 5 ημέρες θα λαμβάνεις στο email σου το βίντεο της ημέρας.

Παρακολούθησε το βίντεο και εμπνεύσου από τους κορυφαίους ομιλητές της εποχής μας.

Ομάδα Facebook: Συνδέσου με ομοϊδεάτες σου και αντάλλαξε απόψεις
Σελίδα Facebook: Μείνε ενημερωμένος για όλα τα νέα της Younity
Instagram: Μια καθημερινή δόση έμπνευσης και δημιουργίας
YouTube: Αποκλειστικά βίντεο από τους αγαπημένους σου ομιλητές

The post Flow Summit 2021: Ακούστε τους σπουδαιότερους ομιλητές παγκοσμίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Flow Summit 2021, Ακούστε, ΔΩΡΕΑΝ,Flow Summit 2021, akouste, dorean