Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 12 ως 18.10.2020

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς προκαλείται έντονη πίεση, ανταγωνισμός και περιορισμός που πρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα και λογική προσέγγιση. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται

να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις . Παράλληλα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό στις 15.11 και δημιουργεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα τις καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν με έντονο τρόπο. Εμπόδια και αναστάτωση μπορεί να προκύψουν που θα φρενάρουν για λίγο μελλοντικές επιδιώξεις, καθώς ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις όποιον και ότι λειτουργεί υπόγεια και υπονομεύει τις προσπάθειές σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 σε καλεί να εμβαθύνεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις να αλλάξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 να ενισχύει την ένταση και την καχυποψία στη σχέση σου. Φρόντισε να αφήσεις αντιπαλότητες και καχυποψία στο περιθώριο καθώς θα επηρεάσουν αρνητικά κάθε σου βήμα με το ταίρι σου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό στις 15.10 και προκαλεί παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς. Φρόντισε να περιορίσεις την επικριτικότητα και την γκρίνια και να σκεφτείς τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξεις στην καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, θέματα οικογενειακής φύσεως μπορείς να υπάρξουν με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 να επηρεάζει κομβικούς τομείς της ζωής σου. Η αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί θα σε οδηγήσει σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και ανακατατάξεις. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό στις 15.10 και δημιουργεί επικοινωνιακά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Πάρε χρόνο για να πραγματοποιήσεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, νέες προϋποθέσεις μπορεί να προκύψουν σε εμπόριο και επικοινωνία με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν δυσκολίες ή εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις, όμως υπάρχουν πια νέα δεδομένα που καλείσαι να τα διαχειριστείς με ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 φέρνει στο φως παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν την οικογένεια. Οι σκέψεις είναι πολλές και η κυκλοθυμία ενισχύεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, στροφή σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα σε καλεί να πραγματοποιήσεις η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10. καθώς φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που σου προκαλούν αναστάτωση και ανασφάλεια. Φρόντισε βέβαια αυτό να μην επηρεάσει έντονα την προσωπική σου ζωή. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 15.10 μπαίνεις σε μία βαθύτερη διεργασία σε σχέση με τα κοντινά σου πρόσωπα. Σε καταλαβαίνουν; Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους; Όλα αυτά σου προκαλούν αναστάτωση και εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται στις 16.10 σου δίνει την δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα σε τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Οι συνθήκες όμως δεν είναι ιδανικές καθώς μπορεί να προκύψουν κολλήματα και προκαταλήψεις που θα σου δημιουργήσουν αναστολές. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 σε καλεί σε οικονομικές αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμό προτεραιοτήτων. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε καινούργιες συμφωνίες και να σκεφτείς καλά τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά το παρελθόν και ζητήματα που θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου. Παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να αποκαλυφθεί και να επηρεάσει την συμπεριφορά σου. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 15.10 και σε βάζει σε περισυλλογή. Η εσωστρέφεια που προκύπτει επικεντρώνεται σε ότι αφορά εσένα και τον τρόπο που εξελίσσεται η ζωή σου. Ποιες επιλογές σου σε καλύπτουν και ποιες όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 σε φέρνει αντιμέτωπο με νέες καταστάσεις που μπορεί να προκαλούν εμπόδια σε στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Προσοχή καθώς επηρεάζεται άμεσα και η προσωπική σου ζωή λόγω της έντασης που υπάρχει. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 ενισχύει την μελαγχολία και δείχνεις να χάνεσαι στο παρελθόν και στις σκέψεις. Προσπάθησε να αποφύγεις φόβους που κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πως μπορείς να προχωρήσει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να ωριμάσεις και να αναγεννηθείς για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με επιτυχία. Οφείλεις να αφήσεις στην άκρη ότι μπορεί να μπλοκάρει την δυναμική σου. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 15.10 αναθεωρείς φιλίες, στόχους και ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να προκύψουν που θα ενισχύσουν τον εκνευρισμό, όμως δες την θετική πλευρά και κάνε πιθανές διορθώσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις πνευματικές σου αναζητήσεις καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο νέες ευκαιρίες ή πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σε φιλοσοφικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή μόνο σε φόβους και κόμπλεξ που αναδύονται χωρίς να το αντιληφθείς και βάζουν φρένο σε ότι θέλεις να ακολουθήσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 15.10 η επικοινωνία στον τομέα της καριέρας δυσκολεύει.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Εμπόδια και κολλήματα που βρίσκεις πιθανά να σε απογοητεύσουν και να σε ωθήσουν σε αμφιβολίες και ανασφάλειες. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία από τις 15.10 σε βάζει σε σκέψεις που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον σου και τις πνευματικές αναζητήσεις που εξιτάρουν το μυαλό σου. Προσοχή σε προγραμματισμένα ταξίδια καθώς δεν αποκλείονται οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 12 ως 18.10.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα