Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 ως 25/4/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Ήλιος και ο Ερμής αποχαιρετούν το ζώδιό σου και εισέρχονται στον Ταύρο στις 19/4 δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Οι ρυθμοί πέφτουν και επιδιώκεις τα επόμενα σου βήματα να είναι σταθερά και σίγουρα. Με τον Άρη να περνάει στον Καρκίνο στις 23/4 τα βλέμματα

στρέφονται στην οικογένεια καθώς προβλέπονται εντάσεις και αψιμαχίες με πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιό σου στις 19/4 και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές έρχονται στο προσκήνιο καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες και δείχνεις τον ανάλογο δυναμισμό όταν χρειάζεται. Προσοχή σε επιθετικές και παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να ανατρέψουν το θετικό κλίμα που υπάρχει σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η εσωστρέφεια ενισχύεται αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος και Ερμής περνούν στον Ταύρο στις 19/4 και σε καλούν να απομονωθείς από τους γύρω σου. Είναι περίοδος απολογισμού ιδιαίτερα σε ότι αφορά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε σχέση πάντα με τις κινήσεις και τις δράσεις σου. Προσοχή σε καταστάσεις και παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και εσύ καθημερινά μηνύματα γιατί τα λάθη είναι πιθανά λόγω αμέλειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο Άρης περνάει το ζώδιό σου στις 23/4 και αποτελεί για εσένα ένα καθοριστικό σημείο για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυξάνεις την ενεργητικότητά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα, παράλληλα όμως θα πρέπει να περιορίσεις την ένταση και τον θυμό που μπορεί να εκδηλώσεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ταύρο στις 19/4 σε βοηθούν να ξεφύγεις με φιλικά πρόσωπα απολαμβάνοντας μαζί τους συζητήσεις και σχέδια για κοινή δράση.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στον Ταύρο στις 19/4 όλη σου η προσοχή επικεντρώνεται στην εικόνα, στο δημόσιο προφίλ σου, σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς να έχεις. Παράλληλα όμως καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος και παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου που σε τραυματίζουν και σε κλείνουν στον εαυτό σου. Ο Άρης από τον Καρκίνο στις 23/4 προκαλεί κυκλοθυμία και θλίψη που οφείλεις να διαχειριστείς με το γνωστό σου θάρρος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Ταύρο στις 19/4 και σου δίνουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τη ζωή με αισιοδοξία. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απόλυτη στήριξη από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα με τις προτάσεις τους.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με τον Ήλιο και τον Ερμή να μετακινούνται στον Ταύρο περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας που σε οδηγεί στο να μην εκφράζεις συναισθήματα και σκέψεις με ευκολία. Η περιέργεια για τους γύρω σου θα σε ωθήσει να παρατηρείς συμπεριφορές και κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται με ένταση στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις ρεαλιστικές και ψύχραιμες, μακριά από την καχυποψία και τις ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια θα σε χαρακτηρίζει το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Ταύρο στις 19/4. Η ανάγκη για ισορροπίες και αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα πρωταγωνιστήσουν, παράλληλα όμως δεν θα σου επιτρέψουν να δείξεις με δυναμισμό αυτά που σε ικανοποιούν στον απόλυτο βαθμό. Προσπάθησε να διεκδικείς το καλύτερο για εσένα καθώς η υποχωρητικότητα θα στοιχίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνονται αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Ταύρο στις 19/4. Είναι δεδομένο ότι το άγχος μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Όμως είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς διακρίσεις σου καθώς με ευκολία εντοπίζεις την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η ρουτίνα δεν σου ταιριάζει για αυτό φρόντισε να κάνεις αλλαγές που θα ομορφύνουν την κάθε μέρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στον Ταύρο στις 19/4 είναι βέβαιο ότι αναζωογόνησε, λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος καθώς ο δυναμισμός και η μεγαλοθυμία σου θα εντυπωσιάσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εκφραστικές υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου. Δεν πρέπει η προσοχή των άλλων να γίνει αυτοσκοπός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η ανάγκη να έρθει σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι κυρίαρχη αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος και Ερμής μετακινούνται στον Ταύρο στις 19/4. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα εντός του οικείου χώρου. Έχεις την διάθεση να κατανοήσεις τα προβλήματα της οικογένειάς σου όμως δεν πρέπει να αφομοιώσεις κάποια από αυτά γιατί επηρεάζουν καταλυτικά την ψυχοσύνθεση σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο στις 19/4 του δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα επαγγελματικά σχέδια σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μπορεί να ανθίσουν καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να προσελκύσεις νέες συνεργασίες. Η διάθεση να επικοινωνήσεις και να μάθεις καινούργια πράγματα στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε νέες γνώσεις.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 ως 25/4/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα